PANAS - Kerana Liwat Kak Wan Sekali Lagi Ditampar Anwar Ibrahim

Sunday, August 21, 2011
Lawak apa lagi lah si Jijah ni buat dalam bulan Pose ni? Tak sudah sudah dengan lawak bangang yang menyakitkan hati rakyat apatah lagi memalukan kaum wanita. Udah udahlah jijah oiii cukup cukup lah menjadi HAMBA ABDI kepada si Celako Anwar Ibrahim tu. Maruah wanita ni pun ada tahapnya dalam menjaga suami tapi jangan sampai dilacurkan pun Jijah masih nak melindungi lakinya.

Gomo mengulas mengenai kenyataan terbaru Wan Azizah yang menyatakan:

"Kerajaan disarankan melantik Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim mengetuai jawatankuasa terpilih parlimen bagi memastikan wujudnya keseimbangan dalam usaha menambah baik sistem pilihan raya negara. Presiden PKR, Datin Seri Wan Azizah Wan Ismail berkata, pelantikan itu akan memberikan lebih kepercayaan rakyat terhadap tindakan dilakukan kerajaan"

Read More....


Kenyataan ini pada pandangan Gomo bukanlah datang dari mulut Kak Wan sebaliknya adalah kenyataan Anwar Ibrahim sendiri. Anwar Ibrahim yang bukan ahli PKR malah tidak mempunyai sebarang jawatan dalam parti telah mempergunakan Ajijah selaku Presiden PKR untuk bercakap ataupun melakukan apa sahaja demi kepentingan Anwar Ibrahim.

Apakah didalam pakatan Rakyat PAS,DAP dan PKR ini yang layak hanya Dato Seri Anwar Ibrahim sahaja? Bagaimana dengan Lim Kit Siang?, Haji Hadi? Mat Sabu dan pemimpin pakatan yang lain? Apakah mereka semua itu adalah TUNGGUL?

Umum mengetahui bahawa Anwar Ibrahim telah menjadi Liabiliti kepada Pakatan Pembangkang dan PAS serta DAP menunggu masa sahaja untuk menendang Anwar keluar dari kepimpinan Pakatan Pembangkang.

Dalam Parlimen Anwar Ibrahim diberi EHSAN KASIHAN dari DAP untuk menjadi Ketua Pembangkang kerana jika mengikut sistem kiraan yang ada jawatan Kerusi Ketua Pembangkang adalah milik DAP yang mempunyai majority kerusi Parlimen yang lebih dari PAS dan PKR. Tetapi atas kerana kasihan dengan si Anwar Brahim maka diberikan jawatan tersebut kepada Anwar Ibrahim.

Sekarang ni Anwar Ibrahim tahu bahawa beliau telah menjadi Liabiliti kepada Pakatan PAS dan PKR. Tempoh hari kencang ura ura untuk menukarkan Anwar Ibrahim selaku ketua Pakatan Rakyat kepada Tengku Razalegh. Hal ini diketahui semua pemimpin dalam pakatan dan ianya cukup jelas bahawa Anwar Ibrahim telah ditolak oleh kepimpinan Pakatan Rakyat sendiri.

Dengan kenyataan terbaru oleh Kak Wan ini kita tahu bahawa Anwar Ibrahim ingin terus menguasai jawatan ketua yang tidak layak disandangnya itu. Anwar Ibrahim semakin Gila Kuasa kerana beliau tahu hari mendatang yang akan ditempuhi beliau adalah malap sama sekali.

Buat Wan Azizah isteri kepada Anwar Ibrahim diharap anda tidak lagi terus menjadi bahan Boneka Anwar Ibrahim. Maruah seorang Isteri hendaklah dijaga dan jangan direlakan diri anda diperbodohkan Anwar Ibrahim dengan sebegitu rupa.

Anwar Ibrahim..... Jangan lupa bagi keterangan pada pagi Isnin ni. Kami seluruh rakyat Malaysia ingin mengetahui apa yang berlaku dan apa pembelaan anda. Bagaimana AIR MANI anda boleh berada didalam Dubur Saiful Bukhari.

Psssttt...Kesian Kak Wan, Anwar balun China doll dan Jantan Kak Wan masih katakan "Jijah Ok Bang"


" Kak Wan Sanggup Bersubahat Dengan Penzinaa yang dilakukan
Anwar Ibrahim dan China Doll"

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

3 Pilihan Buat Dato Seri Anwar Ibrahim Tertuduh Kes Liwat Yang Anda Perlu Ketahui
Esok kes liwat Anwar Ibrahim akan berjalan yang mana esok merupakan hari yang akan memberikan banyak makna kepada Rakyat Malaysia mengenai apa yang akan dijawap oleh Anwar Ibrahim dalam membela pertuduhan yang dihadapi beliau.

Anwar Ibrahim akan masuk ke dalam kandang tertuduh dan akan berhadapan dengan Hakim dan yang paling digeruni Anwar Ibrahim iaitu Pendakwaraya dalam kes Liwat ini.

Anwar Ibrahim mempunyai 3 pilihan pada hari Isnin ini dalam Pertuduhan Liwat yang dihadapi beliau yang mana:

1) Memberi keterangan bersumpah dari kandang saksi (Mempunyai kredibiliti, disoal balas DPP)

2) Memberi keterangan tidak bersumpah dari kandang bersalah (tiada kredibiliti, keterangan tiada pemberat, tidak akan disoal balas DPP)

3)Berdiam diri ( terus jatuh hukuman)


Ketiga tiga pilihan diatas akan dipilih oleh Anwar Ibrahim dan Gomo secara jujur menyatakan bahawa pilihan ketiga pasti akan ditolak Anwar Ibrahim kerana adalah mustahil beliau akan tidak membela diri dan mengakui kesalahannya dan meminta untuk dibicarakan.

Gomo yakin dan amat pasti bahawa Anwar Ibrahim akan memilih pilihan yang kedua yang mana beliau akan membela diri tampa perlu ANGKAT SUMPAH.(tiada kredibiliti, keterangan tiada pemberat, tidak akan disoal balas DPP) Ini pilihan yang Gomo jangkakan Anwar akan pilih memandangkan Anwar Ibrahim tidak berdaya untuk BERSUMPAH dalam memberikan keterangan nya dan TAKUT untuk disoal balas oleh Pendakwaraya.

Jadi sama sama kita seluruh rakyat Malaysia tunggu dan lihat apa yang bakal berlaku esok kerana Keterangan Anwar Ibrahim sendiri akan menyelamatkan beliau jika benar beliau tidak bersalah meliwat Saiful Bukhari Azlan.

Anda rasa Anwar Ibrahim akan pilih yang mana dari 3 diatas???


Psssttt....Kita mengharapkan keadilan buat semua.....amacam Nuar Juburi?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Video Ekslusif Yang Membuatkan Anwar Ibrahim Mengamok SakanTidak ada apa yang ku nak ucapkan melainkan rasa syukur tidak terhingga kerana ketenangan Saiful Bukhari dalam menghadapi kes liwat ini telah memberikan semangat buat kami rakan rakan Blogger, Facebooker, Twiiter dan lain lain pejuang maya yang ada.

Semoga Keadilan akan terus terbela dalam memastikan pesalah Seks Luar Tabii mendapat hukuman yang setimpal diatas perbuatannya itu.

Yang Hak Pasti Berdiri
Yang Bathil Pasti Jatuh

Psssttt....Anwar Ibrahim boleh tenang macam Saiful? ha ha ha

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP