Anwar Ibrahim Bergegas Ke Bahrain Malam Tadi Untuk Apa?

Wednesday, May 11, 2011
Anwar Ibrahim ke Bahrain untuk apa? Apa ada di bahrain sampaikan sanggup Anwar Ibrahim ke sana? Urusan Peribadi? Urusan Politik? Urusan Perniagaan? Atau jumpa kenalan lama? he he he


Apa pun Gomo boleh sahkan dua pekara dalam pemergian Anwar Ibrahim ke Bahrain.

1) Untuk mendapatkan Keewangan dari Proksi Proksi nya dari Negara Arab iaitu Pro Yahudi.

2) Meminta Bahrain mengeluarkan seutas Jam Tangan Omega kepada dirinya bagi menggantikan Jam Omega yang waktu ini berada di tangan Pihak Polis.

Jangan kita terkejut jika Anwar Ibrahim pulang dari bahrain maka beliau akan mengadakan sidang media dan menunjukkan kepada kita Jam Tangan Omega nya. Percayalah kita Anwar Ibrahim akan membuat apa sahaja dalam menafikan beliau pelaku Video Seks.


Apa pun Minta Rakyat Malaysia DOWNLOAD Video Seks Anwar Ibrahim ini buat Dokumentari simpanan Peribadi. benda sudah nak dapat beb...... KLIK DI SINI


Psssttt....Hebat Anwar Brahim, Kenapa pi bahrain dan tidak ke Iran?

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM


ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Anjing Besar Bongkak Dan Riak Akibatkan Blogger UMNO Lain Terima Padahnya

Kalau dah salah tu mengaku jelah takpayah nak Bongkak sangat. Akibat dari tindakan hang ni telah mengakibatkan Malaysia Kecoh dan ketenteraman Awam tergugat. Malah kesanya turut mencalar Imej kami Blogger Pro Kerajaan BN yang lain.

AKu berbulu dengan kenyataan si Anjing besar ni :

KUALA LUMPUR: Blogger "Big Dog" said yesterday he would not apologise for claiming in a blog posting on Saturday that a DAP member of parliament and a group of pastors had vowed to make Christianity the country's official religion.

The blogger said he was highlighting DAP's ploy of exploiting church members and individuals. "I was not insulting Christians,"

"If I apologise, it means I admit I was wrong."

said the owner of bigdogdotcom.wordpress.com.

Ehhh Kenapa nak Bongkak sangat? Aku malas nak ulas panjang kalau ikut aku memang aku Debik je Anjing Besar ni. Kerana dia semua Blogger dapat tempias, kerana isu Rekayasa dia maka Najib Tun Razak yang tanggung akibat, Kerana Artikel Bodoh dia ni BN menghadapi kesukaran di Sarawak dan Sabah malah di semenanjung juga.

Isu yang di bawa Anjing Besar ini kesan kecelakaan nya amat besar dan tidak ada guna nak simpan Blogger yang macam ini. Bukan sekali dia merosakkan Kerajaan malah dah berpuluh puluh kali.

Esok Najib kena turun jumpa Persatuan Kristian Malaysia nak selesaikan isu yang Anjing Besar cipta ni. Ehhh banyak lagi kerja PM nak buat ni masaalah tak pasal pasal PM jadi mangsa. Anjing lu memang Anjing lah Big Dog

Dalam Kenyataan Raja Petra RPK tak silap aku ada sebut si Anjing Besar ni pun ada dalam perjumpaan nak Gulingkan Najib Razak isu Altantuya. Betul ke?Cukup cukuplah Anjing Besar, elok hang dok Diam keluarkan permohonan Maaf dan pi duk diam diam. tak payah lah nak keluarkan kenyataan yang Bongkak dan Angkuh!!!

Ramai Pemimpin UMNO Tak Percaya Artikel Big Dog KLIK DI SINI


Psssttt...ISA je Blogger Big Dog ni, Liabiliti pada kerajaan, jatuh martabat Bloggeer UMNO. Cis....

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Ekslusif Video Seks - Anwar Ibrahim Akui Beliau Mengamalkan ZINA Dan Enggan Bersumpah Laknat (WAJIB TONTON)

Sila Tonton Video Di Atas

Jelas lah kepada kita semua bahawa Anwar Ibrahim sudah bersalah dalam isu Video Seks bila mengakui secara terbuka beliau memang mengamalkan ZINA maka sebab itu beliau enggan untuk bersumpah Laknat.


KLIK DI SINI FREE DOWNLOAD VIDEO SEKS ANWARPsssttt....Anwar Akan tunjukkan Jam Tangan Omega selepas pulang dari Bahrin,


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM


ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP