Melayu 13 Mei Sahaja Tahu Apa Itu Demonstrasi Jalanan

Monday, June 27, 2011


Sapu Melayu

Melayu yang pernah hidup di zaman 13 Mei sahaja yang sedar betapa pentingnya larangan keatas demonstrasi jalanan.

Kalau nak tahu 13 Mei bermula dari demonstrasi jalanan. Dalam demontrasi mereka angkat penyapu nak sapu orang Melayu. Melayu sekarang tidak merasa bagaimana rasa terhina nya nak kena penyapu. Melayu yang pernah alami 13 Mei sahaja lah yang sedar betapa penting memelihara ketuanan Melayu.

Melayu yang pernah alami 13 Mei sahaja lah yang sedar betapa penting memelihara KeSultanan Melayu. Melayu yang pernah alami 13 Mei sahaja lah yang sedar betapa penting nya Melayu bersatu. Melayu generasi selepas era 13 Mei tidak hendak ambil tahu. Kalau di sebut 13 Mei pun mereka kata entah apa benda tu. Kalau tahu pun buat buat tak tahu. Ada juga Melayu yang dah tahu

Sama juga buat buat tak tahu Kerana telah di brainwash pemimpin pengkhianat Melayu. Mereka tak hargai apa itu hak Melayu sedangkan mereka Melayu. Mereka kata tak perlu bela Melayu sedangkan mereka Melayu. Mereka kata Melayu bodoh sedangkan mereka Melayu. Emak, bapa, datuk, nenek mereka pun Melayu.

Ini Melayu tak sedar diri yang dia tu Melayu. Yang sedia menggadai hak Melayu. Terikut ikut dengan kata nista pemimpin mereka yang Melayu. Mereka kata kena bela Bangsa Malaysia yang di sebut Malaysian Malaysia. Mereka tak tahu apa agenda di sebalik Malaysian Malaysia.

Mereka kata kalau bela Melayu aje itu perkauman nama nya. Mereka tak sedar mereka tertipu. Ada Melayu yang mengaku pembela agama berkata, bela Islam aje, di situ tak ada perkauman. Mereka lupa Islam di negeri Melayu di hidupkan oleh bangsa Melayu. Melayu hilang Islam pun lesu.

Wahai anak anak Melayu zaman sekarang kamu mabuk dengan politik ikut ikutan. Kamu tak kenal intan permata. Kaca kamu genggam kuat kuat, mati mati kamu katakan intan berlian permata. Dek kerana dah terlalu mabuk terkena air hasutan. Dari pemimpin Melayu derhaka jahanam yang hasad dan gila kuasa.


Salaam & Regards
Amri el Wahab


Psssttt...Tu pun masih ramai lagi Melayu bangang yang lupa sejarah perjuangan.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

18 SG - "Kalau Kau Bunuh Ambiga Aku Bunuh Kau" - Ayahanda Izmil Amri


BABI TONYOK

Nak kata orang melayu Islam sekarang semakin Bodoh tak pula tapi tak di nafikan bila ada segelintir orang Melayu Islam yang Bodoh dan amat bangang sama sekali dalam menyuarakan pendapat dan pandangan.

Untuk makluman pada 24 Jun Gomo di minta oleh seorang pelayar Tweeter untuk melihat kenyataan di Tweeter Izmil Amri yang menyatakan "Kalau Kau Bunuh Ambiga Aku Bunuh Kau"Gomo sebenarnya agak Terkejut kerana tidak menyangka ada seorang Melayu Islam yang sanggup Membunuh orang lain demi mempertahankan si KAFIR Ambiga yang mana kita tahu si Ambiga Kafir ini lah orang yang lantang dalam menentang Islam di Malaysia dan merupakan tulang belakang dalam agenda Menjadikan umat Islam MURTAD.

Masa tu Gomo fikir apakah lelaki yang bernama Izmil Amri ini tidak tahu apa yang di perjuangkan oleh Ambiga Kafir? Ataupun si Izmil Amri ini sekadar mengikut emosi kerana taksub dengan perjuangan politik Lubang Jubur Anwar Ibrahim?

Dalam kenyataan seterusnya si Izmil Amri ada mengeluarkan kenyataan "Aku pernah mimpi Sembelih Kepala Manusia" Wah hebat tu sampai boleh mimpi Sembelih kepala manusia. Gomo selama hidup ni mimpi sembelih Ayam pun tak pernah lagi kira nya si Izmil Amri ni handal lah jugak orangnya.Dalam berapa minit selepas itu Izmil Amri keluarkan pula kenyataan "Kalau ada sapa sapa nak bunuh sapa2 hangpa mai menghadap Ayahanda Izmil dulu" Wow ni lagi hebat beb, memang cukup hebat. Ayahanda ye?Ni Izmil Amri, nak cakap kat hang sikit.....

KEPALA BUTOH BAPAK LU MASAK ASAM!!!


Hangpa ingat hangpa ni hebat ke? hangpa ingat hangpa ni kebal ke? Kepala butoh bapak lu lah. Lu nak sembelih sapa? Lu nak Bunuh sapa? Nak rodok sapa? Jangan cakap banyak lah Kimak anak haram 9 Julai ni hangpa Turun dan jangan duduk belakang orang. hangpa Mara ke depa Aku Tunggu hang anytime anywhere.Si Kafir AMBIGA yang menentang Islam hang Izmil Amri dok sokong sampai nak sembelih sesama umat Islam. Aku tak peduli lah waktu tu hang Kurang Waras ke, hilang Akal ke, Spontan ke namun WAJIB bagi aku menentang orang yang macam Izmil Amri BARUA kepada KAFIR JAHANAM!!!

Lu apa level? AYAHANDA? Ayahanda ke tak ayahanda aku peduli apa? Ni Kepala Bapak aku bayar Zakat. Mak aku Lahirkan aku. Aku MELAYU ISLAM dan setakat hang yang dok Gebang Macam anak haram ni anytime je aku TIBAI!!!


Belum apa apa dah Block Tweeter Papa Gomo
BACHOL

Cakap banyak tak guna wahai Izmil Amri, walaupun hang dah BLOCK Tweeter aku sebab takut kena Balun tapi aku rasa memang nak kenal sangat dengan Hang ni. Aku rasa seluruh Rakyat Malaysia terutama nya Umat Islam nak kenal dan tahu siapa yang sanggup MATI DEMI AMBIGA KAFIR JAHANAM.

Aku nak tengok 9 Julai ni Hang Turun!!!

Ni lah moral Penyokong Pakatan Rakyat yang Hilang Kewibawaan sampaikan Ambiga yang menentang Islam dan penyokong Murtad sanggup di lindungi oleh seorang Melayu Islam yang mana sanggup Membunuh sesama umat islam demi si Kafir.


Psssttt...setakat si Izmil Amri ni Gomo Tampor je, dasar Banjingan


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PANAS - Kontrak Selenggara Kapal Selam Scorpene TLDM Di BongkarIsu kapal selam Scorpene tidak sudah-sudah diputarbelit oleh pihak pembangkang untuk mencetuskan rasa marah rakyat pada kerajaan.Kononnya ada penyelewengan dalam kontrak pembelian dan penyelengaraannya.

Betul ke? Kalau ada kongkalikong sudah tentu banyak coverup perlu dibuat.

Namun Timbalan Menteri Pertahanan Datuk Dr Abdul Latif Ahmad nampak relaks saja sewaktu memberi jawaban mengenainya dan mematahkan cubaan pembangkang nak jolok macam-macam hal mengenai kontrak Scorpene dalam sidang Dewan Rakyat Khamis malam.

Beliau memberi berbagai penjelasan mengenainya semasa perbahasan untuk membentang permohonan perbelanjaan tambahan Kementerian Pertahanan.

Dan untuk lebih jelas....Dr Latif secara terbuka menghuraikan kontrak penyelengaraan kapal selam berkenaan yang sebelum ini adalah dokumen rahsia.


Berikut ialah butiran yang dibentangkan oleh Timbalan Menteri Pertahanan: READ MORE.............

Harap juak Pakatan pencacai sedar diri. Ni lah kita Barisan Nasional tiap kali kena Tuduh itu ini kita tampil dengan Bukti dan Fakta yang lengkap. Bukan macam mereka yang sekadar bercakap namun Gagal dengan bukti dan Fakta.

16 September...Hua Hua Hua


Psssttt..... Ya Allah mohon petunjuk agar rakyat Malaysia sedar mainan DAP KAFIR dalam merancang rampasan kuasa umat Islam di MalaysiaDAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Bakar Sahaja Mereka Yang Perjuangkan KOMUNIS
Tiga puluh aktivis Parti Sosialis Malaysia (PSM) yang ditahan di plaza tol Sungai Dua semalam, ditahan reman mengikut Seksyen 122 Kanun Keseksaan kerana didakwa berniat untuk memerangi Yang di-Pertuan Agong.

Aktivis tersebut menyertai siri kempen "Udah La Tu Bersaralah" yang dilancarkan pada 24 Jun, menjelang perhimpunan BERSIH 2.0 bagi menuntut pembaharuan sistem pilihan raya. Mereka yang ditahan termasuk ahli parlimen Sungai Siput, Dr D Jeyakumar Lagi Selanjutnya KLIK DI SINI

Psssttt...Elok depa ni TAHAN di Bawah ISA!!!!
Melayu Sudah Lupa Kejadian Di Bukit Kepong?

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP