Top News - Liverpool Merupakan Kelab Bolasepak GAY

Saturday, October 15, 2011

Untuk makluman anda semua terutama peminat Bolasepak English, Pasukan Liverpool merupakan salah satu pasukan yang paling ramai pemainya GAY selain dari Arsenal dan juga Chelsea.

Jadi untuk perlawanan malam ini marilah kita sama sama menyokong pasukan Manchester United yang merupakan sebuah pasukan bolasepak terbaik dunia dan terdiri dari kalangan pemain yang benar benar tulen JANTAN.

Manchester United vs. Liverpool
Jam 7 pm....


Buat penyokong RiverFOOL.... Fuck U Gay...hahahaha....


Psssttt . . . Anwar Brahim sokong RiverFOOL...hahaha
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Read more...

Nik Aziz Terpaksa Menjilat Kaki Pemimpin DAPLepas satu isu maka satu lagi isu yang ditimbulkan PAS dalam karenah politik negara yang tak berkesudahan ini. Sebelum ini isu Konunis yang dibawa PAS dan sekarang isu Hudud pula yang mereka jual.

PAS tidak pernah memperjuangkan Hudud dan ini anda semua boleh bertanya kepada Nik Aziz selaku MB Kelantan. Dah 20 Tahun lebih PAS tadbir Kelantan dan selama itu juga peluang diberikan buat PAS untuk melaksanakan undang undang Hudud. Tetapi realitinya?

ARAK, JUDI,MAKSIAT semuanya makin bertambah di negeri Kelantan dan hal ini sendiri diakui oleh kepimpinan PAS Kelantan dan ini juga masih gagal dibendung kerajaan PAS.

Kenapa tempoh hari tiba tiba Nik Aziz bersuara mengenai Hudud? Kenapa baru sekarang ianya dibangkitkan PAS? Sebelum ketika bersama Sekutu DAP dan PKR mereka tidak langsung bercakap mengenai Hudud dan sekarang pula ianya timbul. Kenapa?

Gomo nampak disini apa yang membuatkan Nik Aziz menyalak adalah kerana kepimpinan PAS tahu bahawa sokongan orang melayu khusunya dari penyokong PAS telah merosot akibat dari apa yang berlaku apabila jelas kelihatan PAS mengikut telunjuk DAP. Ditambah pula dengan kerajaan PAS Kelantan yang semakin goyah dan ini memberikan petunjuk kepada PAS bahawa PRU 13 berkemungkinan besar BN akan menang di Kelantan.

Semalam Gomo perolehi satu lagi maklumat yang mana Nik Aziz akan berjumpa dengan kepimpinan DAP bagi meminta sokongan DAP untuk mengiyakan apa yang PAS akan kata dalan soal Hudud. Ini dilakukan PAS bagi mengekalkan sokongan pengundi PAS yang sebelum ini ditipu mengenai hudud.

PRU 13 kelak PAS akan memainkan isu Hudud sekali lagi dan percayalah di Kelantan isu Hudud akan menjadi agenda utama mereka.


Pssssttt . . . Jangan kata Hudud, air bersih pun sampai sekarang pun tak selesai.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP