PANAS - Salahuddin Ayob Masihkan Kau Ingat Tanggal 9 Ogos 2008

Wednesday, July 6, 2011

Naib Presiden PAS yang juga Ahli Parlimen Kubang Kerian Salahuddin Ayob Dengan Vespa Kuning nya menyerlahkan bahawa beliau sudah semakin Edrogan sehinggakan beliau lupa bahawa pada satu tika lalu beliau lah juga yang Meludah Ambiga Pandykutty sewaktu Forum Memeluk Islam.

Petikan Berita Lalu:

Turut menyertai demonstrasi bantahan hari ini ialah Ahli Parlimen PKR Kulim-Bandar Baru, Zulkifli Nordin dan Salahuddin Ayub, wakil rakyat PAS Kubang Kerian


PAS membantah sekeras-kerasnya hasrat Ambiga Majlis Peguam mengadakan forum awam bertajuk "Memeluk Islam" kerana ia mampu mencetuskan syak wasangka dan ketegangan hubungan antara umat Islam dan penganut agama lain di negara ini, lapor agensi berita

Ketua Dewan Pemuda PAS, Salahuddin Ayub berkata forum awam Ambiga itu tidak sepatutnya diadakan secara terbuka.

Salahuddin yang juga anggota Parlimen Kubang Kerian berkata, forum Ambiga yang akan diadakan dalam tempoh yang singkat akan menimbulkan prasangka dan prejudis di kalangan umat Islam di negara ini.

"Untuk fahamkan isu sensitif ini, ia tidak akan boleh selesai dengan forum Ambiga yang selama satu jam sahaja. Ia memerlukan diskusi yang panjang dan bersiri.

"Kita (PAS) bimbang ia akan memberikan reaksi yang tidak sihat sekaligus akan menimbulkan ketegangan. Ini juga akan turut mengundang kemarahan di kalangan masyarakat terutamanya umat Islam,"Beliau berkata, sekiranya Ambiga Majlis Peguam ingin membincangkan isu itu, perlulah mengadakan forum secara tertutup dan eksklusif."Isu ini memang sensitif di kalangan umat Islam dan saya tidak setuju ia dibuat secara terbuka dan dalam hal ini, mereka Ambiga (Majlis Peguam) perlu memanggil mufti, tokoh-tokoh agama ataupun Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) untuk mendapatkan pandangan yang betul serta tidak menimbulkan kekeliruan di kalangan umat Islam," katanya.

- 24 Ogos 2008Masihkan YB Salahuddin Ayob Ingat Kejadian ini yang mana waktu itu beliau dan sahabat nya Yb Zulkifli Nordin begitu lantang menentang AMBIGA PANDYKUTTY? Masihkan YB ingat yang waktu itu Yb salahuddin Ayob dan Yb Zulkifli berganding bahu menentang Ambiga yang Yb sendiri katakan Kafir Harbi yang akan menyesatkan umat Islam?

Yb Salahuddin Ayob juga kata:

Beliau berkata, sekiranya Majlis Peguam ingin membincangkan isu itu, perlulah mengadakan forum secara tertutup dan eksklusif.

Wah tahu pulak Yb suruh Ambiga adakan secara forum dan tertutup. Tapi mengapa sekarang ini Yb tidak mahu ke depan dalam Forum bersama SPR dan membawa usul ke Parlimen untuk di bentangkan?

Kenapa hendak di heret Rakyat ke jalan sedangkan Yb sendiri tahu apa yang bakal berkaku pada 9 Julai ini pasti akan mendatangkan Mudarat kepada Negara. Negara akan huru hara dan kesan negatif nya cukup besar.

Apakah Yb juga sudah lupa siapa AMBIGA dan apa agenda AMBIGA yang sebenar?

Harap Yb Kubang Kerian dapat menjawap soalan ini memandangkan ramai sudah lihat dengan jelas bahawa Yb Kubang kerian MENJILAT AMBIGA demi Karier Politik Yb yang baru menang Naib Presiden PAS.

Psssttt... Abg Din Mudah Lupa atau Sengapa buat buat Bodoh?DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Mai Sini BERSIHkan Yang Ni Dulu Wahai Ambiga Pandykutty, paSHIT, Parti Kencing Rakyat, DAPig


SILA jawab video ini sebelum nak buat demo Bersih... itulah mesej kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim oleh blogger Papagomo kerana selama ini ketua pembangkang itu gagal menjelaskan misteri yang menyelubungi skandal video seks yang didakwa membabitkan dirinya.

Read More......


Psssttt.. mana Johari bedul ni? Dia marah ke dengan aku? Ptuih

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Ekslusif 18 SX - Tayangan Video Perdana Sempena Perhimpunan BERSIH


Adengan Ranjang Yang Tidak Ingin Kita Lihat


Ini lah Video yang menjadi ketakutan kepada Dato Seri Anwar Ibrahim, Wan Azizah dan seluruh kepimpinan Pakatan Rakyat terutamanya kepimpinan PKR.

Video di atas menjelaskan kepada kita semua satu persatu Isu yang di kaitkan dengan Skandal Video Seks Dato Seri Anwar Ibrahim yang mana sehingga kini Anwar Ibrahim masih lagi Gagal menjawap setiap soalan yang di ajukan kepadanya baik dari wartawan mahupun Rakyat Malaysia khususnya.

Johari Abdul meredah sehingga ke Thailand dalam membuat Dokumentari mengenai teknik tempelan muka yang kononya mendakwa pelaku dalam video seks tersebut bukan lah Dato Seri Anwar Ibrahim sebaliknya orang yang telah di Make Up Muka nya menyamai Anwar.Di anggarkan RM150 ribu wang di gunakan bagi menghasilkan Video Dokumentari oleh Anwar Ibrahim dan itu pun dapat di jimatkan sedikit apabila menggunakan Johari Abdul sebagai pengacara Dokumentari tersebut.

Video yang di keluarkan ini hanya 14 minit 52 Saat ini tidak memerlukan Modal sepertimana yang Anwar Ibrahim peruntukkan untuk menafikan dirinya sebagai pelaku Video Seks.

Rakyat Malaysia perlu jelas bahawa Kelapan Lapan Elemen yang di nyatakan di dalam Video di atas tidak dapat di sangkal langsung oleh Dato Seri Anwar Ibrahim mahupun Johari Abdul. Apatah lagi Wan Azizah yang di lihat cuba melindungi perbuatan Songsang suaminya walaupun tahu Pelaku video tersebut adalah suami beliau.Ini lah yang sewajarnya Rakyat Malaysia renungkan, apakah orang seperti Anwar Ibrahim ini kita perlu julang sebagai pemimpin? Apakah orang seperti Pemimpin Pakatan Pembangkang yang lain kita perlukan sebagai wakil rakyat kita? Jelas mereka menipu dan membohongi Rakyat Malaysia dan tidak Gentleman sebagaimana pemimpin di negara Barat.

Di harapkan Seluruh Rakyat Malaysia dapat menyebarkan Video di atas kepada sesiapa sahaja yang masih lagi merasa sangsi dan Curiga bahawa Pelaku dalam Video Seks tersebut adalah :
DATO SERI ANWAR BIN IBRAHIM.
Kesimpulannya: Anwar Ibrahim KANTOI


Psssttt....mantap Video ni beb, ada nak berhujah mengenai Video di atas? ha ha ha


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

PANAS - "DNA Bukan Atas Tilam Tapi Dalam Karung Kunyit Saiful"


PART 1


PART 2


Video di atas menjelaskan kepada kita semua apa perancangan yang telah pun di atur oleh Anwar Ibrahim dalam menjahanamkan Malaysia pada 9 Julai ini. Bukan SPR sebenarnya yang hendak mereka sasarkan tetapi demi menyelamatkan Anwar Ibrahim dalam kes Liwat lah yang menjadi agenda mereka.

Video di atas Part 1 dan Part 2 merungkai apa yang berlaku pada Tragedi 1998 dan juga apa yang BERSIH bawa pada tahun 2007.

Kronologi Kes Liwat 1998 dan juga Kes Liwat 2008 turut di jelaskan oleh bekas Peguam Anwar Ibrahim ini dengan Fakta dan Bukti jelas mengapa Anwar Ibrahim begitu terdesak untuk mengadakan Demo pada 9 Julai nanti.

WAJIB MENYAKSIKAN VIDEO DI ATAS
DAN POHON DI SEBARKANKredit To KL POS TV


Psssttt...Jijah nak masuk kandang saksi, mau terkencing Jijah nantiDAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP