Laporan Polis Ke Atas Mat Ganja AMK Azuan @ Harapan Rakyat

Wednesday, June 1, 2011Shamsul Azra Mohd Hussain membuat laporan Polis ke atas pelayar FB Harapan Rakyat berhubung ugutan yang di terimanya bahawa beliau telah dituduh seorang facebooker yang mengguna nama samaran 'PAS Beruk'.diserang oleh facebooker Harapan Rakyat serta penyokong-penyokong PAS dan PKR.

Beliau menafikan sekeras-kerasnya bahawa dirinya terlibat dalam facebook tersebut, apatah lagi menggunakan nama samaran tersebut.

Shamsul juga mahu pihak polis memberi jaminan agar kumpulan facebooker pro pembangkang ini tidak melakukan insiden-insiden yang mengganggu keselamatan beliau sekeluarga setelah kereta beliau telah dirosakkan malah menerima ugutan ugutan yang mencurigakan.

Jika benar facebooker Harapan Rakyat tidak berpuas hati dengan individu yang didakwa beliau sebagai PAS Beruk, beliau sewajarnya menyerahkan pada pihak polis untuk siasatan selanjutnya dan tidak menuding jari sesuka hati dan menjadikan beliau sebagai mangsa pertelingkahan politik melampau yang sudah pasti diamalkan kumpulan mereka.

Laporan polis telah diserahkan kepada pihak Polis pada jam 4 petang di Balai Polis Dang Wangi, Kuala Lumpur

Padan Muka lu lah Azuan aka Harapan Rakyat!!! Memang Padan Muka lu! Tu baru satu laporan Polis di buat sebab ada lagi lepas ni Laporan mengenai Insiden Ugutan dan Ancaman yang di lakukan oleh Azuan juak AMK Bangang ni!

Psssttt . . . Baru lah juak PKR tahu apa si mat ganja tu buat

Read more...

Mat Ganja Sudah Gabra Bila Laporan Polis Ke Atasnya Jam 3 Petang IniAhli AMK yang Bachol dalam Facebook

Sebelum ini si Budak dalam Gambar ni meletop kisahnya bila di katakan telah di Ugut Papa Gomo dengan ancaman Bunuh. Alasan nya adalah kerana Papa Gomo tidak mampu berhujah dengan mamat AMK ni lalu dengan marah Papa Gomo menggugut nak Bunuh mat ganja ni.

Emmm macam lah Gomo nak layan sangat Budak hingusan dalam AMK ni, sedangkan Sam Ketot pun Gomo balun apatahlagi dengan ahli AMK cabok macam budak ni. Ha ha ha

Gomo dah cakap sebelum ni bahawa sebenarnya Budak AMK Bingai ni ada kesalahan berat yang telah di lakukan nya. Kesalahan yang memang Kurang ajar dan Mengancam Nyawa individu. Bukan satu individu malah ramai sampaikan Anak anak dan harta benda turut di UGUT ancam oleh Mohd Azuan AMK cabok ni.Menghina Istitusi Kehakiman NegaraLu orang tengok le ayat Budak AMK ni...Ha ha ha
Hebat ke nak berhujah?


Dok kata orag Bachol tapi diri sendiri pun Bachol
sampai berlari buat laporan Polis. Ha ha haMenghina Seorang Wanita Dengan gelaran PelacurTak nak tonjolkan diri konon dia ni Orang penting dalam PKR

Tu baru sikit sebab JAM 3 Petang ni Satu Laporan POLIS akan di buat ke atas Pengguna FB Harapan Rakyat atau di kenali dengan nama Mohd Azuan Ab Rahman. Laporan Polis akan di buat oleh seorang pelayar FB di Balai Polis Sentul.

Laporan Polis di buat ke atas Mohd Azuan yang mengakui bahawa beliau merupakan Pengguna Harapan Rakyat memandangkan Azuan telah MENGANCAM NYAWA SATU KELUARGA TERMASUK DENGAN ANAK ANAK BERUMUR 4 DAN 6 TAHUN.

Dah banyak kali si Azuan AMK Bingai ni buat kerja Ancaman dengan dedahkan sana sini orang yang dia tak suka malah kaum wanita pun di hambu nya. Emmm ni lah mentality Juak AMK Bingai yang ada dalam PKR Pandy Kutty Rakyat.

Hari tu Gomo dah pesan kat Azuan jangan PADAM FB nya dan nampaknya dia dengar lah juga cakap Gomo ni. Tapi yang tak eloknya dia PADAM semua Posting posting dalam FB sebelum ini. ha ha ha, sebenarnya dia ni dah kecut bila Gomo bagi HINT ada benda nak keluar. Tu yang gelabah semacam sampai DELETE semua posting posting di Wall nya.

Kalau Takut Pada Risiko Usah Bicara Soal Perjuangan, Hu hu hu

Apa pun Gomo taknak cakap panjang kerana kita semua akan tahu apa hal yang si Azuan ni buat sehinggakan Laporan Polis di buat ke atasnya. Buat pembaca boleh lah melayari Akaun FB si Harapan Rakyat ni dan lihat habis semua di PADAM di Wall nya.

LAPORAN POLIS KE ATAS MOHD AZUAN @ HARAPAN RAKYAT
BALAI POLIS SENTUL
JAM 3 PTG


Psssttt....Konon AMK Gagah Berani tapi Taik Kucing adalah! Khak Ptuih!!!


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM


ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Calon Muktamar PAS Adakan Perjanjian Syaitan Dengan........
Bukan Niat nak menyibuk tapi nak maklumkan satu pekara Serius buat Hangpa Juak Juak Bodoh PAS agar jangan di perbodohkan lagi dengan Wakil yang bertanding!!! Siapa calon yang Gomo maksudkan?

Pendedahan PANAS pagi ini Jam 9.30 pagi di Blogg Papa Gomo. Isu yang sewajarnya menjadi perhatian buat Pemimpin dan ahli PAS yang lain dalam menghadapi Muktamar PAS yang akan berlangsung beberapa hari lagi.


Di antara mereka ada Gomo nyatakan dalam artikel sebelum ini KLIK DI SINI


Psssttt...Bodoh punya Juak PAS...senang senang kena Tipu..ha ha ha

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP