EKSLUSIF - Video Bersiri Adun PAS Terengganu Kantoi

Thursday, July 14, 2011


PART 1


PART 2


Video di atas Part 1 dan part 2 menjelaskan kepada kita semua pihak Pakatan Pembangkang akan menggunakan apa sahaja bagi merekayasa apa sahaja isu yang boleh mendatangkan keutungan kepada mereka walaupun di dalam sidang Dun yang mulia sekalipun.

Bukti jelas di dalam video PAS parti yang kononya Islam tetapi sanggup berbohong dan paling teruk apabila terus terusan berbohong tampa rasa malu sekalipun.

Dalam video di atas juga kita dapat lihat bagaimana rakan rakan Adun PAS yang lain yang pada sesi pagi nya ada dalam Dewan akhirnya keluar meninggalkan Adun PAS Batu Burok terkontang kanting menjawap soalan dari Adun BN.

Gomo cerita banyak banyak pun taknak lah tapi nak pesan kepada semua agar Lihat Video Part 1 dan part 2 sampai habis anda akan lihat sendiri betapa MUNAFIK nya Pemimpin PAS ini menggunakan Rekayasa dan Fitnah demi kepentingan politik mereka.

Sama lah juga dengan Rekayasa yang sering di putar belitkan oleh pemimpin Pakatan Pembangkang yang lain dalam Malaysia ni. Jika ada bukti berikan sahaja dan jangan di simpan dan sekadar bercakap kosong semata mata.

PAS KLUK KLEK


Psssttt...Pembohong Bersiri memang depa ni kaki Bohong, Jahanam PAS


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Bukti Peserta Demo Haram Di Bayar Wang Upah Untuk Menyalak Sekitar KL
Pendemo BERSHIT yang hadir dalam demo Haram 9 Julai lalu memang di bayar oleh Pakatan Pembangkang. gambar di atas jelas menunjukkan mereka telah di bayar wang bagi menjalankan kerja menjahanamkan Negara Malaysia ini.

Wang Saguhati yang di tawarkan adalah sebanyak RM100 Ringgit seperti yang tertera dalam Banner di atas namun apabila mendapati jumlah pendemo kurang maka Pakatan Pembangkang telah menggandakan nilai dari RM100 ke RM200 ringgit bagi setiap kepala yang Berdemo haram 9 Julai lalu.

Jelas lah di sini mereka mempunyai Keewangan yang cukup besar bagi menampung segala perbelanjaan dalam kempen Keganasan melalui BERSIH. Dari mana wang tersebut bagi membiayai kempen Keganasan ini?

Renung renungkanlah Wahai rakyat Malaysia......


Psssttt...RM200 seorang dan yang berdemo sanggup hancurkan negara, IDIOT


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

BERSIH Di Tolak Rakyat Malaysia Saksikan Video Ini
Apa guna Kaya Tapi Ilmu tidak ada di dada? mari saksikan Video di bawah ini buat renungan kita bersama:


Part 1Part 2


Tersentuh dengan luahan pakcik ni, memang tersentuh hati kita Rakyat Malaysia yang melihat video ini. Gomo mengucapkan Tahniah dan Syabas kepada Pakcik ini walaupun kesempitan hidup namun kata katanya dalam mengajar kita bertamadun adalah satu pekara yang amat berguna buat Rakyat Malaysia.

Ingat kata Pakcik:

"Tanya Dalam Diri Apa Bakti Kita Pada Negara"


Psssttt....Apa ada jasa ke pendemo Haram tu semua?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP