Propaganda Terbaru Kini Bermula Najib Razak Dan Rosmah Akan Diheret Ke Kandang Saksi

Tuesday, July 26, 2011


KUALA LUMPUR 26 Julai – Datuk Seri Anwar Ibrahim hari ini memfailkan permohonan untuk mendapatkan perintah agar lima saksi kes liwatnya hadir di Mahkamah Tinggi di sini bagi ditemu bual oleh pihak pembelaan sebelum beliau memberikan keterangan membela diri pada 8 Ogos ini. – utusan.com.

Siapakah 5 orang saksi tersebut? Dikatakan ada 25 saksi termasuk Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak, isterinya Datin Seri Rosmah Mansor dan bekas Ketua Polis Negara Tan Sri Musa Hassan sebelum perbicaraan itu bermula.

Setakat ini, mereka telah menemubual lima saksi terdiri bekas ratu pecut negara, Datuk Mumtaz Jaafar, bekas pegawai perubatan Pusat Rawatan Islam (Pusrawi), Dr Mohd Osman Abdul Hamid, adik perempuan pengadu Mohd Saiful Bukhari Azlan, Saidaiti Azlan, seorang doktor dari Hospital Kuala Lumpur dikenali Dr Daniel, dan pembantu khas Najib ketika beliau menjadi Timbalan Perdana Menteri, Khairil Anas Yusof.


Sumber Abidin Tawau


Gomo memang dah jangka bahawa Anwar Ibrahim pasti akan menarik Najib Razak dan Rosmah mansur sebagai saksi alibinya. Kenapa dalam tahap Anwar Ibrahim membela diri maka Najib razak dan Rosmah hendak dijadikan Saksi Alibi bagi membelanya?

Ini lah satu lagi Game yang Anwar Ibrahim mainkan dalam menjejaskan Kreabiliti Najib Razak dan Rosmah dimata Dunia luar.

Sebelum ini macam macam propaganda dan Rekayasa yang dilakukan Anwar Ibrahim bersama pemimpin Pakatan Pembangkang lain dalam menfitnah Najib Razak dan Rosmah. Lihat sahaja habis demo Bersih bagaimana Najib Razak dan Rosmah diserang dengan macam macam Fitnah demi menjejaskan kreabiliti mereka berdua. Pemimpin BN lain ada diserang sebegitu hebat?

Harus kita ingat seorang pesalah yang menghadapi tuduhan dimahkamah dan diarahkan untuk membela diri mesti membawa saksi saksi yang mampu membela dirinya dalam pertuduhan yang dihadapai.Dalam kes liwat ANwar Ibrahim yang mana mahkamah telah putuskan bahawa DNA Anwar Ibrahim sepadan dengan DNA yang ditemui dalam dubur Saiful Bukhari. Justeru itu mahkamah mendapati bukti kukuh dan meminta Dato Seri Anwar Ibrahim membela dirinya.Malah rakaman CCTV juga merupakan satu bukti yang cukup kuat mengesahkan beliau tertuduh berada di lokasi kejadian liwat berlaku.

Dalam pembelaan nanti Anwar Ibrahim mesti membawa saksi yang dapat menafikan bahawa Air Mani beliau didalam dubur Saiful dan menafikan bahawa beliau berada ditempat kejadian liwat itu berlaku.

Jadi mengapa Najib Razak, Rosmah Masur dan beberapa orang lain yang tidak ada kena mengena hendak diheret Anwar Ibrahim kedalam kandang saksi bagi membantu menafikan bahawa DNA yang dijumpai dalam dubur Saiful bukan milik Anwar Ibrahim dan Anwar Ibrahim tidak ada dilokasi kejadian.

Ini lah Anwar Ibrahim yang cukup hebat sama sekali dalam merekayasa cerita menjadi satu isu yang akan menjadi warna warna dalam pemikiran rakyat Malaysia dan juga dunia. Gomo akui setakat ini didalam dunia tidak ada pemimpin sehebat Anwar Ibrahim dalam melakukan Rekayasa, Konspirasi dan juga pembohongan.

Apa yang sebenarnya rakyat ternanti nanti adalah pengakuan Wan Azizah isteri kepada Anwar Ibrahim itu sendiri dan juga anak beliau Nurul Izzah. Kerana mereka berdua lah yang dengan jelas telah mengesahkan bahawa Anwar Ibrahim tidak ada dikejadian liwat berlaku.

Jelas lah mudah mudahan pada kita game plan Anwar Ibrahim ini. Jangan kita alpa siapa Anwar Ibrahim yang merupakan Bapak Dajal terbesar dalam pakatan rakyat Haram.

Anwar Ibrahim juga diminta jangan lupa membawa 2 orang Pakar Forensik dari Australia yang dapat membantu beliau menafikan DNA dalam Dubur Saiful adalah kepunyaan Anwar Ibrahim.


Psssttt....Kak Wan Akan Kantoi bila masuk dalam kandang Saksi
DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Ibu Tetap Satu Bini Boleh Cari Sampai 4

Ibu....besar pengorbannya dalam membesarkan kita yang sudah pasti banyak menimbulkan berbagai bagai karenah sepanjang kita membesar. Sejak dalam kandungan Ibu membelai kita sehingga kita mati sekalipun pada Gomo hanya Ibu yang mampu memberikan belaian yang terbaik.

Dulu Gomo waktu bercinta dengan Wife Gomo jelaskan bahawa kepentingan saya adalah Ibu saya, kedua baru awak. Ini jelas kerana setipa insan adalah Bodoh jika menggangap Isteri no 1 dan Ibu no 2.

Ibu tidak boleh dicari ganti, Isteri boleh dicari ganti malah sampai 4 pun ada yang pasang. Begitu juga dengan wanita yang boleh cerai dengan laki namun tidak dengan Ibu.

Mungkin apa yang Gomo nyatakan diatas adalah agak kasar tapi itulah hakikatnya bila kita bercakap soal Kehormatan seorang Ibu. Ibu segala galanya disamping Ayah tercinta.

Gomo masih lagi mempunyai Ibu dan sejarah hidup Gomo tidak pernah sama sekali Gomo membohongi Ibu yang dicintai. Kalau Ibu menangis dengan apa Gomo lakukan maka cepat cepat Gomo pujuk kerana hati seorang Ibu perlu dijaga oleh anak anak jangan sampai melarat larat.

Tak Gomo nafikan dalam hidup ini ada juga yang membuang Ibu sendiri demi Kuasa dan Ketamakkan dalam mengejar impian hidup. Orang sebegini pada Gomo adalah sampah dan merupakan anak Durhaka yang tidak layak untuk diberikan pujian.

Gomo Sayang Ibu Gomo, apa berlaku sekalipun Ibu tetap Ibu dan tidak ada yang dapat mengganti Ibu kandung walaupun datang 3 ke 4 Ibu Tiri sebagai ganti. he he he

Meh layan Artikel ni Ihsan dari Blogger Kickdeffela tentang IBU..Read More....

Psssttt..Jangan kita jadi anak DURHAKA....Daulat Tuanku

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Pembunuh Kejam 4 Orang Melayu Mungkin Terlepas Dari Hukuman


Mangsa Pembunuhan Kejam Peguam DAPig ahli Majlis Bar Councl

Sebelum ini kita dikejutkan dengan pembunuhan kejam 4 orang melayu apabila mereka kesemuanya diSEMBELIH dipukul dengan kayu Besbol dan diBAKAR hidup hidup oleh seorang peguam yang merupakan ahli DAPig seumur hidup dan ahli majlis Peguamn.

Rentetan dari itu macam macam spekulasi timbul yang diwar warkan media dan sehinggalah mereka yang terlibat dalam Pembunuhan kejam 4 orang melayu itu dibawa ke muka pengadilan.

Tapi bila perbicaraan berlangsung ada pekara kurang enak pula kita perolehi READ MORE.....


Psssttt...Jangan lepas beb, kalau lepas ada yang akan ambil ikut undang undang sendiri

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP