Blogg Dah Boleh Update? Meh Baca Sketsa Bukan Politik!

Friday, May 13, 2011

Di sebalik semak sebuah taman bunga di pinggir ibu kota, berehatlah satu couple, Tomy & Angela yang baru saje selesai ber'ehem-ehem'... .



Tomy tersandar disebalik pokok, keletihan. Angela pulak masih berbogel.



" Sayang... .. I dah boring laaa... . asyik-asyik I je yang kena tonggeng... ." ujar Angela memecah kesunyian. Tomy tidak menjawab sebaliknya memalingkan muka ke arah lain... Sudah bosan agaknya dengan Angela.



"Sayang dengar tak ni... .. I dah boring laaa... . asyik doggie je... Kita cube la cara lain lak... " tegas Angela lagi.



"Hmmmm... ." jawab Tomy acuh tak acuh seperti malas nak bertekak dengan Angela.



"Kalau sayang tak nak tukar style kita break-off je lah... ." kali ini Angela nekad dgn keputusannye.



"Hoih... . ini yang aku malas nak bertekak ni... .. pasal main pun nak bergaduh... terima je la doggie... itu je yang kita buleh buat... kita kan anjing. Ko penah dengar ke anjing buat 69?!!!" marah Tomy kepada Angela yang terus lari balik ke rumah tuannya di seberang jalan. "kaing..kaing... kaing... "




Saje kasi hilang Stress!!! Hua hua hua

Read more...

13 Mei Bakal Berulang Kembali Hari Ini Di Selangor?



13 Mei Satu sejarah dan hari ini satu lagi peristiwa besar terhadap orang Melayu Selangor bakal terjadi. Mereka akan dihalau dalam skala besar-besaran, persis gaya Yahudi menghalau rakyat Palestin.

Penduduk Kg Sg Serandang dikhabarkan telah tertipu oleh janji pilihanraya yang kononnya akan memberi geran tanah sekiranya PKR menang di Selangor. Dan janji itu bakal dimungkiri esok pagi, dengan jentolak dan jentera-jentera besar telah bersiap sedia melanyak penduduk kampung yang terdiri daripada orang Melayu.

Satu gerakan rakyat untuk membuat bantahan secara aman membela mereka yang teraniaya bakal diadakan esok. Pejuang berhati mulia, sekiranya berkesempatan, tenaga anda diperlukan. Berkumpul di TOL BUKIT TAGAR PADA JAM 7 PAGI.

Hubungi Sdr Azhar di talian 013-3722624 untuk sebarang maklumat lanjut.

Info Gerakan Timur


13 Mei berpunca dari DAP dan hari ini proses menghalau Melayu di Selangor juga di gerakkan oleh DAP bangsat. Gomo sarankan kepada anda semua untuk turun bersama para penduduk Kg Serandang dalam mempertahankan rumah yang mereka duduki.

Bukan tidak ada jalan penyelesaian dalam hal ini namun itulah Rejim DAP Bangsat yang ingin TANAH orang Melayu bagi kegunaan Mereka.

Psssttt..13 Mei Korban Berdarah, ada ke yang nak kena korban hari ni?

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP