Video Pemuda UMNO Buat Cina Terketar Ketar Cabut Lari

Thursday, June 30, 2011Syabas Pemuda UMNO, dan ini juga satu amaran kepada Kaum CINA yang mungkin sudah semakin hilang sabar dengan impian Mereka untuk MERAMPAS Kuasa di Malaysia.

Lihat video di atas dan perhatikan di akhir Video apabila kelihatan sekumpulan Pemuda UMNO telah beredar dari hadapan Ibu pejabat PKR. Apakah anda dengar suara Budak CINA yang merakamkan aksi Pemuda UMNO?

Dengar dan halusi kata kata Cina itu....

Chow Chow Chow .....Dengan nada yang KETAKUTAN Pemuda Cina itu menyuruh rakannya beredar sebaik sahaja melihat Pemuda UMNO bergerak keluar dari hadapan HQ PKR.

Itu baru sikit Lo sai....ada lagi lepas ni. Semoga orang Melayu sedar dan ingat jika kita bersatu maka tidak adalah bangsa bangsa lain yang cuba mengambil kesempatan dan seterusnya melakukan Rampasan kuasa yang menjadi Hak orang melayu.


Psssttt...Tahu pulak Takut Cina tu......he he he
DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Ideologi Komunis Dalam BERSIH Bertujuan Merampas Kuasa - Rais YatimSokong kenyataan Dato Seri Utama Rais Yatim bila menyatakan mengenai agenda mereka pihak BERSIH yang sebenarnya berniat Jahat terhadap keselamatan rakyat Malaysia.Rampasan Kuasa yang mereka sebenarnya inginkan dan ingatlah kita Rakyat Malaysia bahawa agenda BERSIH yang di naungi Kafir Kafir karbi adalah berniat nak mengulingkan Kerajaan ISLAM yang ada pada hari ini.


Psssttt...Elok kita siap sedia kerana pasti ada yang akan terkorban kelak


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Ekslusif - Papa Gomo Mohon Maaf Kepada Dato Johari Abdul


I'm Sorry Johari Abdul


Gomo dengan ini memohon Maaf tidak terhingga kepada Ahli Parlimen Sg Petani Dato Johari Abdul akibat dari Klip Video beliau yang Gomo keluarkan sebelum ini. Gomo memahami perasaan beliau yang pastinya Remuk dan dukacita dengan tindakan yang Gomo telah lakukan.

Siapa sangka Yb Johari Abdul yang baru berjinak jinak dalam bidang Pengacara telah di tamatkan Karier nya. Tidak sampai seminggu Video nya yang sedang mengacarakan Dokumentari Tempelan Muka membela Dato Seri Anwar Ibrahim tersebar akhirnya Ranap begitu sahaja akibat dari Video yang Gomo dedahkan bersama dengan angkatan Blogger Pro Kerajaan yang lain.


Bintang Pengacara Yang Malap Sekelip Mata

Pasti waktu ini hati YB Johari Abdul Remuk dengan tindakan Gomo dan sekali lagi Gomo mohon maaf. Tidak terlintas pun di hati Gomo untuk menutup periuk nasi nya dalam bidang Pengacara dan tidak juga terniat di hati nak memalukan beliau.

Malam tadi Beliau Dato Johari Abdul mencabar Gomo melalui berita TV3 agar mendedahkan Klip Video Penuh apa yang berlaku di bilik Hotel ketika beliau menyaksikan Klip Video Seks Dato Seri Anwar Ibrahim. Sungguh menyayat hati cabaran Johari Abdul kerana dari riak wajahnya beliau seolah patah hati dan Kecewa dengan apa yang terjadi.

Gomo sudi menyahut cabaran beliau Dato Johari Abdul dengan beberapa Syarat dan jika syarat yang Gomo pinta ini di tunaikan maka Gomo akan segera mengeluarkan Klip Video Penuh 2 jam yang di rakam Khas buat rakyat Malaysia. Klip Video tampa suntingan dan pastinya Sahih sama sekali.

Syarat Syarat nya:

Dato Johari Abdul mestilah -

1) Meminta Dato Seri Anwar Ibrahim Menyerahkan DNA kepada Pihak Polis bagi membantu mengenal pasti pemilik Jam tangan OMEGA yang kini berada di dalam simpanan Pihak Polis.

2) Meminta Dato Seri Anwar Ibrahim menjalankan ujian Poligraf bagi membuktikan beliau Jujur dalam menjawap soalan pegawai Penyiasat

3) Meminta Dato Seri Anwar Ibrahim Menunjukkan Jam Tangan Omega yang di dakwa Anwar Ibrahim dan Kak Wan berada di dalam simpanan mereka.

4) Mengesa Dato Seri Anwar Ibrahim melakukan Sumpah Lakhnat sebagaimana yang Dato Eskay lakukan

5 ) Meminta Dato Seri Anwar Ibrahim Menjalankan Tindakan SAMAN ke atas Tan Sri Rahim, Dato Eskay, Dato Shuib

Lima Syarat Syarat ini WAJIB di tunaikan oleh Dato Seri Anwar Ibrahim dan jika kelima lima permintaan Gomo ini di tunaikan maka bukan kata Rakaman Klip Video Penuh Dato Johari Abdul Gomo keluarkan malah Gomo akan beri Bonus Rakaman Klip Video Chegubard.


Gomo percaya bukan sahaja Gomo yang inginkan kelima lima permintaan di atas di tunaikan Dato Seri Anwar Ibrahim malah seluruh rakyat Malaysia juga senada dan sekata dengan Gomo dalam hal ini. Selagi kelima lima permintaan tersebut tidak di tunaikan maka selagi itulah isu Video Seks Dato Seri Anwar Ibrahim tidak selesai.

Ini perjuangan yang Gomo dan angkatan Blogger Pro Kerajaan lakukan, kami berani buat dan kami berani tanggung. Namun jauh di sudut hati kami semua nak menutup menyekat rezeki Yb Johari Abdul namun ini lah perjuangan yang perlu di hadapi semua pihak bila terjah ke dalam bidang Politik.

Buat Dato Johari Abdul Gomo sekali lagi memohon Maaf di atas keterlanjuran ini dan meminta agar Dato Johari Abdul menjalankan Solat Hajat Terbesar yang turut di hadiri seluruh Ahli dan Pemimpin PKR, PAS bagi mencari kebenaran yang perlu dalam isu ini.

Akhir kata dari Papa Gomo buat Dato Johari Abdul, Gomo dah menjumpai satu Iklan jawatan Kosong sebagai pengacara dan harapnya boleh lah Dato Johari Abdul mencuba nasib mana tahu sekali lagi peluang terbuka dalam menjadi Pengacara TV : )


Moga Johari Abdul Berjaya


Psssttt....Sorry Geng kalau gua buat lu orang sedih dengan artikel Gua....he he he


Kuat Betul YB Gelak

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP