Dato T Di Heret Ke Mahkamah Gara Gara Video Seks Dato Seri Anwar Bin Ibrahim

Wednesday, June 22, 2011


China Doll


Dato T, Trio yang menggegarkan Malaysia dan dunia dengan tayangan Video Seks Dato Seri Anwar Ibrahim pemimpin Pakatan Rakyat akan di hadapkan ke Mahkamah Jalan Duta pada 24hb Jun ini pada jam 8 Pagi atas tuduhan menayangkan Video Lucah kepada umum.

Gomo tidak mahu mengulas panjang namun nak tanya sepekara sahaja kepada Rakyat Malaysia.

Apakah Dato Seri Anwar Ibrahim pelakon Dalam Video Seks tersebut Wajar di lepaskan begitu sahaja seolah olah tidak ada apa apa yang berlaku?

Ini lah yang menjadi Perjuangan Gomo yang sebenarnya, Sanggup berkorban apa sahaja bagi memastikan rakyat Malaysia tahu siapa Dato Seri Anwar Ibrahim Manusia yang bertopengkan Syaitan.

Gomo mengesa agar rakyat Malaysia yang prihatin kepada perjuangan dalam menegakkan kebenaran agar hadir beramai ramai menyatakan sokongan kepada Trio Dato T ini. Apa yang mereka lakukan adalah demi nama Kebenaran buat rakyat Malaysia sedar siapa Pengkhianat Agama Bangsa dan Negara

Psssttt.....Puak PAS tutup mata dalam isu ini, emmm demi undi Syorga janjian Nik Ajis katakan


Bapak Anwar Bin Ibrahim (BABI)


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Hebat Nya Cybertroopers Pakatan Pembangkang Sampaikan Satu IP Undi 60 Ribu Kali
Wow cukup hebat dan amat menakjubkan apabila undian di The Star online menunjukkan keputusan pengundi seramai 1,327,139 memihak kepada Pakatan Pembangkang dengan 99% bagi meneruskan Demo BERSIH pada 9 Julai nanti.

Gua sebenarnya naik hairan jugak takkan lah tidak ada rakyat yang menolak Demo Bersih ni sampaikan rakyat yang membantah demo Bersih ini hanya 1% sahaja. Dari 1,327,139 undian yang di perolehi hanya 1% sahaja menolak demo Bersih?

Siasat punya siasat rupa rupanya Lamat tersebut telah di HACK oleh cybertroopers Pakatan Pembangkang dan oleh sebab itu dalam masa yang singkat Undia di Poll mencapai Sejuta lebih. Mana mungkin sebuah Portal boleh memperolehi pembaca seramai 1 juta lebih pada waktu ini sedangkan Portal hiburan pun hanya Ratusan Ribu.

Malah setelah semakan di buat di dapati ramai yang menggunakan IP yang sama telah mengundi sebanyak 60 Ribu ke atas. Ini bermakna dari satu IP Cybertroopers Pakatan telah membuat undian berulang ulang kali. Emmm jelas lah agenda mereka yang terdesak apabila Rakyat Menolak Demo Bersih yang bakal di anjurkan kelak.Malaysiakini pulak cukup pantas dalam mengambil jumlah pengundian tersebut walhalkan kalau di fikir secara Logik akal mana mungkin hanya 1% sahaja rakyat yang menolak Demo Bersih.

Malah The Star turut mengeluarkan kenyataan:

The Star Online.

1.
Dalam masa kurang daripada satu hari, pengundian tersebut menarik lebih daripada satu juta undian yang menyebabkan pihak The Star Online mengesyaki bahawa keputusan sedang dimanipulasi. Sedangkan, pengundian terdahulu hanya menarik purata tidak lebih daripada 30,000 jawapan selama beberapa hari.

2.
Jumlah pelawat unik ke The Star Online adalah kira-kira 400,000 setiap hari, maka ia menambah syak wasangka pihak The Star Online bahawa terdapat manipulasi.

3.
Pemeriksaan awal log laman web menunjukkan kira-kira sejuta undian ke laman pengundian daripada hanya satu alamat IP.

4.
Bertindak atas kepercayaan bahawa keputusan pengundian telah dicemari, pihak The Star Online telah membuat keputusan untuk menutup pengundian sebelum tengah hari Selasa.Gomo nak nyatakan di sini ini lah dia mentaliti Juak Pakatan Pembangkang yang akan buat apa sahaja bagi menipu dan membohongi Rakyat Malaysia agar terpedaya dengan dakyah Hasutan mereka.

Demo BERSIH tidak mendapat tempat di hati rakyat kerana Keganasan yang di bawa oleh mereka ini adalah satu pekara yang sia sia kerana kita semua tahu motif Demo ini di adakan bagi menyelamatkan Dato Seri Anwar Ibrahim dari Kes Liwat nya dan Isu Video Seks Terlampau nya dengan pelacur China.

Semoga Rakyat Malaysia Menolak Demo BERSIH yang bakal di anjurkan kelak. Jangan kita sokong hal yang boleh menggugat Ketenteraman Awam.

Psssttt...Bingai betul Malaysiakini ni...ha ha ha
DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

RM10.32 Billion Di Bazirkan Begitu Sahaja Oleh Kerajaan


Pening Demi Rakyat

Rakyat Malaysia mungkin lupa, mungkin tidak sedar dan ada yang mungkin buat buat Bodoh mengenai Subsidi yang di tanggung kerajaan Malaysia buat seluruh rakyat Malaysia.

Bukan sahaja rakyat Malaysia yang menerima nikmat subsidi dari Kerajaan malah rakyat negara asing yang berkerja di Malaysia juga sedemikian sampaikan berjuta yang enggan pulang ke negara asal kerana mendapat kehidupan lebih baik di Malaysia ini.

Gomo juga ada kalanya marah dan bengang dengan Kerajaan Malaysia, ada ketikanya cemburu dengan negara lain selain Malaysia namun bila di renung kembali dan ingat pesan orang tua tua:

"Hujan emas di negeri orang,
hujan batu di negeri sendiri,
lebih baik negeri sendiri"


Itu lah yang Gomo nak tekankan mengenai Subsidi yang di tanggung oleh Kerajaan Malaysia buat Rakyat di negara ini. Pergi lah ke negara luar pastinya anda tidak akan memperolehi Subsidi dari Kerajaan mereka. Malah desakann hidup boleh membuatkan anda merempat di tepi jalan dalam mencari sesuap nasi.

Tidak salah menegur kerajaan yang ada tapi jangan sampai Kelambu pun di bakar akibat marah pada sekor dua nyamuk. Begitu lah juga dalam kerajaan hari ini. Jangan kerana seorang dua pemimpin BN yang haprak maka nak di Bungkuskan BN yang berjuang demi Rakyat sejak bertahun lamanya.

Jenis Barang dan Jumlah Subsidi Yang di Tanggung oleh Kerajaan pada tahun 2010.

Gula (789 juta),
Tepung Gandum (89 juta),
Minyak Masak (813 juta),
Beras ST15 (486 juta),
Petrol RON 95 (3.13 Billion),
Diesel (3.59 Billion),
LPG (1.43 Billion)
Jumlah Keseluruhan RM 10.32 Billion).

Faktor Kenaikan Harga Barang
1. Penambahan penduduk dunia sbyk 4% setahun tapi pengeluaran makanan hanya 1%-2% setahun.

2. Keadaan cuaca yg tidak menentu spt kemarau di Russia dan banjir di India dan Australia

3. Dasar larangan eksport oleh negara pengeluar spt bawang di India dan gandum di Russia.

Hargailah Subsidi yang di berikan Kerajaan Malaysia buat anda sekeluarga. Apakah nilai 10.32 Billion yang di Subsidikan untuk kita satu pembaziran?Anwar Brahim Yang Sakit Hati Dan Pening
Dengan Subsidi Kerajaan BN Buat Rakyat

Psssttt....Ni Fakta bukan Auta macam Pakatan Pembangkang dok kata itu ini.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM


ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP