Jerat Dah Mengena Bila Penjenayah Tunjuk Muka

Sunday, May 29, 2011Papa Gomo Ugut Bunuh? Betul ke Papa Gomo Ugut Bunuh ke atas Kepimpinan PKR? Emmm panas topik ni dan memang menarik untuk di ulas. he he he
Meh kita Lihat Video Di Atas ni.

Pergh Papa Gomo sekali lagi di laporkan dan kali ini Laporan Polis atas kesalahan berat ni beb. Ugut Bunuh di nyatakan dalam Video di atas. Tapi kesahihan nya Gomo ugut Bunuh tu betul ke? Tang mana Gomo kata nak Bunuh lelaki yang bernama Mohd Azuan Ab Rahman, 33, ahli Angkatan Muda Keadilan (AMK)

Emmm Tapi tidak mengapa biarlah Pihak Polis menjalankan siasatannya kerana Laporan Polis sudah pun di buat. Sebenarnya memang itu yang Gomo dan team Nadi Rakyat inginkan. Kami semua inginkan agar Pelayar facebook beranama Harapan Rakyat membuat laporan Polis kerana ada isu Leih Besar yang akan di dedahkan kelak.

Gomo juga sebenarnya tertarik dengan kenyataan Blogger Harapan Rakyat ini bila menyatakan:

“Sebelum ini saya ada menerima permintaan sebagai rakan di akuan Facebook saya oleh dia (Papa Gomo) tetapi tidak pernah ada hubungan yang baik namun apabila saya buka akaun itu pada 20 haribulan (Mei lalu). Saya menerima mesej ugutan (bunuh) itu melalui komen saya kepada orang lain yang mungkin kerana dia (Papa Gomo) tidak puas hati dan cuba mengugut supaya saya menghentikan segala kenyataan di laman tersebut," ujarnya.

Bagaimanapun menurut Mohd Azuan, beliau tidak dapat mengenal pasti masa satu pendapatnya yang menimbulkan kemarahan blogger Papa Gomo sehingga menyebabkan beliau menerima ugutan sedemikian.Betul ke Blogger PR ni pernah berbalas komen di dalam FB? Sepanjang ingatan Gomo tak pernah Gomo masuk komen dalam wall nya dan Harapan Rakyat ini lah juga yang Add Gomo untuk menjadi rakan. Tapi tak mengapa lah kerana beliau sudah mendapat Publisiti yang mana kami Nadi Rakyat juga inginkan.

Jika benar Gomo tidak berpuas hati dengan beliau dalam menyatakan sesuatu isu adalah baik kiranya Blogger tersebut dapat juga tampilkan Print Screen perbualan Gomo dengannya dalam berbalas pendapat mengenai sesuatu isu. Amacam Azuan AMK? Ada berani ke?

Untuk makluman semua sebelum ni Gomo tak pernah kenal dan tahu ada pelayar FB bernama Harapan Rakyat. Cuma pada baru baru ini Gomo tahu kerana ada satu Kes besar yang telah di lakukan oleh Md Azuan ini di dalam FB. Itu lah baru pertama kali Gomo kenal dengan Pelayar FB harapan Rakyat ni.

Biasalah tu, dalam dunia hari ini maka di perlukan KAMBING HITAM dalam sesuatu pekara dan Gomo secara sukarela menjadi Kambing Hitam bagi seorang rakan Nadi Rakyat dalam memancing agar pelayar HarapanRakyat ini tampil keluar mendedahkan identiti nya.

Syukur kerana dalam masa yang singkat beliau tampil dengan mengakui beliau lah pelayar FB harapan Rakyat yang memang kami team Nadi Rakyat ingin menegenali beliau teramat sangat.Sekarang PELANDUK DAH MASUK JERAT, macam Gomo nyatakan dari awal tadi biar Pihak Polis menjalankan siasatan dan laporan Harapan Rakyat ke atas Gomo dengan tuduhan BUNUH juga biarlah Pihak Polis yang menyiasat nya.

Kita ada undang undang dan Hormati lah Undang Undang tersebut. Gomo sebagai rakyat Malaysia akur dengan undang undang dan siap sedia untuk di panggil soal siasat berhubung laporan Polis yang di buat cuma Gomo nak ingatkan Md Azuan agar jangan dalam masa sehari dua ini PADAM FACEBOOK nya pulak. He he he

Tunggu pendedahan dari kami Team Nadi Rakyat ke atas Md Azuan AMK ini, dan kita akan nilai Isu Siapa Yang Ugut Siapa dan Siapa Yang mendatangkan ANCAMAN.

Ops sebelum tu Gomo pun nak sampaikan salam pada Naib Ketua AMK Azmizam Zaman Huri dan Ahli Majlis Pimpinan Parti Keadilan Rakyat (PKR) Fariz Musa . Lain kali kalau nak menonjolkan diri tu siasat dulu dan tanya dengan budak AMK anda tu apa yang dia telah lakukan.


Psssttt...Ingat berani sangat si juak AMK ni, ha ha ha....Penakut rupanya


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Barcelona Berhak MenangTahniah kepada Barcelona apabila menang dengan jaringan 3 Goal berbalas 1 ke atas Manchester United. Gomo akur dengan kekalahan ini dan memang Barcelona berhak menang pada perlawanan pagi ini!Apa pun yang berlaku Manchester United tetap di hati dan akan kekal sehingga akhir hayat!Tahun ni dapat satu Cup kira ok lah berbanding ChelShit,Arsengal dan Riverpool yang hanya dapat Mee Magee Cup! Hahahaha

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP