Najib Razak Sokong Man Utd Yakin Menang Pagi Nanti

Saturday, May 28, 2011
Malam ini Putrajaya akan di banjiri lautan para belia dan menjelang pagi jam 2 Dato Seri Najib Razak akan hadir bagi menyaksikan siaran secara langsung di antara pasukan kegemarannya Manchester United vs Barcelona.

So Jom kita GEGAR Putrajaya dan sama sama dengan PM kita menyaksikan perlawanan Akhir Liga Juara Juara. Najib Sokong man Utd kita sokong lah Man Utd.....he he he

HIDUP MAN UTD.....KASI MAMPOS BARCELONA INI PAGI!!


SAMBUTAN SEJUTA BELIA KLIK DI SINI


Psssttt....Man Utd akan menang 3 goal berbalas 0 ha ha ha

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

LIVE - Sejuta Belia Di Putrajaya Memang GempakSyukur Setakat ini cuaca di Putrajaya di mana berlangsungnya perhimpunan Sejuta Belia amat cerah dan baik walaupun awal pagi tadi cuaca mendung.PM Dato Seri Najib Tun Razak hadir di Program Sejuta Belia pada jam 2.30petang tadi dan melakukan lawatan ke satu persatu tapak Belia yang ada di Putrajaya ini.Turut mengiringi Dato Seri Najib adalah menteri Belia dan Sukan Dato Seri Shabery Chik,Timbalan Menteri Di Jabatan Perdana Menteri Dato Ahamad Maslan.Sambutan amat menggalakkan dengan kehadiran para anak anak muda dari pelusok Tanah air!
Malam ini juga tayangan secara Langsung Perlawanan Akhir Di antara Pasukan Manchester United vs Barcelona akan di tayangkan di Putrajaya yang mana Dato Seri Najib akan turut hadir bersama para vvip yang lain untuk bersama para belia yang ada.
Jom Kita ke Perhimpunan Sejuta Belia di Putrajaya!

Read more...

PANAS 18 SX - GAP, Parpu Kari, RBF, Pisau Kantoi Dalam Aksi Berbogel


Nak tengok Kami Buat Macam Ni?


Agak kecoh semalam bila:

"Pengerusi Parti KITA Kedah, Saudara Zamil Ibrahim, menawarkan ganjaran sebuah kereta Rolls Royce Silver Spur III kepada mana-mana pihak atau individu yang berjaya tampilkan lelaki yang dikatakan mirip Anwar Ibrahim tetapi bukan Anwar Ibrahim di dalam video seks yang sedang heboh diperkatakan."


Gomo menyambut baik apa yang di tawarkan ini oleh parti KITA, dan semalam juga Gomo, GAP, RBF, Parpu Kari, Pisau, Keris Putra, Gerakan Timur, Gelombang Rakyat, Gelombang Wangsa Maju, Badut Rakyat, Malay Delima, Panglima Perang Cyber, Bravehart, Padi Jantan, malah ramai lagi telah bersetuju untuk turut sama menghadiahkan sesuatu buat sesiapa sahaja yang sanggup tampil membawa seorang lelaki yang mirip dengan wajah di dalam Video Seks Yang tersebar.

Kami Blogger sepakat bahawa jika ada yang tampil dengan membawa lelaki lain selain dari Anwar Ibrahim maka kami semua akan
"BERLARI BOGEL KELILING KLCC"

Itu yang akan kami lakukan dalam menyatakan kepada rakyat Malaysia keberanian kami semua. Kami hanya mampu Berbogel memandangkan tidak cukup wang ringgit untuk membeli apa apa hadiah buat mereka yang berjaya.

So jika nak lihat KAMI SEMUA BLOGGER PRO KERAJAAN LARI BOGEL DI KLCC maka silakan lah menampilkan lelaki yang wajah nya sama seperti di dalam Video Seks.

Ini Cakap betul betul bukan main main punya, Kami berani buat. setakat BERBOGEL apa kami nak hairan? Anwar Ibrahim berbogel sambil Menutoh China Doll Relaks je sampai sekarang. Biasa lah tu.....

Psssttt....Juak AMK ada ke berani macam kami para Blogger Pro Kerajaan?

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP