BERSHIT 2.0 - Tragedi 1998, 2007 Akan Berulang Kembali 9 Julai Ini

Tuesday, July 5, 2011Himpunan Bersih apa kata Mereka yang pernah satu tika lalu bersama PAS dan PKR? Lihat video di atas dan nilaikan sendiri.Paling Penting Dalam Video di atas adalah Ucapan Yb Zulkifli Nordin yang menjelaskan HURU HARA dan Kekacauan akan Tercetus kerana ianya telah di rancang rapi oleh Anwar Ibrahim!!!

Kredit To KL POS

Psssttt...MB Terengganu kata "Suci Dalam Debu" Sendiri Fikir beb
ESOK VIDEO BARU AKAN KELUAR
SEMPENA PERHIMPUNAN
BERSHIT!!!
PANAS
PANAS
PANAS

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

BERAKING NEWS - Ambiga Pandykutty Arahkan Pengikut Nya Demo Dalam Stadium


Amacam? Hencem tak Saya?
Breaking News Ambiga Pandykutty berkata perhimpunan yang dirancang Sabtu ini akan dibuat di stadium setelah mendapat nasihat YDP Agong.
Daulat Tuanku!!!


Harap juak pakatan demo dalam stadium je! Hahaha jadi lah kau orang MONKEY dalam tu! Nak melalak ke, nak melompat ke nak berguling ke buat dalam stadium!Nanti kita orang Patriot hantar Pisang kat kau orang semua!
Kah kah kahSyok nye dengan pengumuman ini!!! Lu orang suka tak?

Gua harap depa akan gunakan Stadium Shah Alam sebagai lokasi demo ni memandangkan jika terdapat sebarang kerosakkan ataupun sebagainya Khalid Gagap dan kerajaan negeri Selangor yang akan ganti.

JANGAN GUNAKAN STADIUM BUKIT JALIL kerana Malaysia akan menentang Singapore nanti dalam kelayakkan Bolasepak Piala Dunia!!!

MISION ANWAR IBRAHIM FAIL??? Nantikan pendedahannya....

Psssttt Kesian depa datang dari jauh nak demo atas jalan tu...paling aku kasihan si Mat sabu tu..hua hua hua


Depa PAS,PKR,DAP Buat apa depa nak Buat!!!


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Peguam Dan Wang Jamin Sudah Siap Di Sediakan Pihak BERSIH Pada 9 Julai IniMakin dekat pada tanggal 9 Julai makin kerap Blogg Blogg Pakatan Pembangkang mengeluarkan Cara cara ketika di tahan Pihak Polis pada Demo BERSIH yang di rancang akan di jalankan pada 9 Julai ini.

Gomo melihat ini semua ada agenda tersirat yang jelas mempunyai niat Jahat sama sekali walaupun mereka pihak BERSIH menyatakan akan menjalankan Demo secara aman.

Mari kita kupas beberapa pekara penting yang telah di ajarkan oleh Kepimpinan Pakatan Pembangkang kepada Pendemo BERSIH:


Apa yang perlu ANDA lakukan jika ditahan polis pada 9hb July 2011.


(7) Minta berjumpa dengan peguam sebelum beri apa-apa keterangan. Peguam akan menunggu diluar balai jika anda ditahan.

(PEGUAM DAH READY MENUNGGU?? Wow hebat beb, rapi perancangan nya dah tentu BAR Council terlibat sama dalam hal ni. Ini bermakna Khidmat Peguam sudah siap sedia dan ianya jelas menunjukkan sudah ada pakatan Jenayah terancang pada 9 Julai ini)

(11) Jangan terlalu risau kerana, diluar balai telah disediakan orang-orang yang akan jamin dan bela anda.

( Dah ada yang menunggu di luar nak JAMIN? Wah hebat beb, hebat...jamin pakai apa pakai Air Liur? dah tentu jamin pakai duit. Duit datang dari mana? Dari langit? hebat beb..cukup hebat Perancangan mereka)


Wow....Ini lah yang menjadi agenda mereka yang sebenar kerana mereka sebenarnya sudah siap sedia dalam melakukan sesuatu pekara yang pastinya akan menggugat Keamanan negara pada tanggal 9 julai ini. pekara yang akan berulang sepertimana 1998 waktu Reformasi Anwar Ibrahim.

Gomo yakin dan pasti pasti ada kumpulan lain yang akan di atur sepertimana Waktu reformasi yang mana siap sedia untuk memulakan Huru hara seperti:

Meletakkan kenderaan di tengah jalan dan kemudiaanya mencabut kunci dan meninggalkan kenderaan tersebut bagi menyebabkan kesesakkan jalanraya dan seterusnya akan membuatkan pengguna jalan yang lain keluar dari kenderaan.

Membakar dan merosakkan harta awam bagi menarik golongan mudah marah melakukan tindakan yang sama dan seterusnya ianya akan berjangkit kepada yang lain lain.

Melemparkan Molotov Cocktail di tempat tempat strategik bagi menyemarakkan Semangat Pendemo yang waktu itu sudah di rasuk Iblis.

Kumpulan penyerang yang menyamar dan berlagak seperti pihak Polis yang akan memukul individu bagi menunjukkan kepada yang lain bahawa Polis kejam.

Banyak lagi sebenarnya yang di rancang oleh mereka Pakatan Pembangkang dan ini telah terbukti terjadi pada tahun 1998 yang mana Anwar Ibrahim MASTERMIND nya. Dan pada 9 Julai ini tidak mustahil banyak pekara di luar jangkaan kita dan sudah pasti keamanan Negara akan tergugat.

Semoga Rakyat Bijak menentukkan nya.


BOM PETROL DAN PARANG MILIK PENDEMO BERSIH DI RAMPAS KLIK DI SINI

Psssttt..Kalau aku turun bertembung memang aku Cepuk je sapa yang ada....DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Hari Ini Bentuk Kerajaan Esok Kita MURTAD Beramai Ramai - Anwar Ibrahim
Video di atas pasti mengingatkan kita semua mengenai kes Lina Joy yang mana Anwar Ibrahim menyokong Lina Joy untuk Murtad dengan di nyatakan secara jelas di dalam video di atas. Anwar Sokong Lina Joy MURTAD.

Itu baru Lina Joy dan cuba anda bayangkan jika Anwar Ibrahim menjadi Perdana Menteri Malaysia apa akan jadi? Sudah tentu bukan Lina Joy malah akan berpuluh ribu umat Islam akan menjadi Murtad akibat dari kepimpinan yang merelakan perlembagaan di Gubal bagi tujuan ini.

Da tak mustahil yang akan MURTAD setelah Anwar Ibrahim menjadi Perdana Menteri adalah di kalangan anak anak orang PAS yang waktu ini bersekongkol dengan Anwar Ibrahim untuk menggulingkan Kerajaan Islam yang ada hari ini.

PAS di mana? Jiwa orang PAS di mana waktu ini? Terus terang Gomo katakan bahawa mereka orang PAS sudah hilang jiwa mereka dalam hal memartabatkan islam. mereka sudah lupa siapa diri mereka dan itu lah sebabnya waktu ini PAS sanggup menyertai AMBIGA yang kita semua tahu orang yang paling ke depan dalam menyokong MURTAD ini.


Psssttt...Esok lusa Anak Nik Aziz Murtad, Anak Hadi Murtad semua boleh Murtad dengan adanya manusia bernama Anwar Ibrahim menjadi pemimpin Negara.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM


ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP