Tayangan Malam Minggu Video Kucing Di Liwat

Friday, May 20, 2011
Jijah ohhhh jijah
kesian aku kat ajijah ni
kenapa lah jijah masih setia bersama anwar ibrahim?
Apakah kerana cinta dan kasih?
Atau kerana ANU gerah yang ada pada Anwar?

Mieow. . .
Published with Blogger-droid v1.6.7

Read more...

PKR = P=Pandy K=Kutty R=RakyatAMK Melarikan Diri Dari Demo Hari Ini

Gomo agak senang dengan apa yang berlaku hari ini bila AMK Angkatan Muda Keadilan rakyat melarikan diri dari menyertaui Demo yang memang pada asalnya mereka lah yang beriya iya untuk hadir berdemo mengecam Utusan Melayu.Bila Perkasa dan Pemuda Umno menyuarakan akan turut sama berdemo bersama AMK namun sebagai pelindung Utusan Melayu maka AMK sekali lagi dengan lantang semalam menyatakan mereka tidak gentar dan sanggup berdepan dengan Perkasa dan Umno.

Tapi hakikatnya hari ini? Seluruh rakyat Malaysia boleh melihat sendiri apa yang berlaku yang mana AMK melarikan diri dan memberikan satu alasan BACHOL di atas kegagalan mereka melakukan demo.AMK menyalahkan UMNO dan Perkasa di atas kegagalan mereka dengan menyatakan demo mereka telah di Sabotaj. Gomo lihat apa yang di katakan oleh AMK ini tidak jauh berbeza dengan bapak PKR iaitu Anwar Ibrahim yang akan menyalahkan Umno dan pihak lain bila gagal melakukan sesuatu.

Lihat Kes Liwat bagaimana Anwar Ibrahim menyalahkan UMNO kerana beliau di tuduh di Mahkamah dan apabila di tanya wartawan mengenai air mani dan di mana beliau berada waktu kejadian liwat berlaku Anwar Ibrahim tidak menjawap soalan tersebut sebaliknya akan menyalahkan ini semua Konspirasi UMNO.

Begitu juga dalam isu Video Seks yang mana Anwar Ibrahim terus terusan menyalahkan UMNO walaupun pelakon lelaki yang beraksi bersama Pelacur China dalam rakaman tersebut adalah dirinya.

Ini lah yang menjadi amalan dan ikutan AMK sayap PKR yang apabila GAGAL maka akan menyalahkan pihak lain di atas kegagalan mereka. Emmm kesian.....

Oleh Itu dengan ini Gomo minta anda semua berikan PKR dengan gelaran PANDY KUTTY RAKYAT yang mana biar AMK akan ingat sampai mereka MAMPOS bahawa pada hari ini 20hb Mei 2011 AMK GAGAL untuk hadir bersemuka dengan UMNO dan PERKASA.


Wirawati PERKASA pun Berani Turun!


Hari ini sejarah buat Seluruh Rakyat Malaysia yang dapat melihat begitu BACHOL dan PENAKUT nya PKR berhadapan dengan UMNO dan PERKASA.


Psssttt.... Sebut Kuat Kuat....... PKR Pandy Kutty Rakyat


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

AMK Tidak Gentar Dengan PERKASA Tapi Bachol Lari Bila Sampai Waktunya“Kami tak gentar jika Perkasa mahu datang ke perhimpunan itu kerana mahu membela Utusan,” kata timbalan Ketua Penerangan Angkatan Muda Keadilan (AMK) Rozan Azen Mat Asip"


Petikan The Malaysia Insider Semalam

Hari ni pulak si Rozan kata:

"Timbalan Ketua Penerangan Angkatan Muda Keadlian (AMK) Rozan Azen Mat Rasip berkata, pihaknya terpaksa menangguhkan perhimpunan hari ini kerana mahu memberi tumpuan ke atas penyerahan memorandum di Kedutaan Australia berhubung isu loji pemprosesan nadir bumi Lynas."


Hua hua hua.....

Ni lah hal jelas kepada kita bahawa PKR adalah parti Penakut Bachol tahap banjingan. Dari pemimpin sampailah kepada yang ahli bawahan semua pengecut dan bachol. Depa hanya berani dalam masjid je.

Anwar Ibrahim nak serah DNA pun takut, nak SAMAN pun takut, Nak buat ujian Poligraf pun takut apa yang Anwar Brahim tak takut? Semua dia takut so anak anak PKR pun jadi lah macam Nuar Penakut dan Bachol!!!


Hang Ni Rozan buat malu Sam Ketot je


UMNO dan PERKASA di Dakwa Sabotaj Demo AMK
LOGIK KE TIDAK
KLIK DI SINIPsssttt....AMK Cicak Mengkarung....Khak Ptuih! he he he


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

AMK Batalkan Demonstrasi Jam 2.30 Petang Ini Sebab Apa? TAKUT???
Sudah hampir jam 12 tengahari dan Gomo di fahamkan AMK telah menukar waktu demonstrasi mereka di hadapan pejabat Utusan Malaysia pada jam 12.30 tengahari ni. Atas sebab apa mereka menukar waktu tidak lah di ketahui namun apa yang jelas di sini AMK telah takut sama sekali.

Sudah berhari hari AMK menghebabkan seluroh Malaysia bahawa selepas solat Jumaat mereka akan berdemo tepat jam 2.30 petang di pejabat Utusan Malaysia. Malah AMK siap mencabar PERKASA dan UMNO untuk turun bertembung dengan mereka jam 2.30 petang.Shamsul Iskandar ketua AMK menyatakan semalam beliau tidak gentar dengan mana mana pihak yang datang menggangu mereka AMK berdemo hari ini. Tapi akhirnya???

Akhirnya AMK secara tergesa gesa menukar jadual dari jam 2.30 petang kepada 12.30 tengahari. Ini jelas menunjukkan bahawa mereka AMK takut untuk bertembung dengan Ngo PERKASA dan juga UMNO pada jam 2.30 petang ini.


Lagi Gambar dan Laporan Lanjut KLIK DI SINI


Psssttt AMK cakap je besar, belum apa apa dah kencing dalam seluar....huhuhu


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP