Najib & Rosmah Saksi Alibi? Air Mani Siapa Dalam Dubur Saiful?

Tuesday, May 17, 2011Anwar Ibrahim nampaknya semakin tertekan dengan keputusan Mahakamah semalam yang di putuskan oleh Hakim bahawa Anwar Ibrahim di arahkan Bela Diri dalam pertuduhan Liwat yang di hadapi beliau.Gomo memang menjangkakan keputusan Hakim semalam memandangkan sepanjang perbicaraan Kes liwat ini Gomo sentiasa mengikuti perkembangannya yang mana kita sendiri dapat lihat Pihak Pembelaan GAGAL membuktikan Keraguan munasabah dalam kes Liwat ini.

Pihak pendakwaan pula berjaya membuktikan setiap sudut kes liwat ini dan sedikit pun tidak pernah sama sekali peguambela tertuduh mempertikaikan apa yang di Buktikan oleh Pihak Pendakwaan.Dengan keputusan Mahakamah ini memberikan satu lagi peluang buat Anwar Ibrahim membela diri yang mana Anwar Ibrahim pastinya akan memanggil SAKSI SAKSI ALIBI bagi membela dirinya.

Saksi ALibi yang membela Anwar Ibrahim dalam menafikan bahawa Anwar Ibrahim di tempat kejadian iaitu pada tarikh 26.06.2008 jam 3.01 pm sehingga jam 4.30 pm. Malah waktu ini juga Anwar Ibrahim seharusnya akan menampilkan pakar Forensik nya yang di import dari luar negara bagi mempertikaikan Bukti DNA yang di temui dalam Dubur Saiful Bukhari.

TAPI????Semalam Anwar Ibrahim setelah di putuskan mahkamah untuk membela diri menyatakan di depan para penyokong nya dan para media bahawa Peguam nya akan memanggil Dato Seri Najib dan Datin Seri Rosmah sebagai SAKSI ALIBI.

Apa Anwar Ibrahim lupa kah bahawa saksi alibi adalah saksi yang akan membela dirinya, saksi alibi saksi yang akan membantu dirinya dalam kes Liwat ini. Tugas saksi alibi adalah dengan menafikan atau menimbulkan keraguan terhadap sesuatu kes.

Apa Kejadahnya pulak Anwar Ibrahim nak letakkan Najib dan Rosmah sebagai Saksi Alibi yang akan Membela nya? Hilang Akal ke Anwar Brahim ni? He he he he
Apa yang Gomo dapat rungkai di sini tidak lain dan tidak bukan bahawa Anwar Ibrahim sengaja ingin mencari publisity Dunia agar apabila Najib dan Rosmah ke mahkamah maka akan kecoh lah seluruh Duni bahawa Najib Dan Rosmah terlibat dan ini secara automatiknya akan memberikan kesan Damage yang besar kepada Kerajaan dan yang akan untung adalah Pakatan Pembangkang.Gomo minta kepada Anwar Ibrahim untuk bawa semua saksi alibi nya dan jangan lupa yang terpenting adalah Wan Azizah dan Nurul Izzah yang mana merupakan Saksi Alibi terpenting kerana mereka berdua mempunyai Alibi yang Kukuh di mana Anwar Ibrahim pada waktu kejadian.

Rakyat Malaysia jangan di momok kan dengan apa yang di katakan Anwar Ibrahim kerana isu terpenting dalam Kronologi kes ini adalah KEJADIAN LIWAT MEMANG BERLAKU.

mahukah pemimpin seorang Pengamal Homoseksual?


Psssttt....Aku Harap Anwar Ibrahim panggil aku jadi Saksi Alibi.....huhuhu tahu aku mengajornyaDAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Skandal Seks Dominique Strauss-Kahn, Anwar Ibrahim, and Paul Wolfowitz Memang Hangat
Kisah Tiga orang sahabat Sejati Dunia Akhirat yang Hobi mereka Berjubor Depan dan belakang tampa mengira apa kemungkinan yang barlaku.Anwar Ibrahim Yang Penuh Dengan Masaalah Moral
Seks Depan Belakang


Anwar Ibrahim Sekutu Rapat YahudiYahudi Kecil Dengan Skandal Bini Orang
teman Rapat Anwar Ibrahim


Untuk membaca artikel Penuh Kisah 3 orang Sahabat Karib
yang aktiviti mereka Berjubor sakan sana sini Sila Layari Blogg

Wayang Kulit Moden
KLIK DI SINI


Psssttt...Seram baca kisah 3 ekor ni beb...memang Dasyat depa ni

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Laporan Polis Ke Atas Francis Siah Pandi Kutty Komunis
Pergerakan Pemuda PBB Zon Samarahan yang diwakili oleh Hamzah Brahim telah membuat laporan polis ke atas Francis Siah yang dilihat sedang berusaha menyambung semula kerja-kerja Parti Komunis Kalimantan yang telah dihapuskan oleh kerajaan semenjak penghujung 1960-an dahulu. Read More.....


Psssttt...Ada lagi yang nak buat huru Hara kat Malaysia ni....


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PANAS - Video Aksi Zuraidah MP Ampang Bersetubuh Dengan......


Mak Lampir


Memang Haramjadah lah Mak Lampir si Zuraidah ni. Memang Pandy Kutty dia ni!!!

Aku dengan mak lampir ni memang tak berselera, Hodoh, Buruk, Geli gua...Nak layan anak dia yang jadi naib Serikandi PKR? Emm sama je...Gua Geli beb he he he

Polis Pandi Kutty
mahkamah Padi Kutty
Najib Pandy Kutty
BN Pandy Kutty

Tapi si mak lampir ni tak sedar dia lagi lah sebji macam Pandy Kutty
ELOK SI MAK LAMPIR NI BERSETUBUH DENGAN PANDY KUTTY JE
Psssttt..si Zuraidah ni bersetubuh dengan Pandy Kutty lagi bagus..hua hua hua


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP