Anwar Ibrahim Jemput Solat Tarawih Tapi Enggan Solat Hajat

Monday, August 22, 2011Anwar akan solat tarawih di Masjid Nurul Naim malam ini. Tu kenyataan Anwar melalui Twitter nya.Tapi tak pula sebut nak buat Solat Hajat Kenapa???

Dahlah hari tu solat Hajat dibatalkan. Takkan malam ni pun taknak buat solat Hajat untuk dirinya sendiri?

Emmm Nuar Nuar.... Jahanam lah, solat hajat taknak, sumpah Lakhnat taknak, serah DNA taknak, poligraf taknak, angkat sumpah dalam mahkamah pun taknak.... Ntah apa apa lah kau Nuar.....


Ringkasan Kes Liwat Pagi Tadi :

3 pilihan yang ada buat Anwar Ibrahim dalam membela dirinya :

1) Memberi keterangan bersumpah dari kandang saksi(ada kredibiliti, disoal balas DPP) 2)

Memberi keterangan tidak bersumpah dari kandang bersalah(xda kredibiliti, keterangan xda pemberat, x disoal balas DPP)

3) Berdiam diri ( terus jatuh hukuman)

Anwar Ibrahim telah diberi peluang namun akibat Bachol nya beliau maka dipilihnya no 2 yang mana keterangan yang tidak kukuh, dan tidak boleh pihak Pendakwaraya menyoal balas Anwar Ibrahim.

Angkat sumpah dalam mahkamah pun anwar enggan walhal bukannya angkat sumpah dalam mahkamah memerlukan anwar memegang Al Quran macam Saiful Bukhari buat.

Saiful Bukhari memberikan keterangan Bersumpah dan Peguam Anwar menyoal balas Saiful dengan pelbagai soalan dan ianya dijawap oleh Saiful Bukhari.

Tapi Anwar Ibrahim??? Ini kah yang layak memimpin kita rakyat Malaysia sebagai Perdana Menteri???

Anwar Al Juburi Harus Bertaubat

Read more...

BREAKING NEWS - Hakim Mahkamah Tinggi Geleng Kepala Dengar Pilihan Anwar Ibrahim Bela Diri.Benar telahan para Blogger yang menyatakan Anwar Ibrahim akan memilih jalan paling selamat buat dirinya dalam membela diri pada perbicaraan Liwat yang berjalan ini.

Kami menjangkakan Anwar akan memilih untuk TIDAK BERSUMPAH dalam memberikan keterangan. Dan benar jangkaan kami bila Anwar Takut untuk Bersumpah dihadapan Hakim.


3 pilihan Anwar.

1) Memberi keterangan bersumpah dari kandang saksi(ada kredibiliti, disoal balas DPP)

2) Memberi keterangan tidak bersumpah dari kandang bersalah tiada kredibiliti, keterangan tiada pemberat, tidak disoal balas DPP)

3) Berdiam diri ( terus jatuh hukuman)

Dalam 3 diatas Anwar memilih yang kedua:

2) Memberi keterangan tidak bersumpah dari kandang bersalah tiada kredibiliti, keterangan tiada pemberat, tidak disoal balas DPP)

Apa Gomo yang telah Gomo nyatakan semalam:


Gomo yakin dan amat pasti bahawa Anwar Ibrahim akan memilih pilihan yang kedua yang mana beliau akan membela diri tampa perlu ANGKAT SUMPAH.(tiada kredibiliti, keterangan tiada pemberat, tidak akan disoal balas DPP) Ini pilihan yang Gomo jangkakan Anwar akan pilih memandangkan Anwar Ibrahim tidak berdaya untuk BERSUMPAH dalam memberikan keterangan nya dan TAKUT untuk disoal balas oleh Pendakwaraya.


Gomo malas nak ulas panjang tapi cukuplah sekadar nak nyatakan bahawa dalam Mahkamah nak bagi keterangan pun Anwar Ibrahim takut nak bersumpah. Bukan sumpah Lakhnat pun!!!

Lagi satu untuk makluman Anwar Ibrahim akan memberi keterangan dalam bahasa Inggeris.

Dia ni kata. Pejuang Bahasa Melayu tapi dalam court nak bela diri nak bagi keterangan dalam bahasa Inggeris. Jelas ni semua nak Bodohkan rakyat. Terutama orang Melayu.

Nyawa Anwar semakin sampai ke penghujung. Sama sama kita berdoa agar kebenaran akan terus bersinar dalam menjelaskan kepada seluruh dunia siapa Anwar Ibrahim ini.

Keadilan Buat Saiful Bukhari semakin hampir. Amin.....

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP