EKSLUSIF - Dua Klip Video Johari Abdul Di Dedahkan

Friday, July 15, 2011Bintang Malap Sekelip Mata Pengacara TV Joe Bedul


Dato Johari Abdul @ Joe Bedul YB Sungai Petani yang telah mengemparkan kita semua rakyat Malaysia apabila beliau yang merupakan seorang Ahli Parlimen bertindak mencuba Bidang terjun Pengacaraan.


Bukan Main Johari Abdul Gelak Tonton Video Seks Anwar Ibrahim

Namun dalam sekelip mata kerjaya beliau telah hancur akibat dari pendedahan Blogg Blogg pro Kerajaan berhubung satu klip Video yang mana memaparkan Adengan Ketawa nya melihat Rakaman Video Seks Dato Seri Anwar Ibrahim.Ada ke iras Iras P.Ramlee?
Hua Hua Hua

Pada 9 Julai beliau dilihat sekali lagi mencuba nasib untuk menjadi pengacara sewaktu Demo BERSIH Berlangsung di Kuala Lumpur namun hampa apabila pihak Polis telah menghalang beliau dari membuat liputan.


Video Joe Bedul Gelak Sakan


Ayuh kita lihat Aksi Aksi Beliau sewaktu cuba menjadi Pengacara Media Keadilan Online


Berkot Dan Bertali Leher Pengacara Keadilan Online


Sibuk Betul Pengacara Ni


Pengacara Keadilan Online
Cuba menyelesaikan Masaalah BERSHIT


Tersenyum Pengacara Keadilan Online


Tak kisah lah dengan pengacaraan yang Yb Joe Bedul buat sekalipun cuma Gomo dari hari tu tunggu sampailah sekarang bila si Joe Bedul nak jawap 5 Soalan yang Gomo kemukakan bagi memberikan Gomo peluang mengeluarkan Rakaman Video nya yang penuh tu.


1) Meminta Dato Seri Anwar Ibrahim Menyerahkan DNA kepada Pihak Polis bagi membantu mengenal pasti pemilik Jam tangan OMEGA yang kini berada di dalam simpanan Pihak Polis.

2) Meminta Dato Seri Anwar Ibrahim menjalankan ujian Poligraf bagi membuktikan beliau Jujur dalam menjawap soalan pegawai Penyiasat

3) Meminta Dato Seri Anwar Ibrahim Menunjukkan Jam Tangan Omega yang di dakwa Anwar Ibrahim dan Kak Wan berada di dalam simpanan mereka.

4) Mengesa Dato Seri Anwar Ibrahim melakukan Sumpah Lakhnat sebagaimana yang Dato Eskay lakukan

5 ) Meminta Dato Seri Anwar Ibrahim Menjalankan Tindakan SAMAN ke atas Tan Sri Rahim, Dato Eskay, Dato Shuib


Dato Seri Anwar Bin Ibrahim

Lima Syarat Syarat ini WAJIB di tunaikan oleh Dato Seri Anwar Ibrahim dan jika kelima lima permintaan Gomo ini di tunaikan maka bukan kata Rakaman Klip Video Penuh Dato Johari Abdul Gomo keluarkan malah Gomo akan beri Bonus Rakaman Klip Video Chegubard.KANTOI


Psssttt....Pengacara TV...hua hua hua


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP