Gambar 18 SG + SX Di Antara Najib Razak Dan Anwar Ibrahim

Tuesday, May 31, 2011


1


2


3

Begitulah Najib Razak sewaktu bersama para Belia di Perhimpunan Sejuta Belia yang berlangsung di Putrajaya sehinggakan Lutut beliau mengalami kecederaan kerana terlalu teruja dengan semangat para Belia yang ada pada Program tersebut.


Mari kita lihat pula Aksi Ketua Penasihat Pakatan Rakyat1


2


3


4

Anwar Ibrahim pula yang kononya mengalami kecederaan Tulang Belakang bukan main ligat melakukan hubungan Seks dengan Pelacur China Doll. Sakit tulang belakang tetapi hebat beraksi di Ranjang....Emmmm nilaikan sediri


FREE DOWNLOAD VIDEO SEKS
KLIK DI SINI


Psssttt Lu orang nilaikan sendiri perbezaan di antara Pak Jib dan Pak Nuar


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

BREAKING NEWS - Video Anwar Ibrahim Bersumpah


Lelaki Ini Adalah
Dato Seri Anwar Bin Ibrahim


video

FREE DOWNLOAD KLIK DI SINI

Gomo tidak mahu mengulas panjang dalam artikel ini cuma nak sampaikan pesan kepada Rakyat Malaysia bahawa jangan kita lupa Isu Video Seks yang mana lelaki dalam Video Seks ini adalah Dato Seri Anwar Bin Ibrahim Penasihat Ketua Umum Pakatan Rakyat ataupun lebih di kenali dengan Pandykutty Rakyat (PR)

Jangan kita lupa akan Video Seks ini dan jangan kita biarkan Video ini lenyap dari ingatan kita. Sila DOWNLOAD dan simpan dengan sebaik mungkin kerana mungkin satu hari nanti akan bernilai sama seperti video Chua Soi Lek.
Gomo juga nak ingatkan Rakyat Malaysia agar jangan lupa dengan kes Liwat Dato Seri Anwar Ibrahim yang sekarang ini sudah masuk ke Pembelaan yang mana Anwar Ibrahim telah di arahkan untuk membela diri.

Ini pekara Serius yang wajar rakyat Malaysia tahu bahawa Anwar Ibrahim bukan sahaja melanggan Pelacur tetapi turut Meliwat anak muda. Apa akan jadi dengan nasib anak muda Malaysia jika Anwar Ibrahim menjadi Perdana Menteri?

HABIS SEMUA BELIA DI LIWAT
Saiful Bukhari telah pun melakukan Sumpah Lakhnat dengan menyatakan bahawa Beliau telah di Liwat oleh Dato Seri Anwar Ibrahim.Dato Eskay yang mendedahkan isu Video Seks juga turut bersumpah menyatakan bahawa lelaki di dalam Video Seks itu adalah Dato Seri Anwar Bin Ibrahim.Tapi Anwar Ibrahim?

Sampai ke hari ini masih menjalankan urusan nya seperti biasa, Kalau tidak Berjubor dengan Jantan dia berburit dengan Pelacur. Itu lah Dato Seri Anwar Bin Ibrahim

Apakah Rakyat Malaysia masih lagi Percaya akan Anwar Ibrahim?


Lagi Artikel PANAS
KLIK DI SINIPsssttt...Anwar Brahim bila nak saman Eskay? Takut ke?

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Ini Baru Pejuang Bukan Nya Cari Glamour


MOHAMMAD RIZAN BIN HASSAN

Beliau merupakan Pemenang Anugerah Belia terbaik Negara pada sabtu lalu di Perhimpunan Sejuta Belia yang berlangsung di Putrajaya. Beliau adalah sahabat Gomo yang memang Gomo akui beliau terabik dan Komited ketika melakukan sesuatu tugas yang di amanahkan.Beliau juga antara orang yang menghebahkan isu seorang Remaja yang terkena Renjatan Elektrik satu tika lalu dan Beliau juga yang membuatkan media lain Fokus isu tersebut sehingga remaja tersebut di hulurkan pelbagai bantuan dalam meringankan kesesangraan yang di hadapi nya.

Siapa beliau? Kenali beliau dengan lebih dekat kerana beliau tidak Hipokrit seperti penggerak Belia yang lain. Read More......


Psssttt...Beliau memang layak sebagai pemenang, bukan cam Sam Ketot Demo sana sini tapi Habuk pun takda


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP