Gomo Suspek Penyebaran Video Seks Anwar Ibrahim Kata Pihak Polis

Thursday, May 5, 2011FUCK U ANWAR IBRAHIM

Tengahari tadi Gomo di soal siasat buat kali yang ketiga oleh pihak Polis berhubung video seks Anwar Ibrahim yang hangat waktu ini. Pihak polis menjalankan siasatan berhubung tersebarnya video seks dan Gomo di anggap suspek utama dalam penyebaran Video seks.Dalam sesi soal siasat tadi Gomo manafikan bahawasanya Gomo terlibat dalam penyebaran Video seks dan Gomo memaklumkan kepada pihak Polis bahawasanya Gomo hanya Copy sahaja Video tersebut dari laman You Tube dan kemudiannya letak di Blogg! Malah beratus lagi blogger lain yang keluarkan Video yang sama.Dalam pada soal siasat tadi juga Gomo meminta agar pihak Polis menjelaskan kepada rakyat dengan membuat pengumuman siapa pelakon lelaki dalam video Seks tersebut dan Pihak Polis menyatakan bahawa pengumuman siapa pelakon lelaki itu bukan terletak di bahu mereka! Ketua Peguam Negara lah yang sewajarnya mengumumkan siapa pelakon Lelaki dalam Video Seks!Pihak Polis telah menjalankan siasatan dan hasil dari siasatan telah di serahkan kepada Ketua Peguam Negara dan apa sahaja pengumuman dari hasil siasatan biarlah AG yang mengumumkannya!Soal siasat terhadap Gomo selesai jam 4 petang dengan selesai nya siasatan kali ketiga itu juga Gomo telah mendapat semula Laptop yang di rampas pihak Polis sewaktu soal siasat yang pertama di Sarawak!Gomo juga di nasihatkan oleh Pihak Polis agar menjaga keselamatan memandangkan pihak AMK di lihat beriya iya dengan Gomo dan menaruh minat pada Gomo. Malah ada juga makluman dari beberapa pihak bahawa pihak AMK telah POS kan Gambar Gomo kepada Ahli AMK seluruh Malaysia. Untuk apa mereka menyebarkan gambar Gomo tidak lah di ketahui!Namun Gomo nak pesan pada AMK cicak mengkarung ni semua! Jika takut pada Risiko Usah Bicara soal Perjuangan! Datang 10 kita Lawan! Datang seribu pun kita lawan! Kalau datang sejuta tu pembohong pasal PKR tak mempunyai ahli sampai sejuta pun! Hehehe
Apa pun esok satu artikel PANAS akan menyusul dan artikel ini akan menjelaskan lebih terperinci kepada rakyat Malaysia kenapa Anwar Ibrahim marah marah pada tempoh lalu setelah di soal siasat di Balai Polis Dang Wangi!KLU..... JAM TANGAN OMEGAPsssttt..... Anwar Ibrahim? Fuck U lah...... Hahahaha

Read more...

Please Help MeHari ni agak sibuk dengan tugasan harian menjalankan Perniagaan Gomo yang dah nak makin hampir ke bulan Puasa. Al Maklum berniaga Halal cari makan maka kenalah sara hidup demi anak bini yang ada.

Namun dalam mengisi perjuangan Gomo dalam Berblogg ini Gomo nak hadiahkan sesuatu buat pembaca Blogg Gomo. Gomo juga harap anda semua DOWNLOAD Video Seks ini dan kalau boleh simpan buat kenangan kerana susah nak dapat Video ANUgerah Kak Wan ni di mana mana pun.

Lagi satu Gomo nak pesan kepada anda semua jika tak keberatan tolong sebarkan kepada rakan rakan, saudara mara, sapa sekalipun video Seks ini. Jangan niat nak STIM atau Tengok Anu tapi niatlah bahawa nya ini merupakan satu Dokumentari yang Wajib di tonton Rakyat Malaysia.

videoAnda boleh nilaikan sendiri siapa pelaku Video seks ini dan boleh buat Analisa sendiri. Gomo mengucapkan Syabas dan Tahniah kepada pembaca yang budiman semua kerana membantu Gomo dalam menentang Anwar Ibrahim Pengkhianat Agama Bangsa dan Negara.

Psssttt...bab Kote tu nanti tutup le mata....he he he, tengok sikit ok le...he he he


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP