Chin Peng Masuk Malaysia Kita Akan BUNUH Termasuk Semua Yang Terlibat

Saturday, September 10, 2011
Teman cukup yakin jika kaum PaLut @ Pakatan Luar Tabi'e memerintah (na'uzubillah), kepala bapak kominis Chin Peng akan dibawa balik dari tanah besar, mungkin didokongkan atas bahu Mat Sabu dan dikompangkan daripada sempadan Bukit Kayu Hitam dan diarak sampai ke Tambak Johor. Dan Presiden Republik Malaysia masa tu (yup, dema memang nak hapuskan Raja-Raja Melayu yop) akan menganugerahkan gelaran Tun Chin Peng disamping sesalinan kebaya cheong sari dan sebijik China Doll sebagai habuan buat Tun Chin Peng! Dan Tun Chin Peng akan diisytihar sebagai pejuang dan hero Republik Malaysia, dan satu ceramah umum akan diadakan dengan Mat Sabu sebagai penceramah utama, dan tak lupa derma jahat..ooops..derma jihat akan dilancarkan!!!

Kenapa teman kata begitu?

Read More Blogg YB Zulkifli Nordin

PAS Tak kata Parti Komunis Malaya Tapi depa kata Mat Indera. Kenapa PAS tidak kata PKM? Parti Komunis Malaya? Kerana PAS hasut rakyat Iktiraf Mat Indera Pejuang Kemerdekaan dan selepas itu PAS akan kata pula Bagaimana dengan Chin Peng?

Chin Peng juga akhirnya akan diiktiraf pejuang Kemerdekaan walhalkan Komunis telah membunuh beratus rakyat Malaysia Melayu, Cina, India dibakar,Dipotong digantung dan bermacam macam lagi.

Baik Mat Indera ataupun Chin Peng semuanya sama sahaja. Komunis tetap Komunis yang membunuh dan melakukan kekejaman keatas rakyat Malaysia sendiri. Tidak ada Maaf padamu....

Matlamat mereka adalah untuk meraih undi Cina


Psssttt..Chin Peng masuk Malaysia Kita Mesti BUNUH

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Al Fatihah - Arwah Noramfaizul Wajar Diberi Pingat Gagah Berani (PGB)


Bapa kepada Noramfaizul yang terkorban ketika melaksanakan misi kemanusian bersama Kelab Putera 1 Malaysia di Somalia menerima sumbangan dari rakyat yang mana disampaikan oleh Perdana Menteri Dato Seri Najib Razak dikediaman Dato Ahmad Maslan semalam.Gomo tahu dan cukup faham bahawa arwah Noramfaizul pastinya akan menerima pelbagai simpati dan ehsan orang ramai dalam membantu anak anak beliau yang masih hidup.

Tetapi Gomo juga ingin dan minta agar arwah diberikan Pingat diatas keberanian beliau sewaktu melaksanakan tugas penting dalam negara bergolak Somalia yang mana disitu lah beliau terkorban dalam melaksanakan misi Kemanusian.

Gomo pohon agar arwah Noramfaizul diberikan Pingat Gagah Berani (PGB) bagi mengiktiraf jasa dan pengorbanan beliau dalam melaksanakan misi Kemanusian di Somalia.

Bukan nak menidakkan pejuang pejuang yang lain dalam PDRM, TERTERA ataupun mana mana agensi namun peranan dan tugas beliau sebagai Jurukamera BERNAMA dalam membuat liputan kemanusian di Somalia patut diberikan pengiktirafan.

Beliau sememangnya layak menerima Pingat Gagah Berani
PGBAl Fatihah Noramfaizul Mohd Nor


Psssttt....Beliau Layak diberikan Pingat Gagah Berani PGB

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP