Sultan Kelantan Mahukan Infrastruktur Pembinaan Jalan? Isu Salahguna Kuasa Penasihat Sultan Guna Wang rakyat Macam Mana?

Friday, May 6, 2011Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V mahukan lebih banyak kemudahan infrastruktur termasuk pembinaan jalan untuk rakyat negeri itu dilaksanakan bagi merancakkan lagi ekonomi dalam negeri.

Baginda bertitah pembangunan infrastruktur untuk negeri Kelantan adalah penting kerana ia memberikan kemudahan untuk rakyat dalam mendapatkan perkhidmatan terbaik kerajaan.

Sambil mendedahkan bahawa Baginda sentiasa turun padang melihat rakyat dengan menaiki kenderaan, Sultan Muhammad V bertitah pembinaan infrastruktur seperti jalan-jalan raya amat penting bagi menjana ekonomi setempat kerana jalan raya menghubungkan rakyat dengan dunia di luar.


"Negeri Johor, Pahang ada lebuh raya. Kawasan persekitaran macam kampung atau bandar kecil sempat naik (membangun), makna ada rezeki. Saya selalu pergi ke mana-mana pakai kereta, jadi kita boleh tengok sebab (apabila) kampung ada jalan besar, kampung itu tidak mati.


"Jika jalan susah nak sampai mesti benda-benda lain pun akan susah, dia (kampung) tidak ada kesempatan untuk membangun jadi dia pun nak ada komunikasi jalan. Ini masalah yang ketara yang saya lihat," titah baginda pada sidang media khas yang diadakan di Istana Negeri, Kubang Kerian, petang semalam.


Petikan bernama

Gomo mengucapkan Tahniah di atas Titah Sultan Muhammad ke V dalam isu Infrastruktur. Cuma Gomo masih lagi menunggu jawapan balas dari Kerajaan Negeri kelantan, Tuanku Sultan Muhammad ke V dan juga Penasihat Sultan Dato Seri Paduka haji Sukri berhubung dakwaan penurapan jalan yang di lakukan Penasihat Sultan di laman rumahnya dengan Kos Anggaran Rm200 Ribu menggunakan Dana Wang rakyat Kelantan.

Artikel Wang Rakyat Di Lesapkan KLIK DI SINI


Apakah dengan Titah Sultan Muhammad Ke V ini mengambarkan bahawa isu Penyalahgunaan Kuasa yang di lakukan oleh Penasihat Sultan di anggap selesai? Rasanya rakyat Kelantan berhak mengetahui kebenarannya dan Siasatan perlu di jalankan bagi memastikan ketelusan kerajaan Negeri Kelantan yang mana ianya turut melibatkan Istana Kelantan.Psssttt....RM200 Ribu buat jalan rumah sendiri......untung besar lah gamaknya.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Wakil Pembangkang GAGAL Hadir Sidang ICAPP


KUALA LUMPUR 6 Mei - Negara-negara Asia mesti bangkit dan bersatu dalam memastikan masalah bencana alam yang kian kritikal sejak akhir-akhir ini dapat dihadapi dengan lebih terancang


Ini ditegaskan oleh beberapa delegasi yang hadir di Persidangan 'The International Conference of Asian Political Parties' (ICAPP). Persidangan ini sedang berlangsung di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur.


Manakala Parti Pembangkang Malaysia Gagal menghantar wakil nya.....

Read More.....Psssttt...bangga aku bila Malaysia menjadi tuan Rumah ICAPP ni......Pengiktirafan Dunia buat Malaysia


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

TERKINI 18 SX - Pihak Polis Telah Mengesahkan Bahawa Pelakon Lelaki Video Seks Adalah.....Semalam Gomo di soal siasat oleh pihak Polis di bukit Aman yang mana Pegawai Penyiasat dalam kes ini adalah DSP Shanmugam Moorthy. sesi soal siasat selama 2 jam itu berjalan lancar walaupun ada beberapa sedikit ketegangan waktu soal siasat berlangsung.

Dalam masa soal siasat ini Gomo sebenarnya cuba mengorek beberapa maklumat dari Pegawai Penyiasat kes ini bagi kita seluruh rakyat Malaysia mengetahui keberannya. Ada 2 benda yang Gomo perlu sampaikan kepada semua rakyat Malaysia dan ianya adalah:

1) Pelacur China Doll:
DSP Shanmugam menjelaskan bahawa apa yang di laporkan Akhbar Berita Harian bahawa pelacur China yang sedang beraksi di dalam Video Seks yang di kaitkan dengan Anwar Ibrahim bukanlah seorang pelajar Kolej Swasta. Dan di sahkan juga bahawa pelacur China itu memang telah di ambil keteranggan nya dalam membantu siasatan kes Video Seks ini.

2) Jam Tangan Omega
Part ini yang paling Gomo suka dan sungguh berterima kasih kepada DSP Shanmugan kerana Beliau menyatakan bahawa Pihak Polis sebenarnya telah meminta Dato Seri Anwar Ibrahim menunjukkan Jam Tangan Omega namun GAGAL di berikan Anwar Ibrahim.HUA HUA HUA HUA HUA HUA HUA HUA HUA HUA HUA HUA....

Sorry Gomo ketawa kuat sangat....emmmm Kita Gelak lagi sama sama


HUA HUA HUA HUA HUA HUA HUA HUA HUA HUA HUA HUA....
HUA HUA HUA HUA HUA HUA HUA HUA HUA HUA HUA HUA....
HUA HUA HUA HUA HUA HUA HUA HUA HUA HUA HUA HUA....


Apakah anda masih ingat sewaktu di Sarawak yang lalu bila Anwar Ibrahim Memarahi wartawan kerana bertanyakan Jam Tangan Omega? Apakah anda masih ingat apabila Anwar Ibrahim kata

" POLIS TAK MINTA JAM TANGAN OMEGA, BILA MASA POLIS MINTAK? POLIS TAK MINTAK"

He he he......


Sebelum Polis Mintak Jam Omega


Waktu di Sarawak memang lah Polis tak mintak jam tangan Omega, tapi sewaktu di Balai Polis Dang Wangi pada tanggal 28 April Pihak Polis DSP Shanmugam MoorthyKetua Penyiasat Seks Video telah meminta Dato Seri Anwar Ibrahim menunjukkan Jam Tangan Omega nya. Dan Anwar Ibrahim GAGAL sama sekali membuktikan bahawa beliau mempunyai atau menyimpan Jam tangan Omega.

Jika anda juga masih ingat seorang wartawan ada bertanya soalan kepada Anwar Ibrahim dan Anwar Ibrahim menjawap nya dengan cukup mudah. Transkrip soalan dan jawapan:

Ditanya samada polis ada minta jam tangan omega, Anwar terus cakap, “soalan lain.”

Ha ha ha ha....... Apa cerita Ni bang Anwar?


Selepas Polis Mintak Jam Omega

Patutlah pada hari 28 April ini Anwar Ibrahim mengamok dengan para wartawan, rupa rupanya Pihak Polis dah minta Jam Tangan Omega dan Anwar Ibrahim BENGANG bila Jam Tangan Omega tidak ada padanya. Agaknya waktu tu dalam hati dia sumpah seranah Dato Eskay kerana dah bagi Jam pada Polis. Ha ha ha

Apa pun buat rakyat Malaysia semua ini lah yang sebenarnya CHEKMATE buat Anwar Ibrahim, Kerana Jam Tangan Omega Anwar Ibrahim Kantoi dan tidak mampu menentang Takdir dari Allah SWT. Kerana JAM Anwar Ibrahim di Bogelkan, Kerana JAM Anwar Ibrahim Marah, Kerana JAM kita dapat melihat KOTE Nuar ANUgerah Kak Wan....ha ha ha

Terima Kasih kepada pegawai penyiasat DSP Shanmugam Moorthy, ASP Asrul dan Inspector Ridhwan dalam soal siasat semalam. Kita para Blogger siap sedia memberikan kerjasama dalam penyiasatan Video Seks ini demi menyelamatkan Malaysia yang tercinta.


Psssttt..Waktu bab Jam Tangan Omega ni Aku naik gila ketawa kat Bukit Aman...Ha ha ha, polis tak mintak kata nuar tapi sekarang Polis dah Mintak...ha ha ha


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Wajib Baca Ilmu Siam 18 SX - Rahsia Macam Mana Kote Anwar Superb
Gambar di atas merupakan Ilustrasi yang mengambarkan Dato Seri Anwar Ibrahim pemimpin Pakatan Rakyat sedang khusyuk menerima Mantera dari Samy Siam.

Kenapa Gomo kata begitu? untuk makluman semua Anwar Ibrahim bukanlah calang calang orang dan dek kerana itulah beliau sentiasa melekat di penyokong fanatik nya malah rakyat juga ramai yang tertipu dek kecerdikan dan kepetahan Anwar Ibrahim dalam bercakap.

Anwar Ibrahim seorang Islam? Ya Islam jika di kira dari apa yang terkandung dalam Surat Beranaknya namun Bukan sahaja Agama Islam yang di anuti Anwar Ibrahim malah apa sahaja yang boleh di gunapakai oleh Anwar Ibrahim pasti di gunakannya termasuklah dengan Mantera dan Jampi serapah yang Anwar Ibrahim peraktikkan.

Pernah anda tanya kepada Anwar Ibrahim mengapa beliau sering ke Thailand? Malah jika Anwar Ibrahim ke US, Britain ataupun Dubai apabila beliau hendak pulang ke Malaysia beliau akan singgah dahulu ke Thailand. Untuk apa ke Thailand sebelum Malaysia?

Ini yang Dato Eskay maklumkan sebelum ini apabila Mencabar Anwar Ibrahim dengan 5 soalan:

pertama, sejak dua tahun lalu berapa kali Anwar ke Thailand? Kedua, siapa yang menyambut Anwar di Thailand? Ketiga, di hotel mana Anwar menginap? Keempat, apa Anwar buat di bilik hotel tersebut? Dan kelima, siapa yang menyelesaikan semua bayaran tersebut?

“Jangan paksa saya dedahkan semua itu… suruh Anwar jawab dulu soalan itu sebelum (semua) serang saya” kata Eskay.Sampai ke hari ini Anwar Ibrahim masih gagal menjawap lima soalan Dato Eskay.

Gomo tidak mahu mengulas panjang dalam isu Anwar Ibrahim ke Siam ini namun nak bagi gambaran kepada anda semua yang mungkin tertanya tanya macam mana Anwar Ibrahim mempunyai Kemaluan sebesar Pele Kuda?Maksud Gomo tidak lah besar Pele Kuda namun dengan umur Anwar Ibrahim yang sudah lanjut dan aksi di ranjang yang boleh dikira hebat peringkat umurnya sudah pasti ada sesuatu yang di gunapakai oleh Anwar Ibrahim dalam menyediakan Pele nya di dalam keadaan yang terbaik buat Dubur dan Kemaluan hadapan.Malah jika anda semua perasaan di dalam Video Seks Anwar Ibrahim apabila selesai Anwar Ibrahim mengasak rakus tubuh China Doll dan melepaskan pancutan Air Mani Anwar Ibrahim tidak bangun tetapi duduk dalam keadaan Tahiyat Awal.

Pelacur China cuba membantu Anwar Ibrahim untuk membuka Kondom namun telah di halau Anwar Ibrahim agar tidak menggangu Anwar dalam proses membuka Kondom.

Itu lah barangkali mantera yang telah di simpan dan di jaga rapi Anwar Ibrahim dalam mengekalkan Kekuatan tenaga batinnya. Hebat Bapak Anwar Ibrahim, memang cukup hebat.

Bagaimana pula dari sudut Islam? Apakah boleh seseorang Islam menuntut ilmu dengan segala ajaran yang di berikan oleh Samy di peraktikkan? YOGA di haramkan kerana di katakan Syirik kerana ada Yoga yang mengamalkan jampi mentera dalam senaman. bagaimana pula dengan apa yang Anwar Ibrahim lakukan?

Pihak PAS Parti yang kononya mengamalkan Islam di Malaysia ini bagaimana? Apa keputusan mereka dalam hal ini? Boleh ? Halal? Makruh? Dosa? Syirik? atau apa sahaja. PAS FOR ALL semuanya kini HALAL belaka.

Apa sekalipun Gomo sebenarnya masih tertunggu tunggu bilakah Anwar Ibrahim akan MENYAMAN Dato Eskay kerana mendedahkan Video Seks ini kepada umum. Anwar Ibrahim di aibkan dan sudah pasti beliau sepatutnya MENYAMAN Dato Eskay dalam hal ini.

Apakah Karpal Singh tidak lagi bersama Anwar Ibrahim dalam membela dan menjaga kebajikan Anwar Ibrahim agar tidak di Aibkan?


FREE DOWNLOAD VIDEO PORNO ANWAR IBRAHIM KLIK LINK INI


Psssttt...Besar Kote kerana banyak Faktor....tapi Nuar punya memang SUPERB....he he heDAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

CIMB Bank Bersekongkol Dengan Pemaju Menyebabkan Pembeli BANGKRAP?Agak terharu membaca luahan sahabat Blogger RBF Online mengenai Penipuan dan Konspirasi yang mungkin di rancang oleh pemaju perumahan dan juga CIMB Bank. Bukan seorang dua malah ratusan pembeli rumah telah tertipu dan sekarang di ancam BANGKRAP gara gara kegagalan pemaju Perumahan.

Yang pelik dan amat tidak masuk akal apabila CIMB Bank sebuah Bank yang kita boleh katakan terbesar dalam Malaysia malah mempunyai cawangan di Thailand dan Indonesia tidak mengetahui dari awal mengenai projek perumahan yang di bangunkan pemaju sebaliknya hanya Meluluskan Pinjaman Pembeli.

Untuk artikel ini sila layari Blogg RBF Online yang mana segala Dokumen turut di lampirkan KLIK DI SINI


Psssttt...Majority pembeli adalah orang Melayu......Sadis......


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP