Rais Yatim Menang Saman Ke Atas Blogger Pakatan, Anwar Ibrahim Bila Pulak Nak Saman Kami?

Monday, July 4, 2011


Si Din Bingai ni siap buat Baneer konon
perjuang kebebasan Blogger.
Kebebasan Blogger Kepala Bapak dia
kalau Dah FITNAH!!!


Tahziah kepada Blogger Pakatan pembangkang yang di kenali dengan nama Blogg Sharp Shooter ataupun Din Binjai yang sekarang ini lebih mesra dengan nama Din Bingai.

Untuk makluman hari ini Dato Seri Utama Rais Yatim telah menang SAMAN ke atas Blogger Din Bingai ini berhubung artikel nya yang Menfitnah D.S. dengan bermacam macam rekayasa dalam mengaibkan Menteri Penerangan Kebudayaan dan Komunikasi.

Antara petikan menarik:
"Menteri itu berkata tulisan itu membawa makna beliau bersalah melakukan jenayah serius merogol dan mampu membunuh pembantu rumah beliau dari Indonesia serta tulisan fitnah itu membawa maksud beliau seorang manusia dan/atau pemimpin yang tidak bermoral"

FITNAH FITNAH FITNAH itulah Blogger pakatan Pembangkang. Umum mengetahui isu Rogol amah adalah satu rekayasa Jahat bagi menjatuhkan kreabiliti Rais Yatim dan menjatuhkan Imej Kerajaan BN di mata Rakyat. Ini lah agenda mereka Pakatan Pembangkang yang tiap waktu merekayasa segala isu dalam menfitnah Pemimpin Kerajaan BN.


Gomo dalam kesempatan ini juga nak MENCABAR agar DATO SERI ANWAR BIN IBRAHIM PUNAISIHAT KEEWANGAN SELANGOR/PUNAISIHAT PAKATAN RAKYAT untuk MENYAMAN Kami Blogger Pro Kerajaan BN yang mengeluarkan Video Seks Dato Seri.


Dato Seri Anwar Bin Ibrahim

Dalam Artikel yang kami keluarkan kami nyatakan secara jelas bahawa Pelaku Seks dalam Video adalah Dato Seri Anwar Ibrahim dan dengan pengakuan kami ini sudah cukup buat Dato Seri Anwar Ibrahim menjalankan tindakan SAMAN ke atas kami kerana mengaibkan beliau.

Amacam Anwar Ibrahim? Ada berani ke tidak nak Saman kami ni semua?

Buat Dato Johari Abdul Pelaku dalam rakaman Video yang bukan main Suka sakan menyaksikan Video Seks Anwar Ibrahim juga di minta untuk sekali lagi meminta Anwar Ibrahim MENYAMAN Dato Eskay kerana di katakan telah mengaibkan beliau.


Kah Kah Kah

Malah Dato Johari Bedul juga boleh MENYAMAN Dato Eskay, Tan Sri Rahim dan Dato Shuib jika merasakan diri beliau telah di aibkan kerana Video yang tersebar memaparkan beliau sedang Ketawa berdekah dekah melihat Punai Anwar Ibrahim.

Gomo nak maklum pada rakyat Malaysia khusunya mereka yang mungkin selalu di momokkan oleh pemimpin Pakatan Pembangkang bahawa Blogger ataupun Facebooker pro BN kaki FITNAH agar melihat kembali siapa yang sebenarnya kaki FITNAH.

Kami dedahkan bermacam macam pekara dan sehingga hari ini belum ada seorang pun di kalangan kami Blogger Pro Kerajaan Di SAMAN oleh pemimpin Pakatan Pembangkang. Tetapi lihat mereka Blogger pro Pakatan Pembangkang, satu persatu TUMBANG dan TEWAS dalam Saman yang di kenakan ke atas mereka.

Ini lah Blogger Pro Kerajaan yang lebih Bermoral dan Berakhlak berbanding Blogger Pro Pembangkang. Kami menyampaikan berita atas Fakta dan Bukti yang ada dan bukan Fitnah yang kami warkan buat tatapan pembaca.

Sekali lagi Gomo ucapakan Takziah kepada angkatan Blogger Pakatan Pembangkang kerana GAGAL menunjukkan sikap tauladan yang baik kepada para pembaca dan juga Rakyat Malaysia.

Jadi untuk itu adalah di syorkan kepada Blogger Din Bingai yang GILA GLAMOUR untuk MENUTUP Blogg beliau dan beralih lah kepada Tagged sahaja. Di sana mungkin lebih sesuai buat Blogger Din Bingai mengembangkan Rekayasa Fitnah yang ada dalam diri itu.


Psssttt..Berani ke Anwar Brahim nak saman Blogger Pro BN?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Patriot Umum Batal Demo 9 Julai Tapi Pihak BERSIH?
PATRIOT telah mengumumkan akan membatalkan perhimpunan mereka pada 9 Julai ini atas Titah Yang di-Pertuan Agong, Tuanku Mizan Zainal Abidin. Read More

Tahniah kepada Patriot yang akur akan Titah Yang di-Pertuan Agong, Tuanku Mizan Zainal Abidin agar perhimpunan pada 9 Julai di batalkan dan meja rundingan dari semua pihak sepatutnya di lakukan dan bukan melakukan secara demo jalanan yang akan menghancurkan negara.

Gomo sebenarnya masih tidak berpuas hati walaupun Titah YDP Agong melarang demo pada hari berkenaan iaitu 9 Julai ini kerana Gomo yakin dan pasti mereka pihak BERSIH pasti akan melakukan sesuatu bagi menunjukkan sikap bongkak mereka terhadap kerajaan.

Pada 9 Julai nanti Bas yang sudah di tempah, Gerabak Kereta api dan macam macam pengangkutan sudah siap sedia oleh pihak BERSIH. Gomo di maklumkan di Kelantan sahaja PAS akan mengerahkan 20 Ribu ahli nya untuk turun pada 9 Julai ini.

Jika perhimpunan BERSIH batal bagaimana dengan tempahan yang telah di buat? Wang Hangus begitu sahaja, amarah mereka juga pasti meluap luap kerana inginkan DEMO memandangkan sudah lama mereka tidak berdemo.

Gomo dengan ini meminta agar pihak PDRM untuk mengadakan sekatan jalan pada 8 Julai bagi menghalang mereka yang datang ke Kuala Lumpur luar dar wilayah dan membuat pemeriksaan ke atas kenderaan yang mereka naiki

Cegah sebelum ada pekara yang timbul memandangkan agenda sebenar BERSIH ini bukanlah ke atas SPR sebaliknya adalah agenda untuk menyelamatkan Dato Seri Anwar Ibrahim dalam kes Liwat nya.

Di harapkan agar jangan ada pihak yang masih berasa selesa walaupun Yang di-Pertuan Agong, Tuanku Mizan Zainal Abidin sudah menyatakan Titah baginda yang ingin Demo di batalkan. Akan ada kumpulan pelampau yang akan cuba membuat huru hara pada 9 Julai nanti dan di harapkan setiap dari kita bersedia walau apa sekalipun.

Psssttt......Anwar Ibrahim makin meroyan, siap sedia apa lagi plan nya
DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

M. Kula Segaran DAP Arahkan Setiausaha Politik Nya Kecam YDP Agong?
Ini lah anjing PARIA DAP yang biadap dan kurang ajar ke atas Yang di Pertuan Agong bila mengeluarkan kenyataan yang menyatakan Titah baginda adalah mengikut kehendak Najib Razak Memang Biadap dan amat kurang ajar Paria ini. Siapa Paria ini?Setelah semakan di buat mendapati Paria Pundek ini adalah Setiausaha Politik kepada MP Kula Segaran Ipoh Barat dan ini membuktikan secara lebih jelas kepada kita semua mereka DAP ini kurang ajar dan amat Biadap sama sekali dengan Tanah Melayu.

Kenyataan keling Paria DAP ini di laman Blogg nya:

"Pada masa ini saya bertugas sebagai Setiausaha Politik kepada YB M.Kula Segaran (Ahli Parlimen Ipoh Barat) untuk membantu YB dalam segala perkara politik"
Bukan sekali pekara ini berlaku malah sudah berulang ulang kali pekara yang sama di lakukan oleh pemimpin DAP. Sedar atau tidak Melayu Pakatan di perbodohkan dan yang memperolehi keuntungan adalah si DAP bangsat.

Minta pihak bertanggungjawap Menangkap si KELING PARIA DAP BERNAMA P.Sugumaran dengan kadar Segera. Siasatan juga harus di lakukan terhadap M.Kula Segaran yang berkemungkinan memberi arahan kepada Setiausaha nya untuk mengeluarkan kenyataan Biadap tersebut.

JANGAN SAMPAI KAMI YANG AMBIL TINDAKAN SENDIRI KEPADA KELING BERNAMA P.SUGUMARAN INI!!!


Psssttt....Elok kita Selesaikan sahaja DAP ni sekarang, jangan buang masa nak tunggu sampai di Pijak Kubur Melayu.

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Alat Baru Politik BN Agong Bertitah Mengikut Kehendak Najib Razak - P.Sugumaran DAP Perak


Istana Negara mengeluarkan Titah Khas Yang Dipertuan Agong Tuanku Mizan mengenai perhimpunan Bersih anjuran BERSIH pada 9 Julai 2011.

Berikut adalah Titah Khas tersebut:-

Beta sedang mengikuti dengan teliti perkembangan cadangan kumpulan BERSIH untuk mengadakan perarakan dan perhimpunan beramai-ramai bertujuan untuk menyerahkan memorandum kepada Beta selaku Yang DiPertuan Agong dan bagaimana pihak kerajaan menangani isu ini khususnya agensi-agensi dan jabatan-jabatan yang terlibat.

Namun Beta cukup yakin dengan kepimpinan negara dibawah Yang Amat Berhormat Dato' Sri Najib Tun Haji Abdul Razak berkemampuan untuk menangani masalah ini dengan sebaik mungkin.

Beta menyeru dalam keghairahan sebahagian rakyat berpolitik bagi menyuburkan demokrasi dalam negara kita ini hendaklah dipastikan juga bahawa tuntutan demokrasi ini tidak membawa kepada kemusnahan negara.

Kita tidak boleh terikut-ikut dengan dengan amalan-amalan negara luar secara umumnya kerana keharmonian dan kestabilan adalah asas penting bagi sesebuah negara perlu semua pihak pertahankan.


Beta juga menyeru kepada pihak kerajaan agar melaksanakan segala amanah yang diberikan kepada rakyat secara adil dan bijaksana dan yang pentingnya Beta selaku Yang DiPertuan Agong tidak mahu melihat dalam negara bermasyarakat majmuk ini berada didalam keadaan bermusuhan sesama sendiri ataupun sebahagian rakyatnya bermusuh dengan kerajaan atas atas apa jua alasan pun.

Setiap permasalahan yang timbul, kita sebagai masyarakat bertamaddun hendaklah menyelesaikan secara rundingan dan tidak mengikut perasaan sperti pepatah Melayu "Yang Dikejat Tak Dapat, Yang Dikendong Berciciran".


Hakikatnya demonstrasi jalanan banyak membawa keburukan daripada kebaikan walaupun niat asalnya baik.


Sebaliknya kita harus menumpukan kepada matlamat utama memajukan negara, bukannya mencipta masalah yang membuat negara berada terkebelakang. Ingatlah, bumi mana yang tidak ditimpa hujan, lautan mana yang tidak bergelora.

Itulah pentingnya sifat kesederhanaan dan tolak ansur yang telah begitu lama diamalkan oleh warisan pentadbiran negara.

Belum sampai 24 jam dah ada ANAK HARAM yang Biadap dan Kurang ajar di atas Titah Baginda Yang DI Pertuan Agong. Gomo sarankan mereka ini di kenakan hukum TEMBAK sampai MATI bagi memberi pengajaran kepada semua bahawa Malaysia ini negara Berdaulat. Jika tak suka Boleh BERAMBUS keluar dari Malaysia.


CIBAI PUNYA DAP KASI KERAT KOTE INI BUDAK!!!


Psssttt.....Tiap kali mesti DAP yang Kurang ajar, Pukimak dia lah, BUNUH?DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP