Anwar Ibrahim Bersyukur Masuk UMNO Dan Bukannya PAS 30 Tahun Lepas

Sunday, May 15, 2011Nak kelakar bila baca Malaysiakini ulasan Anwar Ibrahim sewaktu di dalam Forum ABIM mengulas penyertaan nya ke dalam parti UMNO 30 tahun yang lalu. Gomo bukan nak Gelak apa pun cuma kesian dengan Puak PAS yang Buta dan tak nampak hal ni.

Ikuti petikan Anwar Ibrahim:

"Saya tidak pernah kesali dengan keputusan menyertai Umno. Pengalaman itu juga mematangkan saya," katanya ketika berucap dalam Forum Pengkisahan Semula Angkatan Belia Islam (ABIM)" "Ada orang beranggapan, tanpa Anwar habislah ABIM," katanya sambil memberitahu andaian itu tidak pernah menjadi kenyataan. Dengan nada membela diri, beliau menjelaskan, penyertaannya ke dalam Umno pada masa itu bukan bertujuan "mengukuhkan amalan fitnah, penindasan dan rasuah". Sebaliknya, tambah Anwar, bagi menerapkan nilai-nilai Islam dalam pemerintahan."
Kenapa Anwar Ibrahim tidak masuk PAS yang memang di katakan membela Islam? Kenapa pilih UMNO dan bukan PAS? Ops, Anwar Ibrahim hebat beb, kalau kita tanya soalan ni dia akan kata dia masuk UMNO dan bukannya PAS kerana nak Bersihkan UMNO dari dalam. Hua hua hua

Siapa Bapak RASUAH kalau bukan Anwar Ibrahim? Masuk sahaja UMNO Anwar Ibrahim sudah mengatur strategi dengan bertanding ketua Pemuda. Hebat beb, memang cukup hebat.

Penindasan yang Anwar Ibrahim lakukan? Maksiat? Liwat? Zina? Apa yang Gomo lihat Anwar Ibrahim lah yang mencetuskan huru hara dalam UMNO. Si Anwar Ibrahim lah yang menjadi punca kepada keruntuhan Akhlak yang ada.

He he he....Paling Gomo suka Anwar Ibrahim dah berjaya mengaburi mata anda semua. Dalam kenyataan nya beliau di lihat Anti UMNO dan tidak suka dengan UMNO. Apakah anda semua masih ingat apa yang Anwar Ibrahim buat selepas di Pecat dari UMNO?

Anwar Ibrahim bawa kes pemecatannya ke Mahkamah dan akhirnya Mahkamah Persekutuan tahun 2010 memutuskan Anwar Ibrahim Tewas dalam tuntutan keahlian UMNO nya. Hua hua hua....


Kau ni Nuar, cakap UMNO Pandy Kutty lah, itu lah, ini lah tapi dok bergila Babi jugak dengan UMNO ni sampai bawak kes ke Mahkamah. Apa pun yang menjadi Bodoh dalam hal ni adalah orang orang PAS.'

Jika benar Anwar Ibrahim benar seorang yang memperjuangkan Islam sudah tentu beliau akan keluar ABIM dan menyertai PAS parti yang di katakan parti Islam. tapi dia pi pilih UMNO tu pasal apa?


Apakah puak puak PAS pernah bertanya kepada Anwar Ibrahim mengapa pilih UMNO dan tidak PAS?


Psssttt... Kekayaan Anwar Ibrahim hari ini hasil dari mana? tak pernah ke puak ABIM ni tanya? Bingai


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM


ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Kerajaan Rejim Zionis Selangor Akui Tanah Di Kg Sg Kerandang Untuk Di Berikan Kepada DAPBarisan Nasional kecewa dengan sikap dan tindakan kerajaan Negeri Selangor yang zalim dan kejam terhadap penduduk Kampung Sungai Kerandang, Hulu Selangor yang mahu merobohkan penempatan dan ladang penternakan dan pertanian di kawasan tersebut

Ketua Pemuda UMNO Selangor, Ungku Mohd Salleh Ungku Jamal yang hadir menjenguk kawasan tersebut turut menyatakan rasa kesal terhadap sebuah Kerajaan yang asalnya menjanjikan pembelaan terhadap rakyat, namun tindakan ini dilihat terlalu kejam.

Dikatakan setakat ini, Exco Kerajaan Negeri Selangor, Elizabeth Wong beri masa 2 minggu untuk beri kata putus.


Sebelum ini, laporan yang diberitahu menyatakan bahawa Jabatan Perhutanan Negeri Selangor akan mengambil semula tanah tersebut dan mengarahkan agar 40 penginap rumah terbabit berpindah dengan segera.


Menteri Besar Selangor, Tan Sri Khalid Ibrahim yang dikatakan akan turut berada di kawasan bagi memperjelaskan isu tersebut pada kelmarin membatalkan pertemuan tersebut di saat-saat akhir.
Psssttt....Rejim Zionis Pakatan Rakyat semakin ganazzzz semua angkara siapa jika bukan DAP


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP