POLIS JAHAT - Polis Bertindak Kejam Nyawa Anwar Ibrahim Dalam Bahaya

Saturday, July 9, 2011Dato Seri Anwar Bin Ibrahim

Kesian dia....

Kesian Dia Kan?

Jika di lihat dari gambar di atas jelas Anwar Ibrahim seakan akan Nazak dan tidak mampu lagi untuk bertahan Nyawa nya. Memang Kesian beb....Gua Memang kesian.

Kesian Papa

Dengan Izzah anaknya menemankan Anwar Ibrahim memberikan kita gambaran bahawa Kecederaan yang di alami Anwar Ibrahim adalah amat teruk dan besar kemungkinan akan di bawa ke luar Negara bagi mendapatkan rawatan susulan.


Alah Cian nye Papa....

Ni Gambar di atas menunjukkan Pengawal Peribadi Anwar Brahim yang cedera dan itu pun Gomo rasa semacam pelik juga kerana apa sebab sampai berdarah darah? Kena rempuhan sampai berdarah? Lain macam beb.....

TAPI.....Gua Musykil lah beb, pasal apa dalam Video di bawah ni menunjukkan Anwar Ibrahim tidak ada apa apa pun. Sihat je aku tengok. Lepas tu kena rempuh takkan sampai berdarah darah beb?Sekarang Anwar Ibrahim minta para penyokong nya yang ada Berhimpun di Hospital Pantai yang mana beliau sedang mendapatkan rawatan akibat dari Lakonan nya. Anwar Ibrahim Seru para penyokongnya mempertahankannya dari di Tangkap Polis.

He he he Gua naik Geli dengan Anwar Ibrahim ni beb, memang naik Geli. Al Maklum dulu masa dalam penjara dia kata Kena RACUN ARSENIK, Disuntik HIV dan macam macam lagi. Tapi sampai sekarang ni hidup malah siap boleh Berjubor Jantan dan Betina.

Moga Rakyat Malaysia sedar itu lah Dato Seri Anwar Bin Ibrahim RAJA DRAMA!!!


Psssttt....20 ribu je datang demo..hahahaha

KANTOI
POLIS JAHAT @ PAPA JAHAT?

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Peserta Bersih Kepung Hospital Halang Pihak Polis Tangkap Anwar Ibrahim

Di laporkan para Penyokong Anwar Ibrahim semakin memenuhi perkarangan Hospital Pantai bagi menghalang pihak POLIS menangkap Anwar Ibrahim yang terbabit dalam aktiviti Demo Haram Bersih dan engkar arahan Mahkamah melarang masuk ke Kuala Lumpur.

Maklumat melaporkan setakat ini di anggarkan hampir 1000 orang mengelilingi Hospital Pantai bagi menidakkan Pihak Polis masuk dan di percayai para pendemo yang ada di sekitar KL akan menuju ke Hospital bagi menyertai yang lain di sana.


Laporan lanjut Menyusul


Psssttt.....Apa sekalipun Anwar Mesti di tangkap!!


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM
ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

FRU Sembur Air Asid- KJ Di Tangkap Ambiga Pandykutty Di Cabul Mat Sabu
Untuk makluman Ketua Pemuda UMNO Yb Khairy Jamaluddin telah di tahan Polis dan turut sama di tahan dalam demo Patriot tadi adalah exco Pemuda UMNO Lokman Adam dan Rezal Merican.

Laporan lain juga menyatakan Ambiga Padykutty turut di tahan pihak Polis.

Waktu ini keadaan di Kuala Lumpur bertambah baik bila ramai pendemo telah bersurai terutama di lokasi Sogo, dan beberapa lokasi lain.

Laporan lanjut menyusul.
Published with Blogger-droid v1.6.7

Read more...

LIVE - FRU Serang PATRIOT Dengan Gas Pemedih Mata

Baru sebentar tadi Patriot telah di serang FRU sewaktu ahli Patriot berarak menuju ke Stadium Merdeka. Ada yang di pukul dan semua kena Gas Pemedih Mata.

Gomo turut terkena gas pemedih mata. Aduh sakitnya.

Tapi apa pun tahniah kepada PATRIOT kerana keberanian mereka terutama memakai baju merah Patriot membuktikan kita ada Telor berbanding pihak Pakatan BerSHIT yang takut memakai baju Kuning.

Waktu ini pemuda PATRIOT masih lagi berhimpun dan mencabar FRU masuk gelanggang.

6 orang pemuda Patriot di tahan dan di bawa ke Balai Polis termasuk Ketua Pemuda UMNO, yb Khairi Jamaluddin, Lokman Adam dan rezal Merican

Alamatnya memang kena sesah lagi le PATRIOT kejap lagi. Huhuhu

laporan lanjut menyusul
Published with Blogger-droid v1.6.7

Read more...

PATRIOT Gegar Bukit Bintang DAP Lari Bertempiaran
Waktu ini PATRIOT mula berkumpul dan akan berarak ke Stadium Merdeka. Kehadiran setakat ini di sertai kira kira 2000 orang. Kita ganyang BerSHIT
Published with Blogger-droid v1.6.7

Read more...

LIVE - FRU Sembur Gas Pemedih Mata di KLCC?

Propaganda Pakatan Pembangkang Baju BerSHIT yang menyatakan KLCC di penuhi pendemo dan FRU melepaskan Gas pemedih Mata adalah satu Rekayasa bagi menarik sokongan rakyat untuk anti pada Polis!

Bukti Gambar di atas jelas menunjukkan Sekor Haram pun pendemo BerSHIT tidak ada di KLCC dan keadaan tenang di sana!

Setakat jam ini juga sudah berpuluh di tahan atas pelabagai kesalahan dan paling menarik apabila ada pendemo BerSHIT di tahan kerana memiliki senjata Merbahaya Kerambit dan Buku Lima!

Papa Gomo kini berada di Bukit Bintang Cuci Mata...... Huhuhu


Laporan Lanjut Menyusul........

Read more...

5 Lelaki Baju Kuning Di Tangkap Bawah Kolong Sg Gombak

Keadaan tenang di Kuala Lumpur hari ini dan setakat ini hanya sekitar 500 orang sahaja puak Pemberontak baju Kuning berada di dalam KL dan telah di arahkan keluar oleh pihak Polis.

Tangkapan juga di lakukan dengan menangkap mereka yang di syaki terlibat dalam pemberontakkan Baju Kuning.

Tadi juga di maklumkan 5 lelaki di jumpai di Bawah Kolong Sg Gombak dengan memakai baju kuning. Hasil pemeriksaan dapati mereka adalah penagih Dadah Tegar yang di upah rm20 sekepala bagi menyertai demo Haram!

Di Bukit Bintang pula keadaan juga tenang namun banyak kedai kedai di Tutup ekoran takut akan demo yang bakal di lakukan PATRIOT jam 1 pm nanti.

Laporan Lanjut Menyusul!

Read more...

Biar Melayu Sama Melayu Gaduh Kata DAPig

Malam tadi :

1-Lim Guan Eng mengarahkan ahli DAP dan org Cina (dlm bahasa Cina) supaya jgn menyertai perarakan BERSIH dan biarkan org Melayu bertempur sesama sendiri.


2-Dlm Twitter Tian Chua : dia menyeru org ramai (Melayu la tu) supaya turun beramai2 dan jgn lari drp perhimpunan wp dihalang pihak polis
3-Siapa yg bijak memecah-belahkan kita?


Hebat mereka nampaknya! Memang cukup hebat jika di lihat dari sms yang mereka sesama mereka hantar tersebut! Biar Melayu bergaduh biar Cina selamat! Yang rugi adalah Melayu!


Gomo nak maklumkan kepada Cina DAP Bukit Bintang agar siap sedia di Bukit Bintang hari ini kerana kami PATRIOT akan masuk ke dalam kawasan DAP Bangsat jam 1 tengahari! Kami masuk Kami Lawan!

Buat seluruh Rakyat Malaysia yang terpanggil untuk berjuang bersama PATRIOT di harap dapat hadir di Bukit Bintang jam 12.30 Tengahari Hari ini dan kita akan siap sedia dengan sebarang kemungkinan yang berlaku!

Nak sampaikan mesej kepada Kaum Cina DAP agar mengingati sejarah 13 Mei di mana Ramai yang Di Cincang Cincang oleh kami orang Melayu! Ingin sekali lagi Tragedi tersebut Berulang?

Anytime Wahai DAP Bangsat!!!!


SEMBOYAN TELAH BERBUNYI

Read more...

Video Anak Muda - Babi Demo Bersih... Fuck U!
Ada betul apa yang anak muda yang membuat Video ni kata tapi Gomo tak berapa setuju kerana mereka anak muda tidak tahu akan kepentingan negara waktu ini adalah dengan menyelamatkan Malaysia dari bala bencana sepertimana negara negara lain.

Memang betul si AMBIGA BABI PANDYKUTTY ni haramjadah dengan berdemo di jalanan atas dorongan pemimpin Pakatan Pembangkang. Dan kita yang cintakan tanah air WAJIB tentang demo tersebut.

Bukan kita hanya angguk Geleng geleng melihat Malaysia di perlakukan begitu sahaja oleh mereka yang tak bertanggungjawap!

Memang Demo BERSIH ni BABI tapi kalau kita duduk Karoke tampa memikirkan bala yang menimpa jika puak BABI BERSIH ni meracau tak tentu pasal pun tak boleh jugak.


Psssttt.... Hormat kata orang Muda tapi kurang setuju jika kita ambil mudah hal ini.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP