PANAS 18 SG - Video Mat Sabu Dirempuh Dengan Kejam Oleh Pihak POLIS

Thursday, July 21, 2011
Menyayat hati apabila melihat sebuah Land Rover POLIS melanggar Mat Sabu sehingga menyebabkan Mat Sabu mendapat kecederaan parah dikaki beliau dan terpaksa berkerusi roda.

Lihatlah Video dibawah ini dan saya pinta agar anak anak yang dibawah umur 18tahun mendapat kebenaran dari Ibu Bapa terlebih dahulu sebelum menontonya.
Video Yang mampu Kita Ketawa Terbahak Bahak

Ya Allah semoga Rakyat Malaysia membuka mata berhubung apa yang telah di buktikan dalam Video diatas ini. Sesungguhnya masih ramai lagi rakyat Malaysia terutamanya puak puak pembangkang yang begitu taksub kepada parti dan pemimpin mereka sehinggakan mempercayai bulat bulat apa yang dikatakan oleh pemimpin mereka.

Dengan bukti video di atas jelaslah kepada kita semua Mat Sabu Timbalan Presiden PAS merupakan seorang Pembohong besar dan adalah selayaknya pemimpin sebegini di tolak oleh rakyat Malaysia.

Gomo sebenarnya dari berita tadi dok gelak sampai sekarang.

Hua Hua Hua
"Bulu Mah Lekat Dikerongkong Abang"


Psssttt...Apa fatwa PAS selepas ini? Video Palsu macam Video Seks Anwar Ibrahim? he he he


Kesian Dia Kan?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Teoh Beng Hock Mati Bunuh Diri Kenapa Kaum Cina Nak Marah?


Mati Bunuh Diri


KUALA LUMPUR, 21 Julai (Bernama) -- Kematian Teoh Beng Hock, pembantu khas seorang anggota Exco kerajaan negeri Selangor, dikenal pasti berpunca daripada bunuh diri.

Keputusan mengenai punca kematian Teoh itu terkandung dalam laporan penuh prosiding Suruhanjaya Menyiasat Kematian Teoh Beng Hock yang didedahkan kepada umum pada Khamis.

Laporan setebal 124 muka surat itu merupakan keputusan sebulat suara oleh kesemua anggota panel Suruhanjaya berkenaan yang dipengerusikan oleh Hakim Mahkamah Persekutuan Tan Sri James Foong.

Teoh, 30, setiausaha politik kepada Exco Selangor, Ean Yong Hian Wah ditemui mati di koridor tingkat lima Plaza Masalam, Shah Alam, Selangor pada 16 Julai 2009 selepas memberi keterangan di pejabat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) Selangor yang terletak di tingkat 14, plaza berkenaan.

Penubuhan suruhanjaya itu diumumkan oleh Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak pada 26 Jan lepas, antara lain untuk menyiasat punca kematian Teoh selepas Mahkamah Koroner Shah Alam yang mengendalikan inkues membuat keputusan terbuka berhubung kes berkenaan.

Prosiding suruhanjaya itu bersidang selama 50 hari dan membabitkan 70 saksi di Mahkamah Tinggi Sivil Baharu (NCvC) di Kompleks Mahkamah di sini sejak 14 Feb dan berakhir pada 10 Mei lalu.

-- BERNAMA

GOMO: Dari hasil keputusan ini pasti Kaum Cina tidak akan berpuas hati dan akan tetap menyalahkan SPRM berhubung kematian Teoh Beng Hock.

Hal ini sudah dapat di jangka memandangkan mereka kaum cina tidak berpuas hati selagi tidak ada orang Melayu yang dikaitkan dengan kematian Teoh beng Hock walhalkan hakikat sebenar yang menyebabkan kematian Teoh adalah DAP yang cuba melindungi pekara sebenar berkaitan penyelewengan wang rakyat negeri Selangor.

Sudah menjadi kebiasaan bagi kaum Cina yang akan melakukan tindakan BUNUH DIRI apabila tekanan melanda hidupnya dan adalah tidak menjadi satu pekara yang pelik apabila Teoh Mati bunuh diri akibat tekanan dari beberapa orang pemimpin DAP.

Gomo nak ingatkan kepada orang Melayu agar jangan kita menyokong kaum Cina bangsat yang lupa asal usul ni. Gomo nak ingatkan kepada semua bahawa jangan kita jadi Barua kepada si Kafir DAP yang akan menggunakan isu Teoh Beng Hock bunuh diri ini sebagai satu isu perkauman.

Teoh Beng Hock memang matai bunuh diri kerana TAKUT apabila diugut DAP!!!


Psssttt...pasti akan ada melayu barua anjing dap pertikai keputusan Suruhanjaya dalam isu ini


Melayu Bodoh

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

"Kalau Letak Anjing Pun DAP Menang" Siapa Anjing DAP?
Siapa Anjing DAP?


Faham faham je lah apa maksud DAP bila depa sebut " Kalau Letak ANJING Pun DAP Boleh Menang" Anjing mana sebenarnya yang di maksudkan oleh DAP tu? Akhbar yang mengeluarkan kenyataan DAP tersebut KLIK DI SINI

Semua rakyat tahu hari ini DAP amat kuat dan berpengaruh di kalangan pengundi Cina. Pergilah ke mana sahaja pasti bila kita bisik bisik soal politik mereka akan kata DAP banyak Bagus. DAP musti menang dan macam macam lagi.

Gomo yang family sebelah wife merupakan bangsa Cina juga tidak terkecuali bila majority di kalangan mereka menyokong DAP sampaikan sepupu wife yang baru habis sekolah pun kata "DAP is Good for Change the system"

Sistem apa yang mereka kaum Cina maksudkan? Satu benda je yang mereka idamkan iaitu Hak Sama Rata yang mana mereka sudah merasai kuasa apabila kuasa ditangan mereka.

So tak mustahil lah bila DAP kata letak anjing pun mereka boleh menang kerana kita tahu DAP bertanding di kawasan majority pengundi nya adalah bangsa Cina.

Gomo sebenarnya lihat apa yang dikatakan mengenai Anjing dalam konteks ayat disebutkan itu lebih kepada PAS. Semua tahu PAS dilihat semakin lama semakin tunduk kepada tekanan DAP. Apa sahaja yang dibangkitkan PAS akan didiamkan oleh DAP serta merta.

Jadi dalam hal ini Gomo lihat Anjing pada DAP yang sebenarnya adalah PAS iaitu Melayu Islam didalam PAS yang akan bertanding pada PRU13 kelak. Letak sahaja calon PAS or PKR maka unci cina akan memihak kepada Anjing Anjing DAP ini. Ini sudah terbukti pada beberapa pilihanraya kecil yang lalu bila undi cina memihak kepada Pakatan Pembangkang.

Justeru itu kata kata "Letak Anjing Pun DAP Boleh Menang" memang benar sama sekali kerana apabila seorang calon Melayu Islam dari PAS atau PKR bertanding menentang Calon BN dari UMNO maka undi melayu akan berpecah kepada 2. Tetapi undi cina akan solid pergi ke PAS atau PKR dan menjadikan PAS atau PKR Anjing DAP menang dalam pilihanraya tersebut.

Slogan PAS "PAS Ganti UMNO" sebenarnya telah memakan diri bila "DAP Ganti PAS' dilihat lebih berjaya.


Psssttt...Anjing yang akan kekal sebagai anjing sepertimana Anwar Ibrahim Anjing kepada Yahudi


Yang Mana Tuan Yang Mana Anjing?

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Blogger Dilacurkan Oleh Tun Faizal Exco Pemuda UMNO
Malam tadi Gomo meletuskan sekali terjahan ke atas pemimpin UMNO. Gomo bukanlah seorang Blogger yang suka menyerang kepimpinan UMNO ataupun kepimpinan BN yang ada. Kalau di hitung dari 2008 sampai sekarang ini yang seingat Gomo hanya Timbalan Menteri Pengajian Tinggi Dato Shaifuddin Abdullah dan Tun Faizal Exco Pemuda UMNO sahaja yang Gomo terjah dalam Blogg ini.

Gomo dan rakan blogger lain hanyalah Blogger yang terhasil dari kekalahan parah BN pada 2008 yang lalu. Kami terhasil di ats kesedaran kami sendiri dan bukan nya di ilhamkan oleh Unit Media Baru seperti yang di dakwa Tun Faizal Pengerusi UMB.

Sebelum kewujudan UMB lagi kami sudah berjuang menentang media pakatan pembangkang walaupun pada waktu itu para Blogger di sebelah Barisan Nasional amatlah sedikit dan jauh ketinggalan dari pelbagai aspek. Tapi itulah kami para Blogger yang hanya niatnya satu iaitu menghancurkan pakatan Pembangkang dan matlamat BN menang pada PRU 13.

Kami bukanlah pemimpin Politik sepertimana Tun Faizal yang berjawatan EXCO Pemuda UMNO Malaysia dan juga merupakan Pegawai Khas kepada Menteri KDN Dato Seri Hisyamuddin. Kami masing masing mempunyai kerja sediri dan itulah kami Blogger jalanan.

Kami para Blogger tidak pandai main projek itu ini, jika di berikan kami projek pada kami sekalipun pasti akan gagal kerana matlamat kami adalah perjuangan di dalam media baru dan bukan keutamaan kami dalam meraih Projek yang ada di dalam kerajaan.

Jangan dipertikaikan mutu kerja kami kerana kami tidak mempunyai Tuan ataupun Boss sebaliknya kami adalah POLONG TAK BERTUAN yang tidak terikat dengan mana mana pemimpin. Mana pemimpin yang menghargai kami maka kami balas dengan keringat kami membantu kerajaan dan itu lah yang berlaku sejak kewujudan kami dalam arena media baru ini.

Cywar dalam perang media baru kami bukan nak mendabik dada tapi jujur kami katakan 90%hasil nya adalah datangnya dari kami sendiri yang mana kami berbincang diantara blogger dan melakukan sesuatu isu tampa arahan mana mana pihak.

Tun Faizal menjual ke serata pelusok menyatakan beliau lah yang memberikan tugas Cywar kepada jentera media baru sehinggakan ramai yang percaya kepada beliau. Al Maklum beliau Exco Pemuda dan Pengerusi Unit Media Baru jadi senanglah orang ditipu hidup hidup.

Dah lama para Blogger dijual bagaikan Pelacur oleh Tun Faizal ini sampaikan seorang demi seorang meninggalkan UMB. Dan untuk makluman hari ini hanya tinggal beberapa orang sahaja blogger dalam UMB pusat dan di antara mereka yang ada didalam itu pun adalah Blogger baru yang dipujuk rayu oleh Tun Faizal untuk menyertai UMB dibawah beliau.

Otai? Boleh lah Gomo katakan kami para blogger Otai sudah meninggalkan UMB dan kemuncaknya pada PRK Kerdau yang lalu. Sesiapa sahaja boleh tanya kepada blogger yang ada hari ini apakah mereka bernaung dibawah UMB? Siapa dan Blogger mana di bawah UMB?

PRN Sarawak telah memberikan kami satu tamparan yang cukup pedih apabila sekali lagi Tun Faizal melacurkan nama nama blogg kami bagi mendapatkan peruntukkan. Dan memang dijangka beliau berjaya mendapatkan peruntukkan memandangkan nama nama besar kami dalam Media Baru cukup dikenali oleh pemimpin dan dengan adanya nama kami maka Gugurlah peruntukkan buat PRN Sarawak.

Tetapi kami? Hanya Allah yang tahu apa yang kami perolehi dan hanya Allah sahaja yang tahu apa berlaku pada peruntukkan wang yang telah diberikan kepada Tun Faizal UMB. Gomo yang memang selalunya menjadi kepala gaduh dalam hal ini bertindak kehadapan dan bertanyakan kepada beberapa pemimpin dan terus terang Gomo katakan mereka yang Gomo temui MENGELING KEPALA dan MENEPUK DAHI bila mengetahui Tun Faizal sudah melacurkan nama kami sedangkan kami yang berjuang bagai nak Gila tidak memperolehi apa apa imbuhan.

Walaupun dengan keadaan sebegitu Gomo dan rakan blogger lain tetap meneruskan perjuangan di Sarawak tampa imbuhan yang sepatutnya Gomo dan rakan lain perolehi. Atas ehsan dari beberapa pemimpin, rakan rakan politik, pegawai menteri, timbalan menteri maka ada sedikit sebanyak keewangan buat kami dalam bergerak dari satu lokasi ke satu lokasi.Penginapan pula sepanjang Gomo 15 hari di Sarawak 4 kali tukar hotel memandangkan ianya diberikan atas ehsan pihak tertentu.

Tun Faizal dengan peruntukkan yang ada dan kami blogger blogger tampa peruntukkan. Namun impak pada PRN Sarawak yang lalu didominasi kami Blogger tampa peruntukkan. Kami meletopkan beberapa isu yang mana UMB dibawah Tun Faizal pun tidak mampu melakukannya.

Bukan kami nak mendabik dada dengan apa yang kami lakukan tetapi kami nak jelaskan kepada semua pembaca terutama pemimpin UMNO bahawa UMB dibawah Tun Faizal tidak mempunyai kekuatan secara total. Jika ada pun blogger yang bernafas dibawah UMB yang mempunyai kekuatan adalah Dr Novandri, Pisau.Net dan Reformasin.

Artikel ini Gomo hanya ingin menjelaskan kepada pembaca mengenai kami para Blogger yang Tak Bertuan ini. Kami nak jelaskan kepada pemimpin BN bahawa kami bukan dibawah Unit Media Baru Tun Faizal. Bukan kami menolak UMB tetapi kami menolak Tun Faizal selaku pengerusi UMB.

Tun Faizal tidak layak diberikan peranan selaku Pengerusi UMB kerana beliau tidak mempunyai kepakaran dalam menyatupadukan para Blogger yang ada. Beliau juga bersikap Ego dan suka bermain politik lebih berbanding apa yang sepatutnya di lakukan dalam UMB.

Artikel ini sebagai pemanas badan kerana petang nanti barulah terjahan yang sebenar akan di lakukan ke atas Tun Faizal Exco Pemuda UMNO Malaysia merangkap Pegawai Khas kepada Dato Seri Hisyamuddin Menteri KDN.


Kami Para Blogger Blogger Tidak Suka Pada Mereka Yang Mengambil KREDIT Di Atas Usaha Yang Kami Lakukan. Mohon Awas Dengan Penjual Cerita Seperti Tun Faizal Ini.


Psssttt.....Asyik kena lacur je mana boleh jadi, Ptuih


Burp...Kenyang beb

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP