BREAKING NEWS - Elizebeth Wong & Khalid Samad Saman Papa Gomo 3 Juta

Wednesday, August 17, 2011

Ini Gambar Bogel Exco Negeri Selangor Eli Wong PKR
Sudah Lupa Ka Pakatan Rakyat?

Agak kecoh semalam apabila Khalid Samad, Nik Nazmi dan beberapa pimpinan PKR lain yang membuat sidang media mengecam Papa Gomo kerana dikatakan telah mengeluarkan dokumen PALSU isu campur tangan beberapa pimpinan PKR


KLIK IMEJ


KLIK IMEJ

Ini Dokumen yang dikatakan mereka adalah PALSU dan Khalid Samad serta beberapa orang lain telah membuat laporan Polis berhubung dokumen tersebut.Apakah dokumen tersebut PALSU sepertimana yang mereka katakan? Bagaimana mereka boleh katakan palsu walhalkan mereka pimpinan Pakatan Rakyat dalam negeri Selangor sendiri tahu bagaimana campurt tangan beberapa pimpinan PKR dalam isu Gereja dan JAIS ini.Gomo tidak Gentar mahupun takut dengan laporan Polis yang dibuat oleh mereka ini kerana menjadi tugas Gomo sebagai seorang Umat Islam untuk mendedahkan kebenaran agar seluruh rakyat Malaysia tahu kebenaran yang sewajarnya disampaikan.

"Penolong Pengarah Kawalan Bangunan MBPJ, Nurul’ Ain Abdul Rahman, berlaku salah guna permohonan yang diberikan oleh pihak pentandbiran apabila DUMC membina gereja ditempat yang tidak dibenarkan. “Kalau ikut permohonan yang mereka (DUMC) minta kita, ialah pembinaan pusat komuniti bukan gereja. Di sini berlaku salah guna permohonan dan boleh dikenakan tindakan,”

Penguatkuasa MBPJ sendiri mengakui bahawa bangunan DUMC tersebut adalah pusat Komuniti dan telah disalahguna sebagai sebuah gereja. Namun sehingga kini MBPJ tidak menjalankan sebarang tindakan ke atas bangunan tersebut. Kenapa MBPJ tidak bertindak?

Apakah tidak jelas kepada kita semua bahawa memang ada unsur camput rangan dari mereka yang berpengaruh dalam menidakkan tindakan dari MBPJ ke atas bangunan DUMC yang haram itu?

Jika sudah diakui bangunan tersebut HARAM dan Salah sewajarnya mereka pimpinan Pakatan Pembangkang mengambil tindakan langsung dengan menyita bangunan tersebut demi kebaikan semua pihak. Tetapi ironinya sehingga sekarang tidak ada seorang pun pimpinan Kerajaan Negeri Selangor bertindak keatas Gereja DUMC yang haram itu.Bukan sekali mereka pimpinan Pakatan Rakyat haram ini masuk campur terutama DAP dalam pentadbiran Islam dinegeri Selangor. Gomo nak imbau kembali kes Arak yang mana Hassan Ali telah diarah MEMOHON MAAF kepada DAP atas serbuan yang dilakukan dengan merampas arak disebuah kedai serbaneka.


Petikan Harakahdaily Bertarikh 3 Ogos 2009

Kalau dalam isu ARAK yang dirampas MBSA pun DAP boleh masuk campur dengan mengarahkan MBSA memulangkan balik arak tersebut atah lagi isu ini yang sudah pasti MBPJ diarah untuk tidak melaksanakan sebarang operasi keatas DUMC.


WAJIB TONTON
(Dimana Suara Pemimpin Islam Dalam Pakatan Rakyat?)

Isu Gereja DUMC yang mengadakan majlis MEMURTADKAN umat Islam ini juga sama sepertimana isu Arak yang lalu. Cuma kali ini campur tangan nya cukup hebat dan besar kerana Impak dari isu gereja membolehkan Pakatan Rakyat PAS,DAP dan PKR kehilangan undi dari golongan Melayu iaitu Islam pada PRU 13.

Justeru apabila pendedahan dilakukan oleh Media dan juga Blogg Blogg maka kesan nya amat besar buat Pakatan DAP,PAS dan PKR terutama PKR dan PAS yang mana didalam keahlian mereka kuasa dominan adalah terdiri dari orang Islam.

Papa Gomo dipersalahkan kerana pendedahan Dokumen Campur tangan mereka yang berkepentingan dalam isu Gereja ini. Kenapa Papa Gomo yang harus menerima bala sedangkan mereka yang berjawatan dan merupakan pemimpin dalam Kerajaan Negeri Selangor dilihat Menutup mata dalam operasi JAIS menyelamatkan orang Islam di DUMC?

Banyak kata kata sinis dari pencacai pakatan pembangkang yang menyatakan Papa Gomo akan masuk Jail, Papa Gomo akan ditangkap, dan macam macam lagi. Gomo menerima seadanya apa yang bakal berlaku kerana dalam hidup Gomo ini tidak pernah sama sekali gentar dengan Pakatan Pembangkang terutama isu yang melibatkan AKIDAH umat ISLAM yang cuba disongsangkan DAP dan sekutu PAS dan PKR.


Bila Dato Seri Anwar Ibrahim Nak Saman Papa Gomo?

Anwar Ibrahim pun Gomo lawan apatah lagi dengan Khalid Samad dan Nik Nazmi yang hanya merupakan pencacai kelas bawahan dalam pakatan. Ini anak Jantan tak takut MATI dalam perjuangan demi ALIF BA TA.Buat Khalid Samad dan pimpinan Pakatan Pembangkang yang lain Gomo nasihatkan usah lah membelakangkan soal Akidah dalam isu JAIS dan Gereja Haram ini. Soal AKIDAH umat Islam bukan lah pekara yang boleh digadaikan sebagaimana Kalimah ALLH digadaikan sebelum ini.

Tak kira sama ada UMNO, PAS,PKR ataupun mana mana parti sekalipun selagi Islam agama mereka maka pekara sebegini yang berlaku dalam majlis memurtadkan umat Islam perlu kita tentang. Berbeda politik tidak mengapa tetapi jangan lah kerana inginkan undi semata mata maka pekara yang sebegini dihalalkan tampa sebarang tindakan dari mereka yang berkuasa.


"Jika Takut Pada Risiko
Usah Bicara Soal Perjuangan"


RUJUKAN:
Kronologi Campurtangan DAP dalam isu ARAK KLIK DISINI
Kronologi Serbuan Ke Atas DUMC KLIK DISINI


"Yang Pasti Pihak Yang Menang Adalah
DAP Dan Bukannya PAS Mahupun PKR"


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

GEMPAR - Blogger Pembangkang Bongkar Skandal Gay JambanPALSU


Lepas satu isu maka satu isu pulak ditimbulkan oleh media Pembangkang terutama para Blogger upahan mereka ini. Makin lama makin meroyan macam sanggap tak dapat batang pun ada depa ni.

Isu terbaru bila Blogger Ternama Pakatan yang kita tahu seorang lelaki LEMBUT ataupun lebih dikenali dengan nama jalanan GAY JAMBAN mengeluarkan satu Dokumen yang kononya Tulen.

Dalam entry Milo Suam aka Gay Jamban menyatakan:" salinan skrip sumpah yang dimaksudkan. Lihat dengan mata kepala anda sendiri bagaimana negara ini dijual oleh United Malays No Otak secara terang-terangan kepada warga asing."


Hebat betul beb, kalau macam ni punya borang lah kerajaan bagi aku rasa semua borang dalam Malaysia pun patut diletakkan dengan syarat sedemikian.


TULEN

Ironinya inilah dokumen yang sebenar dan SAHIH buat tatapan kita semua. Tapi apakan daya mungkin ramai rakyat Malaysia yang berjaya ditipu oleh Pakatan Pembangkang anak haram ini dengan rekayasa jahat mereka.

Gomo minta pembaca layari selanjutnya di blogg Mymassa KLIK DISINI


Psssttt...Kalau aku dapat Milo Suam ni aku Cucuh Jubor dia dengan Api Cerut. ha ha haDAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP