Don't Worry Johari, There Will Be a Follow-Up Video

Wednesday, June 29, 2011by Aidil Syukri

KUALA LUMPUR, 29 JUNE, 2011: Blogger Papagomo in his response to Sungai Petani MP Datuk Johari Abdul’s challenge today said Johari need not worry as there will be more follow-up video to be exposed in the near future.

According to Papagomo, before this he has taken up the challenge from the opposition to disclose the full video clip that is associated to the opposition leader Datuk Seri Anwar Ibrahim, however, they are still questioning the authenticity of the video.

“Johari should not be afraid. There will be a follow-up video after this. Before this they (opposition) challenged bloggers to expose the full version of Anwar’s sex video. I’ve put the full version on my blog but they still do not believe,” said Papagomo when contacted by Malaysian Digest today.

Besides that the blogger also questioned Balik Pulau MP, Yusmadi Yusoff statement that urge the authorities to arrest him.

“Yusmadi want the authorities to arrest me, arrest me for what? They should sue the Datuk T if what was disclosed is not true,” he said.

Sumber Malaysian DigestPsssttt.... Rileks beb...rileks......we have a Number...ha ha ha Part 1, part 2, Part 3.......DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Selepas Klip Video Johari Abdul Kini Klip Video Chegubard Pula Bakal Menyusul

Kecoh sehari dua mengenai Video Klip Dato Johari Abdul ketawa Besar ketika menyaksikan Video Seks Dato Seri Anwar Ibrahim. Gomo pun sebenarnya risau Rakaman Video Gomo turut ada sekali kerana Gomo juga salah seorang yang menyaksikan Video Seks Anwar Ibrahim di sebuah Hotel 2 sehari selepas Joe Bedul Kaki kencing ni menyaksikan video seks berkenaan.

Tapi tak mengapa kerana seingat Gomo sepanjang menyaksikan Video Seks Anwar tersebut Gomo tak putus putus menympah seranah Anwar Ibrahim kerana dah memang jelas dan nyata pelaku video seks adalah Dato Seri Anwar Bin Ibrahim.

Tapi bagaimana dengan Chegubard? Apakah kita semua masih ingat bahawa Chegubard juga merupakan salah seorang yang menyaksikan Video Seks Anwar Ibrahim selang beberapa jam Dato Johari Abdul menyaksikan video Seks berkenaan?

Video Chegubard Ketika menyaksikan Video Seks Lakonan Porno Dato Seri Anwar Ibrahim KLIK DI SINIPsssttt.....Banyak lagi lah video jawapnya....Anwar Ibrahim nak kata apa? Hu hu hu


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Video Part 2 ? Kenapa Johari Abdul Kata "Tidak Mahu Membuang Masa"


Gelak Besar Dato Johari Abdul

Semalam Dato Johari Abdul yang aksi Ketawa besarnya ketika menyaksikan Video Seks Anwar Ibrahim telah tersebar ke serata pelusuk tanah air melalui Blogg Blogg pro Kerajaan. Bermula jam 10.00 am sampailah ke hari ini Video masih lagi di tayangkan oleh beberapa blogg yang lain. Kiranya memang hangat lah video suntingan Padi Jantan ini.

Dato Johari Abdul pagi semalam sehingga lah ke tengahari tidak langsung memberikan sebarang kenyataan berhubung Video nya dan pada sebelah petang barulah beliau mengeluarkan kenyataan berhubung rakaman dirinya bersama Dato Eskay, Tan Sri Rahim dan Dato Shuib.

Kenyataan Dato Johari Abdul:

“Buktikan saya mengambil duit, di akaun bank yang mana? Adakah ia (dibayar) secara tunai atau cek? Saya tidak boleh menyimpan jumlah yang banyak itu di rumah.

“Saya tidak pernah menerima apa-apa atau saya pernah ditawar untuk meninggalkan parti untuk bayaran... saya tidak memerlukan wang,”

“Tidak sesiapa pun yang boleh memberi keterangan apa yang saya kata di bilik (hotel) pada hari itu... saya tidak mahu membuang masa (dengan mereka,” kata Johari lagi.


Petikan The Malaysian Insider

Apabila Gomo membaca kenyataan Dato Johari Abdul ini Gomo gelak sakan kerana kenyataan yang di keluarkan beliau adalah satu bentuk HELAH dan bukan Jawapan yang di inginkan Rakyat berhubung isu Video Seks Dato Seri Anwar Ibrahim.

Mari kita Runkai:

“Buktikan saya mengambil duit, di akaun bank yang mana? Adakah ia (dibayar) secara tunai atau cek? Saya tidak boleh menyimpan jumlah yang banyak itu di rumah.

Bila masa Tan Sri Rahim, Dato Eskay dan Dato Shuib kata mereka telah Masukkan Wang ke dalam akaun Johari Abdul ni? Mari kita baca pula kenyataan dato Eskay mengenai hal ini:

"Datuk Johari Abdul meminta wang pendahuluan sejumlah RM100,000 sebagai "pelincir" untuk membawa lebih ramai ahli parlimen Pakatan Rakyat menonton video itu", kata Datuk Shazryl EskayAbdullah

Datuk Johari meminta sejumlah RM 1 juta seorang daripada Datuk Shazryl dengan jumlah semua RM 7 Juta semuanya. "Bila (permintaan sebegini) ini berlaku, kita pun buat keputusan tolak (permintaan Johari),"

Apakah tidak jelas bahawa apa yang di katakan oleh Johari Abdul Bercanggah dan cuba melarikan diri dari jawapan yang sepatutnya beliau jawap. Ketiga Trio T tidak pernah memasukkan sesen pun wang ke dalam akaun Johari Abdul walaupun Tuntutan dari Johari Abdul meminta wang sebagai balasan.

Johari Abdul turut menyatakan:


“Tidak sesiapa pun yang boleh memberi keterangan apa yang saya kata di bilik (hotel) pada hari itu... saya tidak mahu membuang masa (dengan mereka,” kata Johari lagi.

Emmm kenapa beliau menyatakan tidak ada sesiapa pun yang boleh memberi keterangan apa yang beliau kata di dalam bilik Hotel dan di akhir ayat beliau menyatakan "Saya tidak Mahu membuang Masa"

"Tidak Mahu Membuang Masa" atau yang sebenarnya beliau Dato Johari Abdul TAKUT dengan Video Susulan?

Macam ni lah, jika benar Dato Johari Abdul tidak membuat sebarang Tuntutan wang daripada ketiga Trio Dato T apakata Johari Abdul menjalankan tindakan SAMAN ke atas ketiga tiga mereka kerana menfitnah.Ini maruah Dato Johari Abdul dan sewajarnya beliau membersihkan namanya apatah lagi beliau seorang Yang Berhormat.

Gomo senang hati sekiranya Dato Johari Abdul MENYAMAN ketiga tiga Trio Dato T kerana rakyat Malaysia hari ini inginkan kebenaran berhubung isu Video Seks Dato Seri Anwar Ibrahim. Rakyat sudah bosan dengan Dolak dalih Anwar Ibrahim sebelum ini dan sewajarnya Johari Abdul menjelaskan segala galanya buat Rakyat.
Ops...Lupa nak cakap, ramai bertanya kepada Gomo mengapa Video di atas di sunting dan tidak memaparkan adengan penuh. Emmm Gomo pun tak tahu kenapa tapi sekadar nak berkongsi dengan anda semua maka eloklah kita ingat Klip Video Seks Dato Seri Anwar Ibrahim sebelum ini.

Part 1 seterusnya Part 2 seterusnya Part 3 dan akhir sekali 4 Penjuru.

Lagi satu nak maklum kepada semua, Takkan lah selesai sahaja Dato Johari Abdul menyaksikan tayangan Video Seks Dato Seri Anwar Ibrahim beliau terus beredar? Takkan beliua tak duduk minum Kopi sambil makan karipap bersama ketiga tiga Trio Dato T?

Apa pun di harapkan agar Dato Johari Abdul bertenang dan kalau boleh Cabar le Dato Eskay dalam hal ni. Jangan pula kata "saya tidak mahu membuang masa" Jangan cabar Papa Gomo Blogger nyamuk yang takde level tinggi ni. He he he

Kenyataan 23 March Johari Abdul yang menyatakan beliau di PAKSA untuk menonton Video Seks Anwar Ibrahim KLIK DI SINI..... He he he Konon kena Paksa tapi dalam Video Gelak bukan main Besar


Psssttt....Anwar Ibrahim dan Johari Abdul sudah Chekmate, ada watak lain? He he he


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Pemuda UMNO Nakal, Kesian AMK Tau .....Hidup UMNO

Syukur, mujurlah Gomo bukan ahli AMK kalau tidak memang tak tahu lah nak letak mana muka ni bila Pejabat sendiri telah di serbu dengan ratusan Pemuda UMNO. Isy isy isy.....

Malu bukan pasal apa tapi malu kerana seekor Haram pun AMK yang kononya Gagah Berani tak berani buat apa apa terhadap tindakan Pemuda UMNO yang mengepung bangunan Ibu Pejabat PKR. Nak kata depa tidak ada di lokasi mereka ada tapi mereka hanya mempu berpeluk tubuh sahaja.


Hidup UMNO

Bayangkan lah kalau Bangunan UMNO di kepung AMK ni, jangan kata nak duduk diam rasanya habis semua AMK di pijak oleh kami Pemuda UMNO. Ha ha ha

Malam tu juga bukan main pemimpin Pakatan Rakyat HARAM sebok keluar kenyataan itu ini dengan mengatakan tindakan pemuda UMNO Gila, Sabotaj, tak bertamadun, Berok dan macam macam lagi.

Paling Hampeh kenyataan mereka apabila Menuduh Pemuda UMNO cuba membakar bangunan PKR dan pihak Polis melindungi Jenayah yang di buat Pemuda UMNO.

Hua Hua Hua.......Mana Juak AMK?


Gomo malas nak cakap panjang cuma Gomo nak ingatkan kepada seluruh Ahli Angkatan Muda Keadilan yang di ketuai oleh Shamsul Iskandar bahawa Ugutan kamu untuk Membunuh Ketua Pemuda UMNO telah menjadikan Pemuda UMNO mengambil tindakan Drastik bagi menyatakan kepada anda semua kami Pemuda UMNO Anytime Anywhere siap sedia untuk Bertempur.


Keh Keh Keh
Senyum Kelat Beb...ha ha ha

Punca Pemuda UMNO turun masuk ke tempat Lawan juga berkait rapat dengan kenyataan yang di keluarkan oleh ketua AMK iaitu Sam Ketot kerana Sam Ketot berulang ulang kali mencabar Pemuda UMNO untuk mara ke hadapan.

Malah si Sam Ketot ini jugalah bersama kepimpinan PKR menyatakan untuk Menggulingkan Kerajaan BN yang telah di pilih oleh rakyat pada PRU ke 12 yang lalu.

Berhajat Besar nampaknya Sam ketot ini dan sekarang kami Pemuda UMNO akan mengikuti setiap langkah ke mana sahaja Sam ketot pergi. Ingatlah wahai Juak Juak AMK, aksi Malam kelmarin baru permulaan dan selepas ini akan ada susulannya semoga anda semua siap siaga dan di harapkan jangan LARI bila bertembung.

Buat SAM KETOT, masihkan Kau ingat ketika kau di Kepung Pemuda UMNO sewaktu di Melaka? Bagaimana kau TERKENCING di dalam seluar akibat ketakutan dengan amukan pemuda UMNO waktu itu? Semoga Sam Ketot memakai PAMPERS selepas ini kerana apa sahaja boleh berlaku tak kira di mana Sam Ketot berada.


Psssttt...Betul betul AMK ni Bachol...Hua Hua HuaDAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP