Dokumen Sahih Penyelewengan Wang Rakyat Selangor Oleh Pemimpin Pakatan

Thursday, October 13, 2011
Di Selangor kita sedia maklum, kuasa besar yang mempunyai kuasa veto adalah DAP. PKR ibarat menumpang tuiii dan PAS ibarat Afghanistan yang memerintah menurut telunjuk Amerika.Itu perkara asas yang kita wajib ingat sampai bila.

Isu biadap DAP bukan satu perkara baru di Selangor. Bermula dengan Ronnie Liu sebagai antara pemimpin atasan hinggalah kepada Ahli Majlis PBT. Semuanya bersikap seperti Kera Dapat Bunga. Apa agaknya yang tinggal di Selangor untuk orang Melayu sekiranya DAP terus memerintah. Apalah nasib anak cucu kita nanti.

Ini adalah surat aduan rakyat Selangor yang dialamatkan kepada YDP MPKJ Datuk Nawawi yang suka berbasikal daripada naik kereta dan salinan kepada Menteri Besar junjungan Setpol Si Faekah Radio Buruk. Ianya berkenaan dengan aduan mengenai salah guna kuasa dan peruntukan oleh ahli majlis MPKj Lee Kee Hiong.Surat dibawah ini mendedahkan seorang pengadu mendedahkan perbuatan salah guna kuasa dan dikatakan menyonglap wang peruntukan untuk pusat khidmat DAP,wang rakyat digunakan namun sehingga sekarang tiada tindakan keatas Lee Kee Hiong.Inilah yang dikatakan SelCAT,yang kononnya mementingkan ketelusan,akauntabiliti dan transperansi. Memandangkan Lee adalah seorang ahli majlis dan juga seorang ahli DAP,maka tiada ditindakan dikenakan walaupun pendedahan dan beberapa aduan dibuat ke pihak atas.Orang Selangor dah semakin menyampah dengan kepincangan kerajaan yang dikatakan terbaik oleh Gay Tua. Blogger dah menyampah nak bercerita tentang kebebalan MB Gagap tapi demi menyedarkan rakyat, terpaksa letak gambar MB Gagap tanpa rela.

Berani ke Menteri Besar Gagap ambil tindakan?

Sumber KITAGEMPUR

Psssttt.... Tu dia pakatan Rakyat di Selangor.... Habis jahanam duit rakyat

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Ekslusif Part 1 - Pendedahan Konspirasi Terancang PAS Dalam Meraih Undi


Konspirasi Terancang PAS

Masih ingatkan anda dengan Kes Kepala Babi dalam sebuah surau di IPTA pada Bulan April tahun 2009 sewaktu musim pemilihan Kampus? Jika tidak ingat maka Gomo berikan sedikit kenyataan berhubung isu tersebut.

Kepala Babi Dalam Masjid APIUM
"Surau Akademi Pengajian Islam, Universiti Malaya gempar pagi ini apabila kepala seekor babi beserta bendera Pas dengan tulisan ‘PMI, PRO M, PAS’ dijumpai di dalam surau tersebut. Kepala haiwan tersebut dianggarkan diletakkan oleh kumpulan yang tidak dikenali kira-kira pukul 5.00 pagi iaitu sebelum Subuh. Menurut jurucakap Pro Mahasiswa, saudara Shahir Abdul Aziz, beliau hairan sambil menimbulkan tanda tanya tentang kejadian ini apabila kepala babi berserta bendera Pas tersebut diletakkan di surau Akademi Pengajian Islam. “Saya yakin ada pihak yang ingin menyatakan protes terhadap Pro Mahasiswa dan PMI (Persatuan Mahasiswa Islam)."

Petikan Dari Blogg Pro Mahasiswa UM

Bila tersebarnya cerita Kepala Babi atas bendera PAS ini pada waktu berlangsungnya Pilihanraya kampus maka Undi Simpati datang mencurah curah kepada Pro Mahasiswa yang kita tahu ditaja oleh parti pembangkang terutama PAS.

Dan untuk makluman anda pada tahun 2009 itu Pro Mahasiswa menang besar di Universiti Malaya dan dibawah ini Gomo ambil petikan nya:

"Pro-Mahasiswa yang menguasai lapan kerusi umum dari sembilan kerusi yang dipertandingkan sekaligus melayakkan mereka menguasai kepimpinan majlis tertinggi MPMUM bagi sesi kali ini. Pengerusi kumpulan Pro Mahasiswa, Norazali Zainudin berkata kemenangan tersebut adalah di luar jangkaan kerana pada kali terakhir kumpulan pro Mahasiswa menang adalah pada tahun 2004."

Sumber HarakahdailyPerhatikan video diatas ini apabila isu Babi di kampus UM dinyatakan dalam meraikan kemenangan Pro Mahasiswa di UM. Dengar juga ulasan seorang pelajar Pro Mahasiswa yang menafikan menggunakan politik kotor dalam meraih kemenangan.

Apa yang Gomo nak sampaikan disini adalah faktor yang memberikan kemenangan besar buat Pro Mahasiswa di UM dan juga kampus kampus yang lain ekoran dari Kepala Babi yang dialas bendera PAS didalam Surau UM.

Kepala Babi satu hal yang sensitif buat umat Islam dan ditambah pula letaknya kepala babi itu adalah beralaskan bendera PAS yang memberikan simpati kepada Pro Mahasiswa yang dibiayai oleh Parti PAS. Tu Fakta dan Realiti dalam isu kemenangan Pro Mahasiswa di UM pada tahun 2009.


Siapa Yang Meletakkan Kepala Babi?

Bila terjadi pekara tersebut maka ramai yang akan menuduh Pro Aspirasi yang meletakkan kepala babi diatas bendera PAS dan didalam SUrau UM. Pro Aspirasi diketahui mempunyai kaitan dengan UMNO dan BN maka perebutan diantara Pro Mahasiswa dan Aspirasi juga tidak banyak beza diantara pertandingan Pakatan Rakyat PAS,DAP,PKR dan juga UMNO, BN.

Maka sebab itulah Pro Mahasiswa menang besar dan ramai yang menyatakan pelajar Pro Aspirasi meletakkan kepala Babi dalam menghina PAS parti yang didukung Pro Mahasiswa.


Namun demikian apabila siasatan dijalankan maka diketahui bahawa 6 orang pelajar UM lah yang meletakkan Kepala Babi diatas bendera PAS dalam surau UM pada awal pagi sebelum Subuh. 6 Pelajar tersebut datangnya dari pantai timur dan merupakan Pro Mahasiswa yang juga ditaja oleh PAS.

Siasatan pihak Polis yang menjerumus kearah 6 orang tersebut akhirnya lengkap dan pihak Universiti Malaya mengambil tindakan Membuang ke enam enam pelajar tersebut ekoran dari Kepala Babi yang diletakkan di Surau UM. Ramai yang tidak mengetahui cerita ini kerana Pro Mahasiswa sudah pun menang Pilihanraya Kampus dan orang tidak lagi bercerita mengenai kepala Babi didalam Surau UM.

6 orang pelajar yang dibuang itu tidak memasuki mana mana pusat pengajian Tinggi kerana telah disenarai hitamkan dan mereka kembali ke negeri mereka masing masing yang mana Gomo difahamkan 4 dari kelantan dan 2 dari Terengganu.

Kemana 6 orang pelajar PAS yang meletakkan kepala Babi diatas bendera PAS dalam surau UM waktu ini? Untuk makluman semua, sejurus sahaja keenam enam mereka dibuang dari UM,PAS telah mengambil kesemua mereka ini untuk duduk membuang tugas tugas didalam parti PAS.

Dan sehingga ke hari ini juga difahamkan keenam enam mereka ini masih lagi didalam PAS pusat dengan diletakkan dipelbagai jawatan yang Gomo yakin antara pencetus kepada gerakan Saraf bagi menarik sokongan kepada parti PAS.

Malah Gambar kepala Babi atas bendera PAS ini telah dijaja mereka PAS ke mana sahaja yang mendakwa UMNO yang punya angkara sampai meletakkan Kepala Babi diatas bendera PAS. Tu realitinya yang berlaku dalam PAS mencari undi simpati Politik.

Apa yang penting untuk Gomo sampaikan disini adalah bagaimana mereka PAS menggunakan apa sahaja dalam memastikan mereka menang dalam setiap pengundian yang dijalankan. Sama ada melalui cara betul ataupun salah mahupun dengan cara yang bangsat matlamat PAS adalah kemenangan meraih simpati dan undi.

Dalam isu Kepala Babi di UM ini jelas bahawa satu tindakan Ekstrem dengan meletakkan kepala Babi diatas bendera PAS dan didalam surau telah memberikan kemenangan besar buat pro Mahasiswa dan juga simpati ke atas parti PAS.

Jika kita berfikir secara logik akal adalah mustahil pro Aspirasi begitu Bodoh untuk meletakkan Kepala Babi diatas bendera PAS yang mana mereka sendiri akan tahu bahawa undi simpati akan pergi ke pro Mahasiswa dan akan memberikan keuntungan buat Pro Mahasiswa dalam pilihanraya kampus.

Politik PAS menghalalkan apa sahaja demi meraih sokongan Undi baut mencapai kemenangan mereka dalam mendapatkan kuasa Politik. Blogg Angin Perubahan ada mengulas isu Kepala Babi pada tahun 2009 Sila KLIK DISINI Bagi anda memahaminya lagi.

Ini mukadimah Gomo untuk Kronologi kes Kepala Babi kerana pada esok hari Gomo akan dedahkan pula taktik terbaru Pakatan pembangkang terutama nya PAS dalam meraih undi Rakyat bagi menghadapi PRU 13 yang akan tiba tidak lama lagi.14 Oktober 2011 Esok Jam 10 Pagi

Esok jam 10 Pagi Pembongkaran Konspirasi yang dilakukan PAS akan dibongkar Ekslusif di Blogg Papa Gomo. Pohon mengikutinya dengan minda yang terbuka dan waras dalam menilai apa yang Gomo sampaikan.


Psssttt.. Kepala Babi depa sanggup, sebab tu ayat Quran pun PAS sanggup beri pada Kafir untuk membacanya bagi menarik Undi.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

DANGER - Pages Anti-PKR Club Adalah Milik Pakatan Pembangkang Dalam Menghancurkan BNBuat pelayar Facebook Pro Kerajaan diminta anda untuk REMOVE segera Pages Anti PKR Club kerana pages tersebut adalah milik Pakatan Pembangkang yang mana Admin Admin mereka terdiri daripada Page Kami Benci Saiful Bukhari.

Gomo sudah syak lama akan pekara ini dan pada semalam apabila ada seorang Admin yang dijemput meletakkan Video Anwar Ibrahim maka admin tersebut diremove dan di Ban serta merta. maka jelaslah lagi bahawa APC adalah milik pembangkang.

Penjelasan diminta dan apabila semakin ramai masuk ke Wall APC meminta penjelasan maka satu demi satu telah di Ban. Mereka yang di Ban ini merupakan pejuang tegar BN dan merupakan Blogger Blogger pro BN. Malah Papa Gomo sendiri telah di Ban dari APC kerana bertanyakan status mereka sama ada Pembangkang mahupun Kerajaan.Malam tadi juga Admin KBSB yang juga Bohsia terlampau telah Inbox FB Gomo bertanyakan " Macam mana Gomo tahu Page APC adalah milik pembangkang dan beliau turut bertanyakan apakah ada orang dalam yang memberikan maklumat.

Dengan soalan Bodoh dari Admin KBSB ini menjelaskan kepada semua bahawa Memang 100% Anti PKR Club adalah milik pakatan Pembangkang yang dicipta bagi menarik penyokong BN. Menjelang PRU 13 Page tersebut akan meukar statusnya dan akan menghentam BN secara Total dan menyokong Pakatan Pembangkang.

Admin APC turut memaklumkan bahawa Akaun Papa Gomo Jahat telah dihack dan sebab itu Papa Gomo Jahat mengeluarkan kenyataan APC milik pembangkang. Itu jawapan APC yang telah KANTOI bodoh dalam melindungi Pages mereka.Diatas ini adalah akaun Kami Benci Saiful Bukhari dan minta anda perhatikan setiap wall yang dikeluarkan akan di kod kan dengan nama ( - acik )Diatas ini pula wall Anti PKR Club yang kadang kadang melakukan kebodohan dengan sendirinya bila turut meletakkan kod nama Admin sama seperti yang KBSB lakukan. ( - joe )


KBSB

APC


Terbukti Admin KBSB dan juga APC adalah terdiri dari mereka yang sama....


Gomo pohon kepada semua agar Masuk ke dalam APC dan menyerang Wall APC dan menyampaikan kepada yang lain bahawa Pages Anti PKR Club adalah milik pembangkang.


POHON SEBARKAN HAL INI BUAT SELURUH JENTERA MAYA DAN KLIK REPORT PAGES TERSEBUT BAGI DITUTUP FACEBOOK!!!!


Psssttt... dasyat depa ni dalam nak mencapai kemenangan PRU 13...kita jauh ketinggalan.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP