EKSLUSIF 18SX - Video Seks Anwar Ibrahim 4 Penjuru Yang Hangat Di Muktamar PAS

Friday, June 3, 2011


4 Penjuru

video

Malas nak Cakap banyak dengan Juak Juak pembangkang ni.
Video Seks 4 Penjuru dan Tulen 1000%
lelaki Porno tersebut adalah
Dato Seri Anwar Bin Ibrahim!!!


SILA SAMAN KAMI LAH ANWAR BRAHIM
JIKA BUKAN ANDA DALAM VIDEO SEKS INI


VIDEO SEKS ANWAR IBRAHIM 4 PENJURU
KLIK DI SINI


Psssttt...masih menunggu reaksi pemimpin PAS


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM
ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PKR = P=Pandy K=Kutty R=Rakyat Janji Nak Cat Tapi Sampai Ke Sudah Depa Cat Pakai Lidah Je
Kuala Lumpur -

Menteri Wilayah Persekutuan & Kesejahteraan Bandar, Dato' Raja Nong Chik bin Dato' Raja Zainal Abidin menegaskan kerajaan tidak pernah melupakan janji untuk membantu rakyat warga kota.

Bertempat di Taman Melati Wangsa Maju, beliau menghadiri Majlis Penyerahan Surat Arahan Mula Kerja kepada para kontraktor untuk memulakan kerja-kerja mengecat semula dan pembaikan perumahan di kawasan tersebut. Turut hadir Ketua UMNO Bahagian wangsa Maju Dato Shafei Abdullah.

Sejumlah RM 5 juta diperuntukkan bagi melaksanakan projek mengecat dan baik pulih 55 buah blok rumah pangsa di Taman Melati yang turut meliputi kerja mengecat 9 buah dewan orang ramai.

Berucap pada majlis tersebut, beliau menegaskan kerajaan tidak pernah meminggirkan kebajikan golongan berpendapatan rendah dirumah pangsa milik kerajaan malah akan berterusan menjaga kebajikan golongan yang tinggal di perumahan milik swasta.

Sumber KL POS

Kerajaan BN Cakap dan Buat bukan macam kerajaan Pakatan Rakyat Haram yang janji Bukan main Hebat tapi Habuk pun takda. Khak Ptuih


Psssttt....Janji Pakatan Selangor nak bagi RM50 kat budak sekolah tadika bila nak tunaikan?


VIDEO SEKS ANWAR IBRAHIM 4 PENJURU
KLIK DI SINIDAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PAS BODOH - Tayangan Video Seks Anwar Ibrahim 4 penjuru Pada Muktamar Kali IniSama Tak?


KUALA LUMPUR, 2 Jun – Dewan Ulama PAS Pusat sebulat suara meluluskan usul supaya isu video seks yang didakwa membabitkan seorang pemimpin tertinggi pakatan pembangkang dibawa dan dibahaskan dalam Muktamar Agung ke-57 parti itu Jumaat.


Usul itu akan dikemukakan anggota Dewan Ulama PAS Kelantan Nik Razi Nik Mat, iaitu adik bongsu kepada Menteri Besar Kelantan, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat dan akan disokong oleh seorang perwakilan dari Kubang Pasu, Kedah.


Nik Razi berkata usul itu dibentang bagi membolehkan para perwakilan membahaskan motif sebenar ia disebarkan serta kaitannya dengan rancangan pihak tertentu untuk melemahkan pengaruh pakatan pembangkang -bernamaGomo sebenarnya tidak hairan dnegan apa yang berlaku dalam Muktamar PAS kali ini, Usul video Seks di luluskan untuk di bahaskan dan jawapan dalam usul tersebut sudah dapat di agak bahawa UMNO dan BN akan di persalahkan mengenai Video Seks Dato Seri Anwar Ibrahim.

Ini semua Konspirasi UMNO dalam menjatuhkan Pakatan Rakyat, itu pasti jawapan yang keluar dari usul yang di bentangkan. Khak Ptuih lah PAS.

Gomo nak tanya PAS dalam muktamar kali ini mereka tak membincangkan mengenai Agenda KERAJAAN ISLAM ke?

Apa PAS tak membicangkan mengenai Kekalahan mereka pada 8 Pilihanraya Kecil berturut Turut ke?

Mengapa tidak ada usul untuk membincangkan mengenai DAP yang semakin kuat dan membuka keahlian Melayu secara besar besaran?

Apakah isu Video Seks Dato Seri Anwar Ibrahim penting kepada PAS dalam menang Pilihanraya dan menjadi Kerajaan?

Ehhh cakap banyak pun tak Guna lah, PAS ni Bodoh hanya layak jadi BALACI DAP BABI je.


Psssttt...PAS Bodoh...PAS Bodoh...PAS Bodoh....VIDEO SEKS ANWAR IBRAHIM BERWARNA
KLIK DI SINI

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Siapa Bohong Siapa Benar? Kickdeffela Cabar Husam Musa Jalani Ujian Poligraf
Gomo sokong dengan kenyataan Hussam Musa waktu isu Ujian Poligraf Video Seks Anwar dan kini Gomo tuntut agar Hussam Musa menjalani Ujian Poligraf bersama sama dengan Kickdeffela bagi membuktikan bahawa Hussam Musa bercakap benar ataupun Kickdeffela bercakap benar.

Takkan lah Hussam Musa hanya boleh bagi cadangan sahaja kepada Anwar Ibrahim tetapi untuk dirinya sendiri beliau Takut? Nak takut apa kalau tak salah?

Kami para Blogger dedahkan Hussam Musa membayar Blogger Kickdeffela sebanyak RM300 Ribu dan Hussam Menafikan dakwaan tersebut dan kemudiannya Blogger Kickdeffela menyatakan dalam sidang media bahawa telah menerima bayaran dari Hussam Musa sebanyak RM350 Ribu dan seterusnya Hussam Musa menafikannya.

Siapa yang betul ni? Kami Para Blogger yang mendedahkan isu ini atau Hussam Musa Calon Naib Presiden PAS atau Blogger Kickdeffela?

Jika Takut Pada Risiko Usah Bicara Soal Perjuangan so kalau Hussam Musa anak Jantan maka sahut Cabaran Kami buat Ujian Poligraf!!! Kickdeffela juga wajib melakukannya dan jika perlu kita akan Heret sekali penghantar Wang Utusan Dari Hussam si Azman Bukit Marak menjalani ujian Poligraf.

Psssttt...Hussam Musa berani ke nak hadapi Mesin Poligraf? sama macam Anwar Brahim jugak le ni.

Lagi Menarik KLIK DI SINI

VIDEO SEKS ANWAR IBRAHIM 4 PENJURU
KLIK DI SINI

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Calon Naib Presiden PAS Mula Main Kasar Dengan Hantar Gangster Ke Rumah Blogger
Tu lah reality Blogger zaman sekarang ni, berbeda dengan sebelum 2008 apabila kebanyakkan Blogger hanya memainkan bahasa Indah dan hanya menumpukan isu yang Berprofil tinggi dan kurang kepada isu kecil yang melibatkan kepimpinan Politik yang ada dalam Malaysia.

Gomo sendiri pernah di Ugut Kutip dan Potong malah macam macam hal yang cuba mengancam Keselamatan Gomo dalam beberapa isu yang di ketengahkan dan kali ini Blogger RBF Online pula menerima hal yang serupa.

Gomo mendapat panggilan talifon dari RBF Online malam tadi yang mengesahkan ada orang telah datang ke rumah nya buat kali yang ke dua sepanjang beliau bergelar Blogger. Bukan sebarang tetamu tetapi ini adalah tetamu yang tak di undang yang pastinya mempunyai niat tertentu dalam menghapuskan Blogger RBF.

RBF di ugut KLIK DI SINI

Gomo dapat mengagak siapa di belakang semua ini dan tidak lain dan tidak bukan pasti salah seorang calon Naib Presiden PAS yang bertanding pada Muktamar kali ini yang isu nya hangat sejak sehari dua.

Kalau tak benar kenapa nak hantar orang ke rumah RBF? Untuk apa? jangan gunakan samseng sangat wahai Yb baju Merah Kotak Kotak jangan ingat anda Gedebe dengan Duit yang ada tu. jangan ingat Anda sahaja yang Kuat dah gah di dalam negeri Kelantan tu.

Gomo dan RBF anak Kelantan dan tak gentar dengan Samseng yang di upah oleh YB Baju Merah Kotak Kotak ni. Dan jangan Yb ingat walaupun pernah orang YB Melepaskan TEMBAKAN dalam isu Ladang Kambing maka Yb sudah cukup Hebat. Khak Ptuih!!!

Aku bagi Amaran pada YB Musang Celako agar ingat bahawa banyak lagi Pembongkaran yang akan kami lakukan demi menyedarkan kepada rakyat terutama Jemaah PAS siapa anda yang sebenarnya. Ingat semua ada di dalam tangan kami yang bila bila saja akan di Muatkan dalam Blogg, FB, Tweeter malah jika perlu Akhbar juga kami selitkan mengenai diri anda.

Yb Musang ni ingat di Gedebe, Aku tahu lah Musang ni GODFATHER yang duit mengalir mencurah curah di sekelilingnya. Jangan ingat Mu CAMPAK DUIT atas meja tu Mu Gedebe. Khak Ptuih lah Musang Husang!!!

Buat YB Musang Husang, Sedikit Darah RBF Online Keluar maka siap sedialah Kain Kapan dan Lubang Kubur buat mu! Ingat Pemilihan Muktamar kali ini pun Mu akan di Talkinkan oleh Jemaah PAS yang ada.


Psssttt...Main Hantar orang Ugut pulak, Menatang sungguh si Musang Baju Merah Kotak Kotak ni.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP