Agenda Songsang Kerajaan Pakatan Selangor Dibongkar

Tuesday, August 9, 2011

1. Semalam 8 Ogos 2011 tenggahhari 12:00, satu perjumpaan diadakan antara MB Selangor dengan pemimpin2 DAP Selangor di Pejabat MB SUK, Shah Alam.

2.

Yang hadhir adalah Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim, Tan Kok Wai, Ronnie Liu, Ean Yong Hian Wah, v. Ganabathiroa & Senator S. Ramakrishnan.3. Antara lain, Khalid bersetuju utk membina satu pusat kebudayaan cina & india di kawasan klang.4. Lokasi masih belum ditetapkan tatepi MB janji akan ambil alih tanah Yayasan Selangor utk tujuan membina pusat kebudayaan tersebut.5. Dalam mesyuarat tersebut, diberitahu Kerajaan negeri tlh peruntukan beberapa bidang tanah kpd kerajaan pusat utk membina sekolah tamil & cina d selangor.

Read more...

TERKINI - Kenyataan Hassan Ali Yang Dituduh Agen UMNO Oleh Kepimpinan PAS Pusat


Saya Dilarang Buka Mulut

Gomo baru sahaja mendapat maklumat dari sumber rapat YB Hassan Ali mengesahkan bahawa Hassan Ali telah diarahkan untuk menutup mulut dalam isu Gereja diserbu JAIS.

Makumat turut mengesahkan bahawa pada hari Ahad yang lalu Hassan Ali telah ditekan dan diterjah oleh kepimpinan PAS Pusat sehinggakan beliau beberapa kali cuba bangun untuk mempertahankan serbuan yang dilakukan JAIS keatas gereja yang telah dibuktikan sedang melakukan aktivi memurtadkan umat Islam.

Bermula jam 10 pagi sehingga jam 3 petang Hassan Ali teterjah kerana sekali lagi mencetuskan pertelagahan PAS dan DAP yang telah merugikan PAS dalam memastikan undi kafir memihak kepada mereka.

Sumber dalaman juga menyatakan pada waktu Hassan Ali ditekan dengan pelbagai pemimpin PAS Khalid Samad naik berang dengan menyatakan bahawa Hassan Ali cuba menjadi agen UMNO dalam menghancurkan kerjasama diantara PAS dan Pakatan Rakyat.

Menurut sumber lagi pada hari tersebut juga sebanyak 3 kali kenderaan Hassan Ali yang dipandu Pemandu Peribadinya memakir dihadapan pejabat PAS pusat untuk mengambil Hassan Ali beredar namun sebanyak 3 kali itu juga kenderaan tersebut berpatah balik dan kali yang ke 4 barulah Hassan Ali turun dan enggan ditemubual wartawan sebaliknya menyerahkan kepada pucuk pimpinan PAS untuk memberi penjelasan isu Gereja.

Semalam Gomo ada menghubungi Hassan Ali namun Gagal namun dengan sumber rapat Hassan Ali ini Gomo boleh simpulkan bahawa Hassan Ali sememangnya sudah dianggap Parasit dalam parti PAS sendiri.

Pada muktamar PAS yang lalu juga Gomo dapat lihat bagaimana Hassan Ali dipulaukan oleh kepimpinan PAS pusat sehinggakan waktu pengumuman barisan kepimpinan PAS yang baru Hassan Ali tidak dipanggil naik ke pentas dan beliau keseorangan dibawah sahaja.


Gomo ingain menyampaikan pesan kepada Hassan Ali:

"Salam YB, saya ahli UMNO menyokong apa yang YB lakukan dan saya tidak mengharapkan untuk YB keluar dari parti PAS kerana PAS sepatutnya membawa perjuangan YB dalam menegakkan Islam sebagaimana yang UMNO lakukan selama ini.

Biarlah Khalid Samad cuba mematikan karier Politik YB dengan pelbagai cara namun saya tahu ramai lagi ahli PAS dan juga Umat Islam menyokong tindakan yang YB lakukan.

Walaupun kita berlainan parti namun demi perjuangan Islam dan Melayu saya akan menyokong tindakan Yb dan JAIS. Saya juga dengan ini mengharapkan YB agar tidak berdiam diri dari terus dicemuh oleh mereka yang tidak bertanggungjawap dan minta YB tampil kehadapan dengan menjelaskan isu ini demi umat Islam.

Umat Islam berhak mengetahui kebenarannya dan jangan lah YB simpan ia didalam hati kerana pekara sebegini bukanlah suatu pekara yang boleh dipandang enteng oleh rakyat Malaysia.

DUNIA PERLU MENGETAHUI KEBENARANNYA

Khalid Samad.......FUCK U MOTHERFUCKER


Psssttt...Sumber maklumat Gomo sahih jika tak betul minta kepimpinan PAS ulas apa yang mereka bualkan dari Jam 10 pagi sampai ke 3 petang pada Ahad yang lalu.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

"PAS Kantoi Beb"Demi Undi Kafir PAS Kata Murtadkan Islam Tidak Salah


Tahniah kepada Parti Islam Semalaysia kerana telah membuat kesepakatan dalam isu Gereja vs Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) kelmarin.

Hassan Ali yang dilaporkan diterjah dalam perjumpaan kelmarin telah mengambil sikap berdiam diri apabila diarahkan menutup mulut oleh kepimpinan PAS pusat. Pekara ini bukan pertama kali berlaku dalam kepimpinan PAS sejak mereka bergabung dengan DAP parti yang kita tahu anti Melayu dan Islam ini tetapi sudah acap kali berlaku.

Gomo dalam artikel ini berminat dengan kenyataan PAS melalui Presiden PAS Haji Hadi Awang yang menyatakan isu Serbuan oleh Hassan Ali dan JAIS keatas gereja adalah satu pekara yang kecil dan diperbesarkan oleh media UMNO semata mata.


Hassan Ali Diarahkan TUTUP MULUT Oleh DAP

Ini lah PAS yang sememangnya pada Gomo cukup hebat dalam menyalahkan sesuatu pekara yang berlaku kepada UMNO walhalkan jelas JAIS terletak dibawah pentadbiran Kerajaan pakatan Selangor dan Hassan Ali adalah Exco Negeri Selangor yang juga merupakan AJK PAS Pusat.

Walaupun PAS berak dan buang taik diatas jalan kesalahan tetap akan PAS letakkan kepada UMNO dan ini lah yang menberikan pemahaman kepada kita semua bahawa PAS tidak akan sesekali mengaku bahawa TAIK yang ada adalah miliknya.Bukti dari JAIS dan Hassan Ali jelas menunjukkan bahawa program berbuka puasa disebuah Gereja di Damansara telah diyakini mempunyai agenda songsang yang mana cubaan untuk memurtadkan umat Islam berlaku pada waktu tersebut.

Kenyataan dari 12 orang umat Islam yang menghadiri program tersebut juga terbukti bahawa mereka telah ditekankan dengan ajaran Kristian dan ini tidak dapat disangkal oleh pihak gereja sendiri.Malah JAIS juga menyatakan bahawa mereka mempunyai Bukti kukuh mengenai agenda memurtadkan umat Islam oleh pihak DAPig.

Petikan Akhbar:

Beberapa individu beragama Islam yang menyertai aktiviti keagamaan di sebuah gereja di Seksyen 13, Petaling Jaya, ketika pegawai Jabatan Agama Islam Selangor (Jais) membuat pemeriksaan malam kelmarin, hanya sebahagian kecil yang berjaya dikesan, manakala sebahagian besar golongan itu dipercayai menyertainya secara sembunyi atau ‘bawah tanah’.

Kebanyakan mereka terdiri daripada kaum Melayu dan golongan mualaf yang menyertai kumpulan berkenaan disebabkan kesempitan wang untuk menyara diri dan keluarga serta gagal mendapat bantuan daripada pihak berwajib.

Mereka menyertai kegiatan keagamaan berkenaan secara senyap-senyap di premis persendirian termasuk rumah kedai dan dewan komuniti, bukan saja di Lembah Klang, malah pergerakan ‘bawah tanah’ ini sudah berkembang di seluruh negara termasuk di Kelantan dan Terengganu.

Ia didedahkan sendiri seorang wanita Melayu yang mengikuti kumpulan itu sejak lebih setahun lalu, selepas dibelenggu masalah kewangan sehingga tidak mampu membiayai keperluan seharian.

Katanya, pendakwah kumpulan berkenaan membantu mereka dengan memberi seberapa banyak wang diperlukan dan selepas itu, mereka memujuk individu yang sudah diberi bantuan menyertai program keagamaan mereka.


Senarai Nama Yang Cuba Dimurtadkan DAP

Ini pekara yang bukan boleh dibawa main main oleh kita umat Islam dan tindakan yang dilakukan oleh JAIS bersama Hassan Ali merupakan satu pekara yang wajar dipuji oleh kita umat Islam kerana adalah lebih baik kita mencegah pekara sebegini dari terus berleluasa mengakibatkan lebih ramai umat Islam terpedaya dengan agenda kafir DAP.

Tapi PAS dilihat menutup mata akan pekara ini dan telah bertindak menghalalkan apa yang berlaku pada umat Islam. Mengapa PAS melalui Presiden nya boleh menghalalkan apa yang berlaku malah lebih jelek bila sanggup menyatakan:


PAS akan berjumpa pihak JAIS dan Gereja bagi mendapatkan Keadilan berhubung isu serbuan Gereja"

Ini lah kenyataan PAS dalam soal Agama Islam yang mana mereka katakan Memperjuangkan Islam? JAIS jabatan Ugama Islam bukan lah baru setahun dua dalam menjalankan tugas malah sudah banyak yang mereka lakukan dalam membantu umat Islam dan dengan kenyataan PAS ini jelas membuktikan bahawa JAIS tidak betul dan salah kerana PAS lah yang lebih layak memperjuangkan keadilan Islam.

PAS bercakap mengenai keadilan Islam dalam soal Gereja memurtadkan umat Islam walhalkan sudah terbukti agenda tersebut berlaku dan disahkan oleh Hassan Ali AJK PAS Pusat yang turut sama dalam serbuan bersama JAIS.

Bagaimana pula dengan Keadilan Islam dalam soal Liwat Saiful Bukhari dan juga Video Seks Anwar Ibrahim?Saiful Bukhari yang menjadi mangsa liwat diFitnah dan ditomah oleh PAS dengan pelbagai kata kata nista dan tidak pernah sesaat pun PAS meminta untuk Keadilan buat mangsa dalam hal ini. Saiful Bukhari bersumpah Lakhnat ke atas dirinya jugta dipandang enteng oleh PAS sehingga sanggup menyatakan Sumpah Saiful Bukhari tidak benar dan salah disisi ugama Islam.


Sumpah Saiful Bukhari dikatakan songsang dan tidak mengikut landasan Islam tetapi mereka PAS dalam isu Gereja memurtadkan umat Islam PAS boleh menyetakan iaiya isu remeh temeh!Dato Eskay bersumpah Lakhnat ke atas dirinya juga ditemplak oleh PAS dengan menyatakan Eskay tidak bersih dan suci untuk melakukan sumpah Lakhnat. Itu lah pendirian PAS apabila berlaku musibat kepada sekutu mereka Dato Seri Anwar Ibrahim.


Dimana salahnya Sumpah Lakhnat Eskay jika nak dibandingkan dengan isu Gereja Memurtadkan umat Islam ini?

Sudah banyak kita lihat aktiviti PAS melacurkan Islam dalam agenda politik mereka hari demi hari dan dengan apa yang berlaku tempoh hari membuktikan kepada kita semua PAS adalah sebuah parti yang hanya akan memperjuangkan undi Politik dari memperjuangkan Islam.

Jika ini yang dipilih umat Islam untuk menyokong PAS maka Gomo rasakan tidak mustahil suatu hari nanti akan lebih ramai umat Islam yang terpesong akidah mereka sehingga sanggup masuk kedalam Gereja dan meraikan majlis berbuka puasa diiringi dengan Nyayian dan Tarian.

Cukup cukup lah wahai PAS janganlah kerana kemaruk kuasa sehingga sanggup melacurkan Islam. Ingatlah nasib anak cucu kita kelak demi Islam sejagat.


Psssttt.....Bila tang depa semua betul, tang orang lain semua salah malah siap Kafirkan lagi.. Lakhnat betul


Yang Ini PAS Kata OK

"Habis Madu Sepah Diterajang"
KLIK DISINI


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP