HUDUD - Lepas Liwat Saiful Bukhari Anwar Ibrahim Arah Saiful .......

Monday, September 26, 2011
Anwar Ibrahim kata:

“Harus diingat, pandangan beberapa kerat pimpinan Umno yang mempersenda hukum Islam ini sesungguhnya tidaklah mewakili umat.


Tetapi apa yang Islam didalam ANwar Ibrahim ini? Anwar Ibrahim mempersendakan hukum Islam sesuka hati mak bapak nya dan ini terbukti dengan skandal Liwat dan juga Seks yang telah jelas dilakukan beliau Anwar Ibrahim.

Gomo nak maklum satu kejadian yang mana anda boleh nilai betapa DAJAL nya manusia bernama Anwar Ibrahim ini dalam mempersendakan Islam.

Selepas Anwar Ibrahim MELIWAT Saiful Bukhari beliau kemudiannya berkata kepada Saiful:


" Saiful, U pi Solat Taubat"

Tu lah dia Dato Seri Anwar Al Juburi yang pada beliau Islam tidak lebih hanya pada nama Ugama sahaja dan segala galanya halal bagi kepuasan mafsu serakah binatangnya.

Hang dah liwat baik punya Jubor budak tu hang suruh pulak budak tu Solat Taubat. Hang memang gila lah Anwar Brahim. Sama gila dengan kenyataan Hang yang meyokong Lina Joy dalam isu Murtad dan kenyataan anda yang menyokong Tentera Amerika menyerang Iraq.

Anwar Ibrahim? Bersaralah dari politik tanahair, berehatlah dari terus terusan menjadi Pengkhianat Agama, Bangsa dan Negara. rakaman aksi Seks di Siam akan kami sebarkan kepada rakyat Malaysia demi menyelamatkan Malaysia dari bala bencana.

Rakan Blogger RBF Online sudah siap sedia untuk mengeluarkan klip video anda wahai Anwar Ibrahim. Gomo hanya nak cakap satu sahaja buat Dato Seri Anwar Ibrahim :


"Can I Fuck U Today Anwar Ibrahim?"

Psssttt.. Anwar Ibrahim bercakap soal Hudud, Kote dia kita potong lah amacam?Bagaimana Bersumpah Lakhnat?

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

BREAKING NEWS - Blogger RBF Dedahkan Video Seks Anwar Ibrahim Di Thailand


Setelah semimnggu kita menunggu akhirnya Blogger RBF Online mendedahkan Video Seks Dato Seri Anwar Ibrahim yang mana Anwar Ibrahim melakukan Aksi seks di Bangkok Thailand.


Antara petikan Blogg RBF Online :
"lelaki tersebut membuka jubah berkenaan dan tidur meniarap dalam keadaan BERBOGEL, lalu diurut oleh tukang urut wanita berkenaan. Sambil diurut tangan lelaki berkenaan mula menjalankan .... READ MORE......... PANAS"


Psssttt...Blogger GAP buat buat bodoh je ye.......nanti kau GAP


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM
ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Anwar Ibrahim Pejuang Islam Tidak Serupa UMNO Yang Kerjanya Meliwat Dan Balun Pelacur
"Mempertahankan Perlembagaan Persekutuan, Islam sebagai agama bagi Persekutuan dan agama-agama lain boleh diamalkan dengan aman dan damai di mana-mana di negara ini serta melindungi kedudukan istimewa orang Melayu dan anak negeri mana-mana antara Negeri Sabah dan Sarawak dan kepentingan sah kaum-kaum lain sejajar dengan Perkara 153,"

Lagi Kata Kata Berahi Anwar Ibrahim KLIK DISINI

Tu dia Pak Sheikh Anwar Al Juburi dan kata bab Islam, Perlembagaan dan orang melayu. Hebat Anwar Brahim ni beb, hari ni cakap lain, esok cakap lain. Jumpa Cina cakap lain, jumpa India cakap lain, jumpa melayu lagi lain dia cakap. Siapa tak kenal Anwar Ibrahim?

Anwar Ibrahim bersuara isu Hudud kali ni yang mana nak memperlihatkan beliau menyokong PAS dan menolak DAP. Awat lagu tu Anwar Brahim? Apakah kerana isu Liwat dan Video Seks maka anda bercakap sedemikian?

Cukup cukup lah wahai Dato Seri Anwar Al Juburi, rakyat sudah jelas dalam melihat siapa anda yang sebenarnya. Kehebatan anda dalam memainkan watak cukup hebat namun rakyat yang ada hari ini bukan mudah ditipu dengan dakyah songsang anda Anwar Ibrahim.


Anwar Ibrahim juga kata:
“Harus diingat, pandangan beberapa kerat pimpinan Umno yang mempersenda hukum Islam ini sesungguhnya tidaklah mewakili umat."

Wahai Anwar Ibrahim, jangan dok kata UMNO mempersenda hukum Islam kerana anda patut sedar diri bahawasanya anda dan sekutu anda dalam PAS lah yang mempersendakan Islam dan lebih jelek lagi anda dan PAS merelakan Islam dilacurkan kepada Kafir DAP dalam meraih undi politik.


Dato Seri Anwar Ibrahim

Cukup lah sandiwara politik dalam melibatkan ugama ini, jika benar Anwar Ibrahim dan PAS berjuang dalam isu Hudud maka laksanakan lah di negeri Pulau Pinang, Kelantan, Kedah, Selangor yang mana negeri negeri ini mereka Pakatan Rakyat PAS,DAP dan PKR kuasai,

Dan Anwar Ibrahim anda jangan lupa bagaimana anda mempermaiankan Islam bila anda Meliwat Saiful Bukhari. Apa yang anda nyatakan kepada Saiful Bukhari sejurus anda meliwat beliau?


Nanti malam jam 9.30 pm Gomo cerita macam mana Pak Syeikh Anwar Al Juburi ni dalam bab Islam yang dia dok jaga sangat. Dah Liwat Saiful Bukhari Kaw Kaw adaka patut Anwar Ibrahim cakap......


Psssttt...Malam ni kita bongkar lagi...Anwar Ibrahim pejuang Islam?Eskay Bersumpah Anwar Ibrahim ?

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP