KL Di Sekat Memaksa Demo BERSIH Ditukar Ke Stadium Melawati Shah Alam

Friday, July 8, 2011


Clear


Clear


Clear


Ekoran dari tindakan Pihak Polis dan pasukan keselamatan lain dengan mengawal kemasukan puak Militan BerSHIT ke Kuala Lumpur menyebabkan jalan jalan di sekitar Kuala Lumpur lengang sama sekali.Lewat petang tadi juga di maklumkan pihak BERSIH telah sepakat untuk mengubah lokasi berkumpul esok di Stadium Melawati Shah Alam ekoran kawalan pihak Polis yang begitu ketat dari menghalang pendemo masuk ke Kuala Lumpur.

Lokasi lain yang di jangkakan berkumpulnya pihak BerSHIT adalah di Stadium Kelana Jaya dan juga Batu Caves.

Maklumat juga menyebut kenderaan dari Pantai Timur yang membawa masuk para Pemberontak BerSHIT telah mula berkampung di sekitar Selangor terutama Shah Alam bagi memudahkan pergerakkan mereka ke Stadium Melawati pagi esok.
Turut di maklumkan Batalion Askar Melayu Di Raja telah mula memasuki Kuala Lumpur lewat malam tadi bagi menghalang pergerakkan pendemo yang mana mungkin akan turut sama masuk ke KL kerana tidak menyedari pertukaran lokasi berkumpul yang telah di pindah kan ke Stadium Melawati Shah Alam.


Laporan Lanjut akan menyusul!Psssttt....Tenang sikit Kuala Lumpur, Syabas PDRM


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

8 Tuntutan berSHIT Yang Perlu Rakyat Malaysia Ketahui


Renung Renungkanlah Wahai Rakyat Malaysia


Psssttt......Jangan kerana nak selamatkan Kote Anwar Rakyat jadi MangsaDAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM


ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Semboyan Telah Berbunyi - Esok Sasaran Kita Adalah DAPig !!!

Pihak Pakatan Pembangkang GAGAL mendapat Permit untuk berkumpul esok di Kuala lumpur dan niat mereka adalah satu iaitu menjahanamkan Negara. Bukti tangkapan terbaru ini menjelaskan kepada kita semua akan agenda mereka.Pihak polis telah menahan seorang warga Kemboja yang membawa bahan letupan dan dipercayai ada kaitan dengan perhimpunan haram di ibu negara.Lelaki tersebut ditahan kerana memiliki bahan-bahan membuat letupan dalam sebuah teksi yang dipandunya di Plaza Tol Tapah.Bercakap kepada pemberita, Ketua Polis Perak Datuk Shukri Dahalan mengesahkan berita penahanan lelaki warga Kemboja yang telah mendapat taraf kerakyatan Malaysia yang membawa teksi yang disewa.Siasatan menunjukkan warga Kemboja tersebut membawa empat guni berisi simen bercampur kapur, satu guni disyaki sekam padi, dua guni plastik jenama borax decahydrate beserta serbuk putih, satu guni berisi paip beserta getah paip, satu beg plastik pasir dan satu tong plastik berisi asid.Ketua Polis Perak turut mengesahkan lelaki berkenaan ditahan reman empat hari untuk siasatan lanjut. Kes tersebut disiasat dibawah Seksyen 3 Akta Bahan Kakisan dan Letupan dan Senjata Berbahaya 1958.Senjata sebelum ini yang di temui datangnya dari pihak BERSIHGOMO: Pekara ini nak kita biarkan esok? Ini benda yang kita nak berlaku dalam Malaysia? Gomo seru kepada rakyat Malaysia yang cintakan tanah Air agar tidak turun ke Kuala Lumpur esok. Namun kepada para Perajurit yang berani sanggup bertempur dengan pemberontak BERSIH amatlah di alu alukan untuk turut sama kami bertindak ke atas Pemberontak BERSIH.MESEJ DARI PATRIOT:

PATRIOT telah putuskan bahawa esok 9/7 jam 10am, kami akan berarak dari KFC Jln. Bukit Bintang ke Stadium Merdeka. Kepada rakyat Malaysia yg cintakan tanahair, ayuh bangkit bersama kami!Bagi mereka yg belum ada baju Patriot datanglah seawal jam 9 pagi untuk mendapatkannya. Adalah dinasihatkan agar sesedara datang guna baju biasa terlebih dahulu bagi mengelakkan dari ditahan oleh pihak Polis.

Psssttt... Ingat Matlamat kita adalah DAPig !!!! Sasaran adalah DAPigDAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Kalau Dah Kanser Kelenjar Tahap 4 Jangan Lah Biadap Wahai Nik Aziz Nik Mat

Bertaubat Lah Nik Aziz


Nik Aziz Nik Mat Menteri Besar Kelantan yang satu apa pun tidak boleh nak di banggakan melainkan kata kata Nista nya dan keceluparannya sahaja yang boleh Rakyat Malaysia kenali siapa Nik Aziz Nik Mat ini.

Sekarang Nik Aziz di Tanah suci Mekah menunaikan Umrah yang Gomo tidak pasti apakah pemergianya kali ini menggunakan wang poket nya sendiri ataupun ada pihak berkepentingan Sponsor semacam kes yang lalu sewaktu Sponsor Haji.

Namun dalam artikel ini bukan lah Gomo nak cerita Sponsor ataupun cerita bab Kemajuan yang Gagal negeri Kelantan kecapi selama 22 tahun di bawah pentadbiran PAS tapi Gomo nak sentuh isu Duli Yang Maha Mulia Sultan Ismail Petra.

Semalam Gomo terbaca artikel yang menyatakan:

“Di bawah naungan Kaabah, patik dengan penuh rasa kasih dan sayang berdoa semoga KDYMM Tuanku dan Permaisuri dilimpahi rahmat oleh Allah SWT,” kata Mursyidul Am PAS, Tuan Guru Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat.

Tuan Guru Nik Abdul Aziz yang berada di Mekah waktu ini kerana menunaikan umrah menyatakan demikian di dalam suratnya kepada Yang di-Pertuan Agong."


Gomo turut mengaminkan doa tersebut kerana Doa yang di pohon di hadapan Kaabah adalah buat Yang di Pertuan Agong Tuanku Mizan.


FIFTH TERM… PAS spiritual leader Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat (left) receives his letter of appointment as the Menteri Besar from the Sultan of Kelantan, Sultan Ismail Petra at Istana Negeri in Kota Baharu. Pix: Zahari Razak

Namun Gomo tertanya tanya apakah Nik Aziz Nik Mat Menteri Besar yang bertahun tahun bersama Tuanku Sultan Ismail Petra tidak mendoakan agar kesihatan tuanku Sultan bertambah baik? Apakah Nik Ajis hanya mendoakan kepada YDP Agong dan Sultan Muhammad ke V sahaja?

Gomo ingat kembali bagaimana sebelum ini Nik Aziz Nik Mat yang begitu Biadap telah melantik panel sendiri dalam memastikan tahap kesihatan baginda Sultan tampa perkenaan dari Tuanku Sultan.Lagi Biadap apabila mengeluarkan kenyataan Kepada Khalayak Umum akan tahap kesihatan baginda Sultan. Tampa Titah Sultan Nik Ajis memandai mandai dan bertindak Biadap sama sekali.

Waktu Sultan Ismail Petra mendapatkan rawatan dihospital Singapura sekalipun Nik Ajis tidak hadir Melawat dan ini membuktikan bahawa Nik Aziz memang Biadap dan seorang yang Kurang ajar.

Sekarang Nik Aziz masih lagi kekal sebagai MB walaupun tahap kesihatan beliau sudah bertambah teruk di tambah lagi dengan penyakit KANSER KELENJAR TAHAP 4 . Nak mentadbir Negeri kelantan pun sudah tidak mampu. Tapi Tuanku Sultan Ismail Petra? Begitu sahaja di sisihkan Nik Aziz yang dulunya bukan main Ampu sana sini kepada Tuanku Sultan.

Mungkin Nik Ajis ingat lagi Pantun yang Nik Ajis bagi dulu, dan Gomo ingatkan lagi sekali kepada Nik Ajis Pantun yang pernah di nyatakan nya sediri dalam Dewan Undangan Negeri:

“Tuan Tabal Tuan Guru,

Telok Kemang Masjid Tanah,


Jangan tabal Sultan baru,

Sial majal lah ke lubang tanah.”Renung renung kan lah Nik Ajis Nik Mat......Pembawa Celako


Psssttt....tetap bersama Duli yang Maha Mulia Tuanku Sultan Ismail Petra


Daulat Tuanku Sultan Ismail Petra

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Anak Bangsa Di Mesir Di Lacurkan Pemimpin Pembangkang Demi Ambiga


Bangga Mereka Namun Hati Ibu Bapa?

Dari kecil kita di asuh untuk menjadi seorang yang berguna dan berilmu. Sejak di bangku sekolah kita di didik dengan pelbagai ilmu sehingga kita sampai ke menara Gading. Sekarang ini ramai yang berada di luar negara dalam menimba ilmu untuk menjadi insan yang berjaya.


Sayangnya Bangsa Melayu Begini

Namun ada yang Gagal dan ada yang Berjaya sama ada berjaya atau gagal bukan lagi menjadi persoalan yang harus Ibu Bapa tanya tetapi tayalah pada anak anak kita apa yang menghasut mereka ketika berada di luar negara.

Gomo dapat maklumat mengenai pergerakan BERSIH di Mesir yang semakin hari semakin rancak dengan bantuan dari beberapa pemimpin Pakatan Pembangkang Malaysia. Dana di Pam masuk setiap bulan kepada individu tertentu yang akan mengerakkan wang tersebut kepada para pelajar di Mesir.Lelaki di atas Mohd Firdaus Bin Madzlan yang di syaki pengerak utama kepada kejatuhan akedemik para pelajar di Mesir kerana beliau lah yang menjadi penghasut kepada para pelajar untuk terlibat dalam Politik yang mana mengahsut para pelajar dengan bermacam dakyah sehinggakan para pelajar tidak dapat menumpukan perhatian kepada pelajaran yang mereka ambil.

Mohd Firdaus ini bukan lagi bertindak sebagai seorang pelajar tetapi lebih kepada Agen Pakatan pembangkang dengan menyediakan sumber keewangan dan juga segala bentuk risalah, tag dan bermacam macam lagi termasuk lah juga Baju BERSIH yang kini telah di jual di Mesir kepada para pelajar Melayu.


Yang Untung Pemimpin Pakatan Pembangkang

Mohd Firdaus ini merupakan Presiden kepada persatuan SUARA yang di naungi oleh Pakatan Pembangkang Malaysia dan untuk makluman juga Firdaus ini turut mengerakkan kempen secara berkala dengan membawa rombongan ke UMRAH melalui syarikat Barakah Travel.

Jika sebelum ini PRAM di kenali sebagai penggerak pakatan Pembangkang kini sudah ada SUARA bagi mengaburi para pelajar Melayu yang sudah sedar akan kewujudan PRAM ini. Ini lah satu benda yang sanggat di risaukan oleh Ibu Bapa kerana pemergian mereka ke Mesir adalah demi menuntut Ilmu dan bukan berpolitik kepartian.Pada waktu ini Mohd Firdaus melalui SUARA telah cuba untuk memgumpulkan para pelajar Malaysia yang berada di Mesir untuk berhimpun di Dataran Hayyu Asyir di Kaherah bagi menyokong BERSIH.

Gomo pinta agar Kerajaan Malaysia, Kedutaan Malaysia di Mesir memantau aktiviti yang tidak sihat sebegini kerana ianya akan membawa kepada kemerosotan Akedemik para Pelajar di sana. Sebelum ini Gomo dah dengar pelbagai cerita mengenai para pelajar kita di Mesir dan harapnya usaha SUARA dalam menghasut para pelajar dapat di hentikan.


Boleh Bawa Bekalan Akhirat ke?

Buat Ibu Bapa yang anak anak mereka berada di Mesir ataupun di mana sekalipun dalam menuntut ilmu agar bertindak menasihati mereka agar jangan terlibat dengan persatuan ataupun badan badan yang di dalangi oleh parti Politik.

Tuntutlah Ilmu terlebih dahulu dan apabila pulang kelak ceburi lah bidang mana yang ingin di nikmati. Politik parti mana pun tidak mengapa kerana waktu itu Harapan Ibu Bapa tidak menggunung Tinggi seperti adanya sekarang.


Budak Budak Lagi Tu

Buat Pemimpin Pakatan Pembangkang janganlah di rosakkan Minda mereka yang sedang menuntut ilmu di Luar Negara. Jika nak berpolitik sekalipun biarlah kita berpolitik secara sihat. Jangan jadikan para pelajar ini perisai anda dalam mengukuhkan kuasa.


Semoga menjadi pengajaran kepada Para Pelajar dan Rakyat Malaysia yang lain.


Psssttt...Untung dapat belajar sampai ke luar negara, Gomo takat SPM je....huhuhuDAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

91 Orang Di Haramkan Masuk Ke Kuala Lumpur, Kita Yang Halal Ni?


Yang Haram tetap Haram Yang Halal tetap Halal dan ni senarai 91 orang yang di Haramkan masuk ke Kuala Lumpur pada 9 Julai ini:


Full list of 91 individuals

Perkasa


Ibrahim Ali
Rahman bin Abu Bakar
Syed Hassan Syed Ali
Irawah Fahmi Ideris
Roslan Kassim
Sharifuddin Abd Hamid
Dr Zubir Harun
Ameir Hassan
Ahmad Saad
Ahmad Zaini Ismail
Muhammad Zaid Md Arip
Abdullah Mansor
Zaira Jaafar
Norkhaila Jamaludin


Pemuda Umno


Khairy Jamaluddin Abu Bakar
Megat Firdouz Megat Junid
Reezal Merican Naina Merican
Megat Zulkarnaian Omardin
Rizalman Mokhtar
Tengku Azman Tengku Zainol Abidin
Lokman Noor Adam
Abdul Azeez Rahim
Ungku Saleh Ungku Jamal
Arman Azha Abu Hanifa
Tun Faisal Ismail Aziz


BerSHIT


Ambiga Sreenevasan
Mohamad Sabu
Hishamuddin Md Rais
Khairul Anwar Ahmad Zainuddin
Maria Chin Abdullah
Chua Tian Chang
Kamarulzaman Mohamad
Dr Mohd Hatta Md Ramli
Syed Shahir Syed Mohamud
Syed Ibrahim Syed Noh
Teresa Kok
Badrul Hisha Shaharin
Shamsul Iskandar Mohd Akin
Arutchelvam Subramaniam
Wong Chin Huat
Ong Boon Keong
Enalini Elumalai
Haris Fathillah Sathiasingam Mohd Ibrahim
Khalid Yunus
Dr Zubir Harun
Abd Hadi Awang
Anwar Ibrahim
Lim Kit Siang
Nik Abdul Aziz Nik Mat
Nurul Izzah Anwar
Kohila Yanasekaran
Zaid Kamaruddin
Khoo Teng Swee
Fadiah Nadwa Fikri
Yap Swee Seng
Salahuddin Ayub
Mahfuz Omar
Nasarudin Hasan
Mazlan Aliman
Dr Syed Azman Syed Nawawi
Dr Dzulkifli Ahmad
Dr Mujahid Yusof
Khalid Abd Samad
Mohammad Nizar Jamaluddin
Azman Shapawi Abd Rani
Suhaizan Kaiat
Nor Azli Musa
Mohd Firdaus Jaafar
Loke Siew Fook
Lau Wen San
Mohd Azmin Ali
Mat Shuhaimi Shafie
Satipul Bahari Amamt
Wan Hassan Mohd Ramli
Mohamad Izzudin Hilmi Mohd Zaini
Mohd Shazni Munir Mohd Ithnin
Muhammad Hilman Idham
Mohd Shukri Che Ab Razab
Mohd Syukri Kamaruddin
Ahmad Syazwan Muhammad Hasan
Choo Chon Kai
Sarasvathy Muthu
Soh Sook Hwa
Nurul Izham Nurul Anuar
Abd Rahim Osman
Mohd Sibri Ismail
Mohd Lukam Muda
Prof Kamaruddin Kachar
Mohd Noor Nordin Abdullah

Syukur nama Gomo takda dalam list dan ini bermakna Gomo boleh turun ke Kuala Lumpur dan berjuang menentang puak militan yang akan menghancurkan Malaysia. Gomo seru kepada seluruh Rakyat Malaysia yang cintakan Keamanan Negara agar bersama sama dengan Gomo untuk kita halang puak Pemberontak yang akan masuk ke Kuala Lumpur melakukan Pemberontakkan.

Kita bukan nak Bertumbuk ataupun berparang tapi kita nak sekat Mereka dari terus masuk ke Kuala Lumpur dan bertindak biadap dengan menjahanamkan Negara.

Mana yang nak Bertempur tu pun ok No Hal dan jangan risau kita di pihak yang BENAR!!!

Target utama kita adalah di mana berkumpul nya DAP Lakhnat, di mana DAP berkumpul maka di situlah kita akan berada dan akan menggugat depa yang berhimpun HARAM!!!SEMERAH PADI BUAT RENUNGAN!!!


Psssttt....Asah mana yang patut? ada le sikit sikit...huhuhu


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP