Masuk Bertanding Saat Akhir Pada Muktamar PAS Atas Arahan Siapa?

Friday, May 27, 2011Pro Ulamak vs Pro Edrogan

Emmmm memang hebat pertempuran ni di tambah lagi waktu ini dengan Anwar Ibrahim yang sudah menjadi Liabilityi dalam Pakatan Rakyat.Gomo tak berminat sangat nak ulas mengenai pemilihan Multamar PAS ni cuma nak maklumkan beberapa pekara sahaja.


PERTAMA Gomo perhatikan gelagat team Edrogan pada awal awal pusingan pencalonan dan gomo perhatikan setiap dari mereka yang cuba merebut jawatan tertinggi dalam PAS ini tidak lah begitu agresif. Mereka di lihat seolah olah hanya mendapat undi simpati dan bukanlah calon Favorite.

Namun apabila tirai pertandingan hampir di tutup maka secara mendadak mereka yang berpaksikan Edrogan atau pun lebih di kenali dengan Pro Anwar Ibrahim bertubi tubi masuk ke dalam senarai yang bertanding. Walhalkan pada peringkat awal mereka menyatakan tidak akan bertanding.

KEDUA Gomo lihat dari sudut Anwar Ibrahim yang mana semua tahu Anwar Ibrahim sudah tertekan dengan Kes Liwat dan juga Video Seks. Malah ahli dan kepimpinan PAS juga tahu bahawa Anwar Ibrahim sudah tidak boleh di gunakan lagi dalam perjuangan PAS.

Atas faktor ini Team Edrogan masuk mencelah di saat saat akhir bagi menidakkan Pro Ulamak dari menguasai pentas tertinggi PAS. Pengaruh ANwar Ibrahim dalam PAS bukanlah sedikit malah setiap hari Edrogan semakin bertambah bagi menguatkan Anwar dari setiap sudut.


KETIGA Gomo malas dah nak cakap panjang kerana nak umumkan kepada semua untuk menilai sejak akhir akhir ini apa yang mereka di bawah ini lakukan. Last minute mereka masuk bertanding dan kesemuanya di kedudukan yang terbaik dalam menguatkan Proksi Anwar Ibrahim dalam PAS.

Tuan Ibrahim Tuan Man
Hussam Musa
Nizar Jamaluddin


Lain Lain Sila KLIK DI SINI

Kalau Bukan Anwar Ibrahim Siapa Lagi?

Psssttt...Mampos lah PAS kalau puak Edrogan ni menang, Jilat Jubor Nuar je lah jawapnya


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Kerana Saiful Dan China Doll Azmin Ali Naik Minyak Terhadap Anwar IbrahimKerana terlampau marah dengan Anwar Ibrahim yang mendu tigakan Azmin maka kemarahan Azmin telah di luahkan dalam satu pentas ceramah PKR lokasi tidak di ketahui.
Video di atas di rakam oleh salah seorang Anggota AMK yang
sekarang menjadi pencacai kepada Azmin Ali pandykutty.

Anwar Ibrahim BABI


Psssttt...Hua hua hua.....kalau pakatan boleh buat kita pun boleh, he he he


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Najib Razak Bikin Barcelona Kecut Telor Di Putrajaya
Dato Seri Najib bersama Isteri Datin Seri Rosmah Mansor di jangkakan akan turut sama hadir bersama para belia pada malam ini di Putrajaya sempena Hari Belia Negara bagi menyaksikan perlawanan Akhir di antara Manchester United vs Barcelona.

So apa kita tunggu lagi? Jom kita beramai ramai bersama Perdana Menteri kesayangan kita menyaksikan perlawanan Akhir di antara Manchester United vs Bercelona. Dan yang paling penting PM kita adalah penyokong Man Utd. He he he

Sebarkan kepada semua akan Perlawanan Akhir yang akan di siarkan secara Langsung di Putrajaya. Ayuh saksikannya bersama ribuan lagi rakyat Malaysia yang akan hadir malam esok.


Glory, glory, Man United,
Glory, glory, Man United,
Glory, glory, Man United,


Psssttt...Man Utd menang punyalah, gua letak 3-o Man Utd Menang..hua hua hua


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Pok Li Dungun Bidas Jijah Dan Pandikutty Rakyat (PR) Isu Rosmah Mansor

POK LI
Pengerusi Yayasan Pelajaran MARA (YPM), Datuk Dr. Rosli Mat Hassan menyangkal pandangan sesetengah pihak terutamanya Pembangkang yang cuba bermain api dengan menuduh serta mengaibkan Isteri Perdana Menteri dalam mencampuri urusan Kerajaan.
Beliau mendakwa apa yang dilakukan oleh Datin Seri Rosmah Mansor adalah satu tanggungjawab dan amanah seorang isteri Perdana Menteri yang bukan hanya bertindak sebagai pengiring suami ke Majlis-Majlis keramaian mahupun lawatan ke luar Negara.
Datin Seri Rosmah kata beliau seorang wanita yang mempunyai Visi dan Misi tersendiri dalam melahirkan generasi baru yang lebih berdedikasi dan bertamadun. Melalui penubuhan PERMATA, memperlihatkan ketelusan beliau dalam mendidik anak-anak Malaysia ke arah berilmu dan berdaya maju di masa akan datang.
Datuk Rosli yang juga Ketua UMNO Bahagian Dungun turut mempersoalkan tindakan Pemimpin-Pemimpin PKR pimpinan Anwar yang mendakwa Datin Seri Rosmah seorang isteri yang bertindak mencampuri urusan suaminya.
Isteri Presiden UMNO ini tidak pernah mempersoal apatah lagi mengawal pentadbiran Negara. Beliau platform isteri Perdana Menteri dengan bergiat aktif dalam NGO PERMATA yang memfokuskan didikan kanak-kanak agar dapat menjamin masa depan golongan ini.
Wan Azizah kata Datuk Rosli merupakan individu yang sewajarnya diserang kerana bukan sahaja berjawatan tertinggi di dalam Parti, malah menggunakan platform politik semata-mata untuk memperkuat kuasa suami sendiri.
Sumber KL POSGua bersetuju dengan kenyataan Pok Li ni, cuba lihat Azizah yang merupakan Presiden PKR beriya iya mempertahankan Anwar Ibrahim walaupun dah terbukti Anwar Ibrahim itu melakukan kesalahan. Malah lebih Jahanam bila Wan Azizah yang sebelum ini Ahli Parlimen Permatang Pauh sanggup meletakkan Jawatan sebagai MP Permatang pauh dan memberi laluan kepada Anwar Ibrahim bagi bertanding di kerusi tersebut.

Ehh apa punya Celako Kak Wan tu? Tu lah bezanya isteri sebagai seorang pemimpin, Datin Seri Rosmah tak pernah pun menggangu tugas Najib Razak selaku Perdana Menteri. Tak pula Rosmah pi menyibuk menyatakan itu ini dalam sistem pentadbiran Kerajaan tapi Wan Azizah?

Ingat kata kata Kak Wan.....Anwar Ibrahim ANUgerah Tuhan....Hua hua hua. Sebenarnya bukan ANUgerah Tuhan tapi ANUgerah SYAITAN!!!

Pssssttt....Anwar Brahim dah jampi serapah si Jijah tu pasal si Jijah jadi Tunggul


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

VIDEO 18 SG - Adengan Brutal Penis Reich (PR)Anwar ohhhh Anwar....
Habis lah lu nuar oiii Hitler dan mengamuk lu
bikin kecoh sama dia punya Plan...he he he


Psssttt... Ha ha ha

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP