Blogger RBF Online Akui Rakaman Video Terbaru Anwar Ibrahim Melibatkan Dua Pelacur Thai

Friday, September 23, 2011


Dua pelacur Siam yang dilanggan Anwar Ibrahim
pada tarikh 12 & 13 Januari 2011

Dato Eskay sahkan bahawa memang terdapat rakaman video Seks Dato Seri Anwar Ibrahim yang dirakam kan di Thailand pada tarikh 12 dan 13 januari 2011 yang lalu. kenyataan tersebut adalah konsistem dengan rakaman CCTV yang didedahkan tempoh hari yang mana ada menunjukkan sedikit kelibat Dato Seri Anwar Ibrahim didalam sebuah bilik.



Gomo tidak mahu mengulas panjang pekara ini namun Gomo nak maklumkan kepada semua bahawa BLOGGER RBF ONLINE telah pun menyaksikan rakaman tersebut. Beliau telah menyaksikan rakaman penuh adengan ranjang Dato Seri Anwar Ibrahim dan beliau barangkali ada menyimpannya.

Kata RBF dia menonton klip video itu di Hadyaai,Thailand tiga bulan lalu. Klip berkenaan dipercayai panjangnya sekitar sejam lamanya. “Ia diatur oleh seorang rakan di sana,”ujarnya.

RBF mendakwa dari apa yang disaksikan lelaki dalam video itu memang 100 peratus seiras Datuk Seri Anwar Ibrahim. Video itu dalam hitam putih.

Dia menjelaskan video itu bermula dengan seorang lelaki berpakaian kemas masuk ke sebuah bilik hotel dan kemudiannya tukar pakai robe hotel. Waktu lelaki itu masuk sudah ada dua wanita di atas katil yang berasingan dalam bilik itu.

Selepas itu salah seorang dari wanita berkenaan masuk ke bilik sebelah (connecting room). Kemudiannya kelihatan wanita yang seorang lagi yang masih berada dalam bilik itu mengurutnya. Kata RBF dia tidak menonton sampai habis kerana ‘panjang sangat’ dan situasi waktu itu tidak mengizinkan. Menurutnya dia difahamkan aksi berkenaan dirakam di sebuah bilik hotel di Bangkok.


So Gomo harap kita semua desak RBF ONLINE dedahkan Video tersebut dengan segera bagi memberi keyakikan kepada rakyat akan siapa sebenarnya si Anwar Ibrahim Pandykutty.




"Rbf Online ada kata kat Gomo seorang pelacur thai urut Anwar Ibrahim gunakan Tetek, seorang lagi pelacur Anwar Ibrahim balun"



Psssttt...bila RBF Online nak keluar video nya? He he he

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Anwar Ibrahim Disahkan mati Pucuk Oleh Pakar Kote



Anwar Ibrahim tahu kredibiliti Dr Brian McDonald sebagai saksi pembelaan tidak mampu meyakinkan hakim untuk membuang dan menutup kes liwat ini. Dr Brian McDonald tidak pernah mempunyai sebarang kelayakan akademik dan latihan kepakaran DNA yang melibatkan genetik molekular. Beliau juga berbohong mengenai status sebagai seorang Fellowship dari Human Genetics Society!

Anwar Ibrahim dan barisan peguamnya perlu pantas memikirkan cara terbaik untuk menyelamatkan tengkuk Anwar Ibrahim. Masa semakin suntuk, sudah terbayang beliau akan disabitkan kekalahan meliwat Saiful.

Read more.............


Psssttt...Anwar Ibrahim sudah kantoi.....ha ha ha


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

BREAKING NEWS - Video Lendir Pegawai Kastam Tersebar




Harap Gomo tahan dulu video Anwar. Kasi sensasikan video ini dulu yang dah lama tersebar. Ia baru diberitahu oleh seorang kawan ...kata Blogg Unspiner....




Gomo pun terkejut beruk mengenai video ini yang panas lagi isy susah lah nak cakap..apa pun jom kita layan di Blogg Unspinner KLIK DISINI


psssttt....Takpelah, kita tunggu Video Nuar ye..he he he

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP