Minggu Depan China Doll Akan Tampil Ke Mahkamah ?

Friday, June 24, 2011
Ramai sebenarnya yang terkejut dengan pengakuan Ketiga tiga Trio yang mengaku bersalah dalam tayangan Video Seks Dato Seri Anwar Ibrahim. Gomo sendiri pun berfikir ketiga tiga mereka pasti tidak akan mengaku bersalah memandangkan bukannya mereka menayangkan Video Seks di khalayak ramai tapi di buat secara tertutup dan ianya juga adalah satu Dokumentari...he he he

Yang bergumbira pastinya datang dari puak Pakatan Pembangkang terutama Dato Seri Anwar Ibrahim dan keponakkan nya yang lain. Tapi betul kah mereka happy dengan apa yang di kenakan ke atas ketiga tiga Trio ini?Rupanya mereka masih lagi tak bergumbira dengan pengakuan bersalah ketiga tiga Trio Dato T ini. Ada ketidak puashatian telah di nyatakan kepada rakyat bahawa Denda yang di kenakan adalah tidak setimpal dan amat kecil sekali. Ada juga yang keluarkan kanyataan bahawa sepatutnya Eskay, Raham dan Shuib wajar di kenakan sebatan rotan kerana menayangkan Video Seks Anwar.

Itu lah ragam Puak Pakatan Haram yang pastinya tidak akan berpuas hati dengan apa sahaja keputusan yang di keluarkan Mahkamah. Apa lagi yang mereka mahukan? Apa lagi yang mereka inginkan?Gomo nak ingatkan kepada Juak Pakatan pencacai dan juga seluruh pembaca agar ingat dan jelas kan dalam minda tu apa yang berlaku dalam Kes Liwat Anwar Ibrahim. Anwar Ibrahim tertuduh yang di hadapkan ke mahkamah kerana meliwat Saiful Bukhari sehingga ke hari ini Bebas ke mana sahaja.

Walaupun hukuman belum di jatuhkan dan sekarang ini masuk ke pembelaan namun bermacam macam ragam dan Rekayasa Fitnah di lakukan Anwar Ibrahim bagi mengagalkan Keadilan buat Mangsa liwat saiful Bukhari.

Bab ni macam mana pulak? Tak dapat keistimewaan ke?

Fikir fikirkanlah wahai rakyat Malaysia, renungkan lah jika anda merasakan Eskay dan yang lain ringan hukuman nya maka wajib lah kita sedar hukuman di Akhirat juga pasti akan ada. Persoalan yang kita haru jawap adalah pelakon Video Seks tersebut.MENGAPA PELAKON VIDEO SEKS BEBAS?

Ariel Peter Pan di kenakan Hukuman atas video seks nya, apakah di Malaysia ini tidak ada sebarang undang undang yang boleh di kenakan ke atas pelakon Video Seks iaitu Dato Seri Anwar Bin Ibrahim?

Psssttt....Suruh Anwar Ibrahim bukak seluar tengok Kote sama ke tidak


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Eskay Tegur Mahkamah "Bukan Menyerupai Anwar Tetapi Memang Anwar Ibrahim"

Dato Seri Anwar Bin Ibrahim


Tiga individu di sebalik video seks lelaki mirip Anwar Ibrahim,didakwa di Mahkamah Majistret Kuala Lumpur hari ini Selepas tiga bulan selepas mereka menayangkan video tersebut di sebuah hotel kepada sekumpulan wartawan.Mereka adalah bekas ketua menteri Melaka,Tan Sri Rahim Thamby Chik ahli perniagaan,Datuk Shazryl Eskay Abdullah serta bekas bendahari PERKASA Datuk Shuib Lazim.Datuk Shazryl Eskay Abdullah didenda RM3,000 atas kesalahan itu,Datuk Shuib Lazim RM1,500 dan Tan Sri Rahim Thamby Chik sebanyak RM1,000 menjadikan jumlah keseluruhan sebanyak RM5,500.Datuk Shazryl Eskay Abdullah dan Datuk Shuib Lazim dituduh mengikut Seksyen 292(a) Kanun Kesiksaan yang dibaca bersama Seksyen 34 yang berbunyi:

“Bahawa kamu dengan niat bersama, tayang tempat terbuka video lucah, hubungan seks seorang lelaki dan perempuan antara 10.30 pagi hingga 12.30 tengahari pada 21 Mac lalu.”Sementara itu,tuduhan ke atas Tan Sri Rahim Thamby Chik pula berbunyi:“Bahawa kamu telah bersuhabat dengan Eskay dan Shuib untuk menayangkan secara terbuka hubung seks seorang lelaki dan perempuan, kamu melakukan kesalahan di bawah Seksyen 292(a), dan Seksyen 109 Kanun Kesiksaan.”

Pertuduhan dibacakan di hadapan Majistret Aizatul Akmal Maharani manakala Tan Sri Rahim Thamby Chik diwakili oleh peguam Datuk Muhammad Shafee Abdullah.Majistret Aizatul Akmal sebelum itu menangguhkan perbicaraan bagi membolehkan ketiga-tiga tertuduh merujuk dan berunding dengan peguam mereka.Selepas sidang mahkamah disambung,ketiga-tiga mereka mengaku bersalah terhadap tuduhan berkenaan.Pihak pendakwaan termasuk timbalan ketua pendakwaraya Mohamad Hanafiah Zakaria dan pendakwaraya kanan Kamaludin Md Said.

Ketika fakta kes dibacakan,beberapa kali disebut individu dalam video itu "menyerupai Anwar Ibrahim" dan wanita daripada China.Disebut juga keterangan terdapat adegan seks oral dan bersetubuhan.Ketika majistret bertanya tertuduh sama ada mereka faham tuduhan yang dibacakan itu,Datuk Shazryl Eskay Abdullah berkata beliau tidak bersetuju bagaimana pelaku dalam video itu disebut."Bukan menyerupai,tapi Anwar," katanya.
Tahniah di atas keberanian ketiga tiga Trio yang mendedahkan siapa Anwar Ibrahim. Gomo mengucapkan Syabad dan berharap agar lebih ramai rakyat Malaysia yang bersikap Berani sepertimana yang di tunjukkan oleh ketiga tiga mereka ini.

Gomo dan angkatan Blogger serta Facebook juga siap sedia jika di hadapkan ke mahkamah di atas penyebaran Video Seks Dato Seri Anwar Ibrahim kerana pada kami demi KEBENARAN buat RAKYAT maka Risiko sebegini adalah remeh buat kami dalam menyedarkan Rakyat Malaysia siapa Dato Seri Anwar Bin Ibrahim.

Sekali lagi Gomo minta Anwar Ibrahim SAMAN Dato Eskay. Amacam Anwar Brahim ? Ada berani ke tidak?


Psssttt.....Lepas ni Anwar Ibrahim nak kata apa? Mahkamah tak adil?hua hua hua


Eli Wong Ratu Porno

Apa sekalipun pastinya Anwar Ibrahim akan di ampunkan Dosanya sepertimana Adun Eli Wong yang gambar Bogel nya tersebar. Ini lah moral Pemimpin Pakatan Pembangkang yang menghalalkan apa sahaja demi kepentingan politik!!!!

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

DAP Arah Melayu Islam PAS & PKR Boikot Kedai Rakyat 1 Malaysia

Semalam Gomo keluarakan artikel mengenai Kedai Rakyat 1 Malaysia yang di lancarkan oleh Perdana Menteri semalam yang berlangsung di Kelana Jaya (KLIK DI SINI) Amat baik kedai yang di khaskan buat rakyat Malaysia dengan harga yang terendah dan terbaik berbanding kedai lain.

Kedai Rakyat 1 Malaysia ini di usahasamakan kerajaan Malaysia dengan Mydin Mohamed Holdings Bhd. Satu syarikat BUMIPUTERA yang mana ISLAM pemilikannya.

Tu lah barangkali Faktor yang menjadikan Pakatan Rakyat panas punggung sampaikan bertindak nak Boikot Kedai Rakyat 1 Malaysia. Kerana ianya di uruskan Bumiputera Islam maka adalah tauke tauke besar Cina yang tidak berpuas hati takut mereka rugi apabila rakyat membeli barang keperluan di Kedai Rakyat 1 Malaysia.

Sentimen ini benar berlaku dalam kehidupan seharian kita dan Gomo juga cabar jika ada pembaca yang menafikan bahawa sentimen tidak puas hati oleh Peniaga Cina terhadap kedai Bumiputera tidak berlaku.

Pakatan Rakyat yang di kuasai DAP telah memainkan sentimen Boikot ini dengan menyatakan barangan Kedai Rakyat 1 Malaysia adalah tidak berkualiti dan bermacam macam propaganda jahat. Ini turut di susuli oleh PKR dan PAS yang menjadi Pak Turut dalam memBoikot Kedai Rakyat 1 Malaysia.

Rakyat Malaysia khusunya Bumiputera harus sedar bahawa Agenda Pakatan Rakyat dalam Memboikot Kedai Rakyat 1 Malaysia ini demi kerana nak menjaga kepentingan Tauke Keparat Cina. Ini demi Undi kaum Cina yang mereka Pakatan Rakyat tagih. Benda baik yang di lakukan kerajaan jika melibatkan Kaum Cina pasti akan ada campur tangan oleh Pakatan Rakyat dan ini telah berulang ulang kali berlaku sepertimana Penarikan Subsidi minyak C2 Nelayan Laut Dalam.Kedai Rakyat 1 Malaysia amatlah di harap oleh rakyat Malaysia memandangkan barangan yang di jual di dalam kedai tersebut adalah harga yang terendah berbanding Pasaraya lain. Ini lah kebajikan Kerajaan buat rakyat Malaysia dan bukan sepertimana yang di katakan Pakatan Rakyat bahawa mereka membawa Agenda Kebajikan.

Lihat contoh Klinik 1 Malaysia yang di kenakan bayaran Rm1 sahaja bagi setiap kali mendapatkan rawatan. Itu pun Pakatan Rakyat boikot dan Sabotaj dengan bermacam macam isu. Untuk apa semua itu jika tidak kerana agenda Jahat mereka nak menjaga kepentingan DAP!

Rakyat usah di Momokkan dengan hal sebegini. Kerajaan Melakukan yang terbaik buat Rakyat dan dengan pembukaan Kedai Rakyat 1 Malaysia ini memberikan kita semua nikmat dalam hidup di bawah Kerajaan Barisan Nasional. Nak harapkan mereka Pakatan Rakyat satu apa pun tak dapat. Negeri yang mereka kuasai takda satu pun kebajikan yang di buat!


Kedai yang di Arah Membuang Logo 1 Malaysia
oleh Kerajaan DAP Selangor


Renung Renungkanlah Wahai Rakyat Malaysia.......

Psssttt.... Babi punya DAP,PAS dan PKR Agenda Undi Cina jugak jadi kepentingan mereka!

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP