EKSLUSIF 18 SX - Cyberjaya Kota Ilmu? Ilmu Menjadi Pemabok Dan Seks Bebas Kini Di Bawah Kerajaan PR

Monday, May 30, 2011


JOM KITA MABOK
KHALID GAGAP BELANJA


Cyberjaya sebuah bandar teknologi ICT yang tercanggih dalam Malaysia yang di bangunkan demi Rakyat Malaysia terutama anak anak muda mendapatkan ilmu yang tinggi dalam bidang ICT. Itulah pembangunan yang di bawa kerajaan Barisan Nasional buat seluruh Rakyat Malaysia.

Sebelum BN Selangor tewas kepada Pakatan Rakyat PAS,DAP,PKR tidak ada sebuah BAR pun yang beroperasi di Cyberjaya ini. Arak tidak terdapat langsung di Cyberjaya ini apatah lagi dengan sebuah Bar yang memainkan lagu serta minuman keras.Namun setelah BN tewas kepada Pakatan Rakyat sebuah Bar telah wujud di Cyberjaya yang mana telah di Luluskan oleh Kerajaan Negeri Selangor. Sama ada Bar tersebut mempunyai Lesen ataupun tidak Gomo tidak mengetahui nya kerana belum berkesempatan untuk berkunjung ke Bar tersebut untuk bertanyakan lesen perniagaan dari pemilik nya.

Namun dengan apa yang berlaku ini pastinya memberikan kesan yang besar kepada sebuah Kota ICT Cyberjaya ini. Memangn benar terdapat ramai warga asing yang berkunjung ke Bar tersebut namun harus di ingat apabila sebuah Bar di buka maka selepas ini pasti akan berderet deret Bar lagi yang akan muncul bagaikan Cendawan.


MABOK

Ini lah yang akhirnya akan merosakkan Cyberjaya sebuah Kota Ilmu buat para anak anak muda yang menimba Ilmu dan dengan kewujudan Bar ini juga akhirnya akan memberikan Kesan yang tidak baik kepada generasi rakyat Malaysia.

Bila Mabok pasti ada saja pekara Negatif yang berlaku, Otak jadi buntu dan pasti akan wujud pergaduhan, Rogol, dan bermacam macam lagi. Ini semua akan terjadi di Cyberjaya kota buat anak anak muda menimba Ilmu.

Habis Duit Mak Bapak

Jika ingin mencari keuntungan sekalipun jangan lah Kerajaan Negeri Selangor mengabaikan Tanggungjawap mereka dalam menjaga Cyberjaya dari keterlanjuran maksiat yang nyata. Cukup cukup lah dengan Rumah Urut yang beribu lesen di keluarkan usahlah mencemarkan Cyberjaya yang selama ini tidak pernah wujud satu BAR pun.


Lepas Mabok Kita Buat Seks Beramai ramai

Sekarang warga Asing yang datang melepak di Bar ini dan tak mustahil akan ada anak anak Malaysia tak kira sama ada bangsa Melayu, Cina ataupun India akan turut sama bersama rakan rakan mereka sambil meneguk minuman Keras dan berpeleseran di Kota Cyberjaya.

Gomo dengan ini MENGUTUK tindakan Majlis Perbandaran Sepang yang bertanggungjawap dalam Kota Cyberjaya. Kerajaan Selangor harus di pertanggungjawapkan di atas keruntuha Ahlak dan Moral para pelajar yang terjebak dengan Gaya Pemabok ini.

Nak Minum Arak bukan di Cyberjaya malah sekitar tempat lain dalam Selangor beribu Bar wujud, Nak ke Disco pun ada dan ini semua sudah lama sebelum Kerajaan PR ambil alih Selangor pun Wujud. Pergi sahaja ke tempat lain jika nak Meneguk Arak namun jangan sesekali menjadikan Cyberjaya Kota Ilmu menjadi Tempat buat PEMABUK melepaskan Gian.

Satu Muncul dengan mudah maka selepas ini percayalah akan berderet deret Bar dan Pub yang akan wujud ekoran Ketamak kan Kerajaan negeri Pakatan Rakyat Selangor.

PAS di mana dalam isu ini untuk mebela anak anak Islam?
PKR di mana dalam isu ini untuk menjaga Cyberjaya dari di lacurkan?
DAP di mana dalam isu ini untuk menjaga kaum Cina agar Wang Ibu bapa tidak di habiskan untuk berjoli sakan?


Jahanam

Sejak Cyberjaya wujud Satu BAR pun tidak Wujud, jahat jahat BN mentadbir Selangor tidak langsung di benarkan pembukaan BAR di Cyberjaya ini. Tapi bila dapat kepada Kerajaan Pakatan Rakyat apa sahaja menjadi HALAL seolah olah sudah tidak mengenal mana yang Baik dan mana yang Buruk.MOHON PENJELASAN KERAJAAN
NEGERI SELANGOR DALAM ISU INI


Psssttt....Sakit hati aku lihat sebuah Bar di bandar Ilmu, rosak anak muda yang berhabis duit ibu bapa mereka menanggung pelajaran. Jahanam Pandykutty Rakyat (PR)

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Apa Lagi yang Saifuddin Abdullah Tak Puas Hati Dengan Najib Razak?
Terlebih dahulu Gomo mengucapkan Tahniah dan Syabas kepada kerajaan Malaysia yang berjaya menganjurkan Perhimpunan Sejuta Belia di Putrajaya bermula pada 27hb sehingga 29 hb iaitu semalam. Jelas terpancar keriangan para Belia sepanjang program berlangsung dari pelbagai bangsa dan peringkat Umur.

Namun dalam kejayaan yang di kecapi Kerajaan Malaysia menjayakan Prhimpunan Sejuta Belia ada pekara yang tidak elok untuk di perkatakan kepada rakyat semua khusunya penyokong Kerajaan terutama kepada Dato Seri Najib Tun Razak sendiri dan Menteri Belia dan Sukan Dato Seri Shabery Chik.

Apa lagi yang timbalan menteri pengajian Tinggi ni tak puas hati dengan Kerajaan? Dari tidak ada apa apa di lantik jadi Timbalan Menteri. Isu Mahasiswa pun tak selesai lagi sekarang buat hal lagi nak tunjuk dia punya besar kepala pulak.

Sebelum Gomo pergi jauh biar Gomo jelaskan apa itu TWEETER kepada yang belum mempunyai akaun Tweeter ataupun tidak memahami selok belok Tweeter.Apabila menggunakan Tweeter kita akan Tweet kenyataan kita dan kenyataan yang kita Tweet itu tadi akan keluar di paparan mereka yang mengikuti Tweeter kita. Sebagai Contoh Gambar di atas merupakan kenyataan mereka yang Papa Gomo ikut Tweeter mereka.

Dan bila kita ingin balas semula Tweet mereka yang kita Follow maka kita akan Retweet semula kenyataan yang di Tweet rakan kita dan kebiasaanya ada dua jenis iaitu Retweet sahaja tampa menambah ayat ataupun Retweet dengan menambah ayat.


Retweet KosongRetweet Dengan Penambahan Ayat

Di atas merupakan Dua jenis Retweet yang biasa di gunakan.


Pelayar Tweeter yang sudah lama tahu akan pemahanam Tweeter, kebiasaanya Retweet akan di balas dengan menambah ayat seperti berbalas Mesej manakala Retweet sahaja ayat yang kita Follow bermakna kita setuju dengan Tweet tersebut.Dalam isu ini Gomo Musykil dengan Retweet yang di lakukan oleh Timbalan Menteri Pengajian Tinggi Dato Shaifuddin Abdullah apabila beliau melakukan RETWEET ayat dari seorang pelayar Tweeter bernama YuriOrlov_AK47 yang mana mengutuk Perhimpunan Sejuta Belia di Putrajaya yang berakhir semalam.

Saifuddin hanya RETWEET sahaja yang mana sebanyak dua kali di lakukan beliau, ini merupakan isyarat kepada pelayar yang lain bahawa Saifuddin Abdullah BERSETUJU dengan kenyataan Pembangkang YuriOrlov-AK47.

Apa Motif Saifuddin Abdullah dalam hal ini? Perdana Menteri Dato Seri Najib hadir dalam program tersebut sampaikan Lutut beliau mengalami kecederaan semasa bersama para belia sabtu lalu. Malah ramai lagi pemimpin BN turun padang dalam menjayakan Program Belia bagi kita Kerajaan mendekati anak anak muda.

Apakah Saifuddin Abdullah Kecewa kerana tidak di jemput sehingga sanggup bersetuju dengan kenyataan Pro pembangkang dalam Program Sejuta Belia? Mustahil jika tidak di jemput kerana semua Menteri dan Timbalan menteri terlibat dalam program Sejuta Belia dan hal ini Saifuddin juga ketahui.

Jelas lah di sini Saifuddin Abdullah merupakan DURI DALAM DAGING buat kerajaan di bawah kepimpinan Dato Seri Najib. berpenat kami semua menjayakan Program Sejuta Belia ada pula pemimpin dari dalam kerajaan sendiri Menemplak Program yang baik buat Belia.

Gomo meminta agar Dato Seri Najib Presiden UMNO bertanyakan kepada Timbalan Menteri Dato Saifuddin Abdullah apa yang beliau tidak puas hati sampai sanggup mempertikaikan Program Sejuta Belia yang di anjurkan Kerajaan Malaysia.Jika tidak suka sekalipun kepada Program Sejuta Belia yang di anjurkan tidak usahlah sebagai seorang pemimpin yang berjawatan Timbalan Menteri meluahkan di dalam Tweeter. Bawa ketidak puashatian ke dalam Mesyuarat Kabinet isu ini dan tanya sendiri kepada Dato Seri Najib selaku Perdana Menteri, Dato Seri Shabery Chik selaku Menteri belia dan sukan dan Timbalannya Dato Razali Ibrahim.

MOHON ISU INI DI PERJELASKAN


Tweeter AK Yang Menghina Dato Seri Najib Razak

Gomo juga sebenarnya amat pelik dengan Akaun Tweeter YuriOrlov_AK47 ini kerana sepanjang Gomo bermain Tweeter kenyataan yang keluar di Wall Tweter kita adalah mereka yang kita Follow sahaja. Jika kita tidak menjadi Follower seseorang maka kenyataan orang itu tidak akan keluar di Wall kita. Tapi MACAM MANA SAIFUDDIN ABDULLAH BOLEH RETWEET kenyataan YuriOrlov_AK47 ini sedangkan semakan di buat mendapati Saifuddin Abdullah tidak menjadi Follower kepada YuriOrlov_AK47.

Ini merupakan satu pekara yang perlu di Siasat secara dalam oleh Kepimpinan Dato Seri Najib kerana tidak mustahil Yb saifuddin Abdullah menggunakan Akaun Tweeter kedua dengan nama YuriOrlov_AK47 dalam menghentam Kepimpinan Dato Seri Najib.

Pelik namun ini lah hakikatnya apabila anda mengetahui selok belok bermain Tweeter dan Gomo yakin dan pasti mereka yang membaca artikel ini dan memahami tweeter akan Bersetuju dengan kenyataan Gomo dalam membuka isu ini.

Tidak menjadi Follower Tapi Boleh Retweet kenyataan Tersebut!!! Apa si Pudin ni search Tweeter ke sampai jumpa kenyataan YuriOrlov_AK47? Hebat lah Yb Saifuddin Abdullah Timbalan Menteri Pengajian Tinggi ni!


Psssttt...Angin betul gua, penat tu Gua buat liputan sampai basah baju ada pulak Pemimpin bangang yang pertikai Program Belia ni. bangsat


Tak Mustahil Idola Nya Masih Kekal

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PANAS - Apabila Pemabok Arak Dan Kaki Betina Di Tipu Mat Ganja


AMK yang Bingai


Semalam wartawan Selangor Daily menemubual Papa Gomo berhubung isu Ugutan Bunuh yang di laporkan oleh Ahli AMK ke atas Papa Gomo. Gomo menjelaskan serba sedikit kepada Wartawan tersebut apa sebenarnya Game Plan Gomo dalam hal ini dan di bawah ini sedikit coretan wartawan tersebut.

"Mereka berdua ditipu hidup-hidup oleh kaki ganja itu. Kaki ganja tersebut tidak menceritakan perkara sebenar kepada mereka. Dia hanya ceritakan yang Papa Gomo mengugutnya, tetapi dia tidak menceritakan apa yang dia telah lakukan sebelum itu."

Read More KLIK DI SINI


Psssttt...Mat Ganja tipu Pemabuk dan Kaki Betina...hua hua hua...AMK ni bangang


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP