Kalau Tak Suka Jangan Tengok Video Ni

Wednesday, October 5, 2011Video ni errr video ni Padi Jantan buat....errr Video ni memang BEST...errr Gua pun tak tahu nak cakap apa lah. Celako betul Parpu Kari coz simpan lagi video Nuar Berahim... Celako


Psssttt.. Kasi layan ye adik kakak

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Ekslusif - Pengakuan Anwar Ibrahim Kepada Haji Hadi Dan Kit Siang Beliau Adalah Pelaku Video Seks


Video Baru Di Bangkok Thailand Bakal Menyusul

Dah berapa lama kita tunggu jawapan Anwar Ibrahim dalam menyatakan apa tindakan yang akan diambil beliau ke atas Dato Eskay yang mendedahkan Video Seks beliau bersama China Doll. Kita juga dah berapa lama menunggu Anwar Ibrahim dan Wan Azizah menampilkan jam Omega yang kononya disimpan mereka. Berapa lama lagi kita nak tunggu?Video diatas ini menjelaskan bahawa memang Dato Seri Anwar Ibrahim lah pelaku dalam Video seks tersebut malah Gomo menerima makluman dari sumber rapat mengesahkan bahawa beliau pelaku Video Seks Dato Seri Bin Anwar Ibrahim telah mengakui bahawa beliau lah pelaku dalam video seks tersebut kepada Haji Hadi dan Lim Kit Siang pada minggu lalu.

Anwar Ibrahim telah pun mengakuinya namun seperti dijangka beliau menyatakan kepada Lim Kit Siang dan Haji Hadi bahawa beliau telah dipaksa oleh Dato Eskay untuk melakukan Seks tersebut bersama Pelacur.

Itu lah Anwar Ibrahim, sudah jelas lagi nyata bahawa beliau melakukan aktiviti seks tersebut namun diletakkan kesalahan kepada Eskay bahawa beliau telah dipaksa. Sama lah juga sepertimana kes liwat bila Air Mani beliau dalam dubur Saiful Bukhari namun Najib Razak dan Rosmah Mansor yang dipersalahkan.


Dato Seri Anwar Bin Ibrahim

Apa respon Haji Hadi dan Lim Kit Siang bila Anwar Ibrahim sudah mengakui bahawa beliau adalah pelaku dalam video Seks tersebut? Apakah Haji Hadi yang mana merupakan Presiden PAS hanya berdiam diri dan bertindak menghalalkan apa yang dilakukan Anwar Ibrahim? Kit Siang pula bagaimana? Para penyokong Pakatan?

Gomo telah mendapat satu lagi sumber makluman sahih bahawa Video Seks Anwar Ibrahim di Bangkok berada didalam simpanan Blogger RBF Online. Gomo dan rakan rakan Blogger lain mengetahui bahawa RBF Online telah menyaksikan rakaman Video tersebut dan kami dengan ini juga meminta RBF Online mengeluarkan Video Seks Awnar Ibrahim di Bangkok bagi memberi pengajaran kepada Anwar Ibrahim yang masih lagi enggan berundur setelah jelas beliau tidak bermoral untuk menjadi pemimpin.


Psssttt RBF Online bila nak keluarkan video seks Anwar Ibrahim made in Bangkok?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

YB Yaakob Sapri PKR Sembunyikan Kegiatan Maksiat Dalam Pejabat nya?Kata Adun Kota Anggerik...

Yaacob Sapari menafikan berlakunya 'skandal' di pejabatnya di Seksyen 9 Shah Alam seperti yang didakwa oleh sebuah blog pro-Umno.

"Jadi saya mengutuk sekeras-kerasnya fitnah lucah ini yang diusahakan oleh mereka, sepatutnya kita bersaing secara sihat dalam memberi khidmat terbaik kepada rakyat, bukannya melakukan aktiviti seperti ini.

"Bagi saya ini bukan serangan kali pertama oleh blogger pro Umno terhadap pemimpin Pakatan Rakyat, Datuk Seri Anwar Ibrahim juga dituduh dengan perkara yang lucah sebegini," katanya dalam temuramah dengan TVSelangor.

Menurut Yaacob, susun atur di ruang pejabat DUN Kota Anggerik jauh berbeza dengan klip video lucah yang bertajuk 'Skandal Dalam Pejabat ADUN Kota Anggerik Shah Alam' itu.

Klip video itu memaparkan aksi sumbang seorang wanita bertudung dengan seorang lelaki kononnya di pejabat DUN Kota Anggerik.

GOMO: Tu kata Yaacob Sapari bila menafikan kegiatan seks yang berlaku didalam pejabat beliau. Emm biasalah siapa nak mengaku kalau dah kena pada batang hidung depa kan?


Dato Seri Anwar Ibrahim pun yang dah jelas muka dan dirinya dalam video Klip Seks bersama pelacur Cina pun menafikan sampai kehari ini pelaku tersebut adalah dirinya. Kata Anwar Ibrahim Muka sama tapi perut tak sama.

Ini lah nak cakap mengenai pakatan Pembangkang yang akan menafikan apa sahaja bila sesuatu itu negatif pada mereka tetapi hakikatnya? Anda boleh nilai sendiri akan mereka ini secara terbuka.

Gomo nak ingatkan kepada semua rakyat Malaysia bahawa setiap kita ini tidak lari dari melakukan kesilapan dalam kehidupan seharian. Bila salah yang kita lakukan dan ianya adalah benar jangan lah kita hipokrit dengan menyatakan kita tidak terlibat, bukan kita itu ini bla bla bla walhalkan rakyat mengetahui kebenarannya.

YB Yaacob Sapari sepatutnya tampil dengan staff yang yang melakukan maksiat dalam pejabat bagi menjelaskan kepada media dengan kadar segera. Emmm atau Yb Yaakob Sapari pun 2 x 5 juga dengan staff nya?

Psssttt.... Gua rasa tak mustahil ada lagi video nak keluar ni beb...he he he


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP