9 Julai Di Mana Kedudukan Melayu Berkumpul Dan Di Mana Pula Kaum Cina

Thursday, July 7, 2011


Hebat BERSIH yang akan di ketuai oleh Ambiga Pandykutty Keling paria yang anti Islam. Di Belakang Ambiga adalah kafir Lafir besar yang datangnya dari luar negara dengan matlamat Islam di Malaysia di hapuskan. Turut serta bersama Ambiga adalah DAP parti Komunis yang berpaksikan agenda hak sama rata sama rasa dan di tambah pula dengan perajurit Melayu Bingai yang lupa asal usul dari PAS dan PKR.

Kita sedia maklum bahawa demo BERSIH akan di adakan di Stadium Merdeka walaupun terdapat khabar yang pihak Stadium Merdeka menolak permohonan dari pihak BERSIH kerana keadaan Stadium yang sedang di perbaiki pasti mengundang masaalah kepada hadirin yang hadir. Mungkin bencana akan berlaku apabila Stadium yang uzur sebegitu penuh sesak dengan para pendemo yang pastinya juga melompat lompat bagaikan MONKEY.

Namun demikian mereka tetap akan meneruskan Demo pada 9 Julai ini sama ada Stadium Merdeka dapat di gunakan ataupun tidak. SMS yang tersebar mengatakan mereka akan berkumpul dilokasi lokasi yang di tetapkan sebelum ini memberikan gambaran jelas bahawa matlamat mereka dalam menghuru harakan Negara masih menjadi Agenda utama mereka.

Pihak Pakatan Rakyat mengumumkan akan membawa 300 ribu orang ahli mereka dari seluruh negara bagi berdemo di Kuala Lumpur pada 9 Julai nanti namun kita juga tertanya tanya berapa orang yang akan menyertai demo BERSIH wakil dari pihak NGO?

Dikhabarkan terdapat 62 NGO yang menyertai Demo BERSIH ini namun tidak kita ketahui berapa jumlah ahli NGO yang akan hadir sebaliknya yang beriya iya adalah dari kalangan Parti DAP,PAS dan PKR. Dan yang datang itu pula 80% adalah orang Melayu berugama Islam.Mari kita Lihat Posisi Kaum pula yang akan ke Stadium jika Stadium MERDEKA dapat di gunapakai oleh pendemo BERSIH:

PAS, PKR yang Melayu Majoritynya akan Berkumpul di jalanan sekitar KL

PERKASA,UMNO Yang juga Melayu akan berkumpul di jalanan sekitar KL

DAP??? Paling selamat dan Matlamat mereka berjaya iaitu berada di dalam Stadium MERDEKA.Itu lah Posisi yang akan berlaku pada 9 Julai nanti dan kita sendiri akan dapat lihat Melayu PKR,PAS,PERKASA dan juga UMNO akan berada di jalanan sama ada sedang Bertumbuk, Berparang dan sebagainya.

Namun Kaum Cina dalam DAP, PKR akan tenang dan selamat apabila mereka berada di dalam Stadium yang di kawal rapi oleh pihak Keselamatan. Tiada pergaduhan, tiada yang berparang yang pasti mereka akan di lihat sebagai contoh kerana tidak berada di jalanan.

Melayu PAS,PKR,PERKASA,UMNO Agama apa? ISLAM agama mereka semua!

Agenda Kafir Kafir baik dari dalam dan Luar negara TERCAPAI pada 9 Julai ini jika Demo BERSIH di teruskan sama ada di Stadium ataupun Tidak.


Renung renungkanlah wahai orang Melayu........

Psssttt....Gua cakap je beb, tapi jadi 9 Julai ni aku pun akan turun Sesah jugak, sesah yang dok dalam Stadium Merdeka le kasi ajar sikit DAPigDAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

13 Julai Wan Azizah Bakal Di Aibkan Anwar Ibrahim


Semalam 6 Julai Mahkamah Rayuan telah memutuskan Anwar Ibrahim tewas dalam rayuannya dalam memohon agar Hakim mahkamah Tinggi yang waktu ini sedang mengadili perbicaraan Kes Liwat nya di pecat dan di gantikan dengan Hakim yang baru

Semalam juga merupakan hari Ulang tahun kelahiran Mangsa Liwat saiful Bukhari yang ke 26 tahun dan mungkin kita juga tidak sedar bahawa pada 28 Jun yang lalu juga Genap sudah 3 tahun sejak saiful Bukhari Membuat Laporan polis beliau diliwat Anwar Ibrahim.

Pada 13 Julai ini pula perbicaraan akan terus bersambung yang mana Anwar Ibrahim di minta untuk membela diri dan akan menampilkan Saksi Alibi nya bagi mengukuhkan keterangan nya.

Siapa saksi Alibi yang akan tampil buat pertama kali dan merupakan saksi Alibi terpenting bagi mengelakkan Anwar Ibrahim di jatuhi hukuman?

Wan Azizah Isteri Tertuduh sendiri akan hadir pada 13 Julai ini bagi memberi keterangan di mana suaminya pada waktu kejadian Liwat berlaku. Ini yang sememangnya di tunggu tunggu oleh Gomo, rakan Blogger malah seluruh rakyat Malaysia kerana sudah tentu isteri Tertuduh merupakan satu Alibi yang cukup kuat bagi membela tertuduh.Namun dalam hati kecil Gomo agak risau apabila menjelang hari kak Wan akan di soal oleh pendakwaraya. Gomo merasakan seolah olah kak Wan bakal Terkencing dengan asakan demi asakan dari pendakwaraya apatahlagi bila di tunjukkan Gambar CCTV menunjukkan Anwar Ibrahim masuk ke Kondo, masuk ke dalam Lif, berjalan di Koridor dan masuk ke Bilik tempat kejadian liwat berlaku.

Bagaimana Kak Wan hendak menyangkal segala bukti yang bakal di tunjukkan oleh Pendakwaraya? Bagaimana Kak Wan akan menjawap segala Bukti yang ada? Alibi Kak Wan akan di sangkal begitu mudah kerana tidak mempunyai apa apa bukti sebagai sokongan.Dalam isu Jam Omega apabila di minta wartawan untuk melihat jam tangan tersebut kak Wan sudah melatah dan mula gelabah. 13 Julai Pendakwaraya yang soal dan bukan lah wartawan, malah apa yang di soal berlaku di Mahkamah dan bukan di rumah sepertimana soalan jam Omega di kemukakan.

Bagaimana Kak Wan akan Menempuhinya? Anwar Ibrahim bagaimana?

Pada Gomo Anwar Ibrahim tidak mempedulikan itu semua kerana jika Anwar Ibrahim memikirkan Maruah isteri beliau sudah pasti beliau tidak akan mengheret Wan Azizah ke kandang Saksi bagi membela akan sesuatu yang memang tidak dapat lagi di bela.

Wan Azizah sudah di lacurkan ke sana ke mari oleh Anwar Ibrahim, apa sahaja Wan Azizah sanggup lakukan malah jika kita ingat bagaimana Wan Azizah yang merupakan seorang Ahli Parlimen Permatang Pauh meletakkan jawatan semata mata memberi laluan kepada Anwar Ibrahim walhalkan banyak lagi kerusi Parlimen yang sebenarnya Anwar Ibrahim boleh bertanding.Anwar Ibrahim merengkok di dalam penjara Wan Azizah juga menjaga dan membesarkan anak anak dan keluar penjara juga Wan Azizah juga di bebankan dengan masaalah PKR baik dari masaalah dalaman mahupun masaalah keluarga.

13 Julai tarikh ini Wan Azizah akan sekali lagi di lacurkan Anwar Ibrahim. Sungguh mengaibkan bila seorang isteri di heret ke Mahkamah di atas kesalahan yang di lakukan oleh suami sendiri.

Gomo berharap agar tiap suami yang ada di dunia usahlah mengikuti jejak langkah manusia yang bernama Anwar Ibrahim. Jika kita Salah maka salah lah kita dan jangan di Heret Isteri kita ke dalam kancah bencana yang bakal kita hadapi.

Semoga 13 Julai kes Liwat akan terus berjalan lancar dan Wan Azizah hadir memberi keterangan!


Psssttt...Gila nak heret bini jadi balaci, tapi tu lah Anwar memag Kimak dia ni


Suami Binatang

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

BREAKING NEWS - Mengerikan Itu Yang Gomo Dapat Katakan
GILA beb, memang gila bila puak BERSIH tersedu sedu sampai Hingus meleleh leleh bila kena Ganyang. Gua cakap banyak taknak lah tapi nak suruh lu orang layan sendiri. Tengok dan lihat beb memang meleleh lah.

Ada yang sampai Mengelir air mata Darah beb....Ganas lah depa ni.......Read More.....


Psssttt...Memang mengerikan lah

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP