NEGARA KRISTIAN - Laporan Polis Di Buat Setelah 8 Hari, Si Razali Barua DAP Ni Pi Mana?

Saturday, May 14, 2011
Mohamed Razali Abdul Rahman berkata beliau terpanggil membuat laporan polis selepas kecewa dengan penafian demi penafian dilakukan beberapa pihak, termasuk pemimpin DAP sendiri. Mohamed Razali, diiringi isteri, membuat laporan polis di Ibu Pejabat Polis Daerah Timur Laut, Georgetown pagi semalam

Beliau kemudian memberi keterangan kepada pegawai penyiasat.
Beliau mengaku hadir dalam majlis kesyukuran, diadakan secara tertutup untuk paderi-paderi di sebuah hotel di Jalan Macalister, minggu lalu.

( Si Razali ni Berugama KRISTIAN ke? Atau dia ni Paderi? Majlis tertutop dan beliau hadir? meraikan majlis kesyukuran Kristian secara tertutop?)


MOHAMED RAZALI ABDUL RAHMAN / AHLI DAP JELUTONG
Saya datang untuk ceritakan apa yang berlaku sebab saya hadir dalam pertemuan itu dan saya buat laporan polis ini sebab kecewa dengan penafian dilakukan pihak terlibat. Mengenai apa yang mereka kata tentang apa yang berlaku dalam pertemuan itu. Saya dah bagitahu semuanya kepada polis dan saya serahkan kepada mereka saja.

Beliau turut menjelaskan mengapa baru hari ini membuat laporan polis, selepas hampir seminggu isu berkenaan dibangkitkan.

MOHAMED RAZALI ABDUL RAHMAN / AHLI DAP JELUTONG
Saya rasa terpanggil untuk buat laporan lepas tengok penafian sebab sebagai seorang Islam adalah wajib bagi saya untuk beritahu kebenaran sebab itu saya bagitahu apa sebenarnya berlaku.

( Dah lepas seminggu baru lah tampil ke hadapan dengan alasan sebagai Seorang Islam adalah Wajib Bagi dia. Err yang dia pi Gereja meraikan Majlis Kesyukuran tu macam mana? Kenapa sekarang baru bertindak setelah PM berjumpa dengan Pengerusi Kristian?)

Apa yang Gomo nampak di sini tak lebih dari nak bantu Anjing Besar yang tersepit. Utusan Malaysia di balun kiri dan kanan tak pulak si Razali Saksi Anjing Besar menjelaskan kepada utusan dan para media.

Baru je lepas Perdana Menteri berjumpa dengan Pemimpin Persekutuan Kristian Malaysia dan menyelesaikan degan baik isu Ugama ni ada pulak yang di lihat cuba mengeruhkan lagi keadaan yang boleh menggugat ketenteraman Awam.

Kenapa waktu Isu Anwar Ibrahim sedang Panas Membara dengan skandal Video Seks dan Kes Liwat isu Negara Kristian di timbulkan oleh Anjing Besar yang mana Gomo jangka mereka ini ada kumpulan yang merancang Plot Plot Drama dalam Isu gereja ini.

SI Big Dog ni di lihat mempunyai agenda dalam nak Menjahanamkan apa yang di bawa oleh Perdana Menteri. Gomo nak cakap pada anda semua, jika benar Big Dog di jadikan Kambing Hitam maka dia seharusnya terima Cacian dan Makian ini seadanya.

So ANjing Besar dan kumpulan yang lain tak payah nak cakap


"PM so Close dengan Anjing Besar ni"


Barua DAP

Buat Mohamed Razali Abdul Rahman Barua Melayu Jilat DAP yang baru buat laporan Polis semalam Gomo ingatkan kepada anda. Jika orang Islam sayang Islam dia tak kan pergi majlis Kesyukuran Kristian. Dan jika dia benar melihat dan mendengar isu negara Kristian ini sewajip nya Belia terus tampil ke hadapan melaporkan hal ini untuk tindakan segera.


Ini 8 Hari hang Hilang pi mana Razali? Khak Ptuih lah....Komplot Jeff Oii dan Anjing Besar


Psssttt.... 8 hari baru si Anjing Barua Melayu Jilat DAP buat report Polis? 8 Hari? Sengal...

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Peniaga Kelantan Semakin Merempat Di Bumi Sendiri - Pas Menatang Berok
Semakin lama semakin jelas PAS GAGAL mentadbir Kelantan, anak kelantan sekarang ini juga semakin di pinggirkan oleh Kerajaan PAS bukti bahawa PAS lebih mengutamakan Pengundi HANTU dari pengundi anak Kelantan.

Gomo tertarik dengan tulis Kickdeffela yang menjelaskan isu Bazar Tok Guru yang mana Pendatang Cambodia di jaga cukup rapi oleh Kerajaan PAS Kelantan manakala peniaga anak anak kelantan terabai dan semakin di sisihkan kerajaan PAS.Artikel Lanjut KLIK BLOGG KICKDEFFELA

Psssttt....Semua nya angkara Undi dan bukan demi rakyat kelantan, Jahanam PAS


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Kenapa Pembangkang Menyerang Utusan Malaysia Dan Tidak Blogger Anjing Besar?
Perdana Menteri Dato Seri Najib dah menyelesaikan isu Negara Kristian bersama pemimpin Persekutuan Kristian Malaysia kelmarin.Syukur semuanya selesai dengan baik dan ini lah yang kita semua rakyat Malaysia harapkan dari seorang Perdana Menteri Malaysia.

Tapi bagaimana pula dengan Utusan Malaysia? Gomo agak hairan dengan apa yang berlaku sejak 2 ke 3 hari ini kerana semua portal milik pro pembangkang dan Blogg Blogg pembangkang memainkan isu Gereja yang mana minta Utusan di kenakan tindakan dan Utusan yang di lihat bersalah dalam isu Negara Kristian.

Anda semua boleh lihat Utusan di hentam Kiri Kanan Atas Bawah depan Belakang oleh pembangkang Malaysia. Malah rakyat di ajak untuk membenci utusan Malaysia ini. Mereka pembangkang memgambarkan utusan sudah tidak boleh di percayai kerana Menfitnah isu Negara Kristian.

Malah Kementerian Dalam Negeri juga telah mengambil tindakan dengan menegur Utusan di atas artikel nya berkenaan Negara Kristian ini. Dan apa yang KDN lakukan ini juga mendapat reaksi negatif dari Pembangkang kerana sekadar menegur Utusan Malaysia.

Pemimpin Pembangkang mendesak agar Editor Utusan di tahan, Utusan itu ini dan macam macam lagi tetapi............

Kenapa mereka semua tak DESAK KDN Tahan dan siasat Blogger Big Dog (Anjing Besar) yang mengeluarkan isu ini? Kenapa pemimpin pembangkang seolah olah menutup mata dengan apa yang di cetuskan oleh Blogger Anjing Besar ini? Kenapa?Apakah pemimpin Pembangkang hanya nampak Kesalahan dan punca berlaku dari Utusan Malaysia dan bukan Blogger Anjing Besar? Apakah kerana Blogger Big Dog Sahabat Jeff Oii maka mereka buat buat buta akan pencetus sebenar isu Negara Kristian ini?

Blogger Anjing Besar pula? Senyap dari menceritakan isu sebenar sebaliknya sudah menukar kenyataan nya dengan mengatakan "MUNGKIN" . Kenapa tukar kepada mungkin jika benar Blogger Anjing Besar ini mempunyai bukti? Kenapa Tukar?

Lagi lama Gomo cakap pasal Anjing Besar ni rasanya lagi tinggi darah Gomo. Bukan apa tapi takut tercepuk je si Anjing Besar ni.

Gomo nak cakap sikit je....

Jika Blogger Anjing Besar ini ANAK JANTAN sudah pasti apabila Utusan Malaysia di hentam oleh Pembangkang bertubi tubi maka Anjing Besar ini akan tampil menjelaskan keadaan siapa PUNCA sebenar isu Negara Kristian.

Kalau Anjing Besar ni ANAK JANTAN sudah pasti dia akan meminta agar siasatan penuh di jalankan dari setiap sudut dan minta KDN jika benar Artikel Negara Kristian salah maka redo dengan hukuman yang menanti.

Tu kalau si Anjing Besar ni anak Jantan lah, tapi yang kita dapat Lihat hari ini? Anak Jantan? Jantan mana? Setakat hari hari minum Kopi Jantan belum tentu Jantan lagi beb!!! Kenyataan pun boleh tukar kepada "MUNGKIN" macam mana nak tetap pendirian?

Lagi memalukan bila menghantar SMS kepada rakan Blogger lain mintak Tolong Backup dia. Minta Nyawa lah pulak sampaikan Blogger Nyamuk yang dulu di hina dan di injak oleh Anjing Besar ni pun di rayu pertolongan untuk membela dia.

Gua kesian beb...Kesian.....

Ada orang kata Papa Gomo ada masaalah personal dengan Anjing Besar ni, betul ke? Untuk makluman tak pernah lagi kami duduk semeja makan, berbual pun belum pernah sama sekali. Bersalaman tu ada sekali lepas Gomo balun Anjing ni isu Rais Yatim tapi secara jujur dia ni bukan Level Gomo. Al maklum Anjing Besar ni ELitis, Gomo pula Nyamuk mana nak Ngam beb.

Takda masaalah peribadi antara Papa Gomo dan Anjing Besar ni, cuma Gomo tak berkenaan dengan Blogger Bongkak yang kerjanya menggugat Keamanan Negara dengan Rekayasa Rekayasa menjahanamkan negara.Buat Anjing Besar Kalau Lu Anak Jantan Sila Buat Kenyataan Minta Pembangkang Arahkan Serangan kepada Kau dan bukannya Utusan Malaysia yang menjadi mangsa. Jangan Jadi BACHOL bila nak berjuang!!!


Psssttt...Anak jantan ke dia ni? Pundek lah beb, Bongkak dan riak sebiji jenis Anjing!


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP