Ekslusif Part 3 - Bila Tun Faisal : ) Diperbodohkan Cybertroopers Pembangkang

Monday, October 17, 2011


Tun Faisal Sebelah Kiri,
Cybertrooper Pembangkang Sebelah Kanan
: )

Part1 sudah, Part 2 sudah dan sekarang sambungan part 3 yang mana selepas kecoh diwall Anti PKR Club malam itu maka secara tiba tiba seorang admin yang terlalu emosi telah mengeluarkan kenyataan "Padi Jantan mmg Babi"



Belum pernah lagi admin APC yang begitu marah apabila diajukan soalan mahupun diserang namun malam itu sebenarnya telah Kantoi buat admin APC yang sebenarnya adalah pembangkang.

Sejurus itu juga ramai pejuang Facebook telah diBanned walaupun soalan nya hanya menuntut penjelasan dari Admin APC. Malah pejuang yang diBanned itu cukup dikenali dialam FB yang mana merupakan pejuang tegar barisan hadapan selama ini.



Ada dikalangan pejuang pro BN bertindak terus keluar dari pages Anti PKR Club kerana sudah mengetahui akan modus operandi pembangkang dalam hal ini.



Dalam kekecohan ini sekali lagi admin APC terkantoi apabila seorang Admin Pembangkang bertindak emosi dengan mengeluarkan kenyataan bahawa "kita tak rugi apa apa GAJI TETAP JALAN SEPERTI BIASA" Dan selang beberapa minit ada pula Admin APC yang mengeluarkan kenyataan "semua admin di APC bertugas secara sukarela" Dan dalam hal ini jelas kepada kita semua bahawa ada yang membayar Gaji Admin tertentu dan siapa Boss kepada admin tersebut?

Admin APC kemudiannya memadam semua posting posting yang sebelumnya dan kemudian menyekat wall APC dari fan mengeluarkan kenyataan. Tidak sampai 30 minit APC menutup akaun FB Anti PKR Club. Dan masa ini lah siapa yang berada dalam kekecohan malam itu mengetahui Tembelang Admin Anti PKR Club. Malam itu satu sejarah yang Anti PKR Club telah dikantoikan.

Walaupun malam tersebut APC menutup Pages mereka kami pejuang maya yang lain terus menghangatkan perbualan dan Gomo sendiri pada waktu itu telah menerima mesej melalui FB oleh seorang yang menyatakan beliau adalah Admin kepada APC.



Dalam kenyataan tersebut beliau sendiri mengesahkan:

"okey bro...aku salah sorg admin APC...aku pun tak pasti lah joe tue admin KBSB ataupun tak...sebab setahu aku dier yg create APC tue dgn shasha...tu lah sejak akhir2 nie APC ader add beberapa admin yg baru aku tak pastilah salah sorg tue admin KBSB"

Bila Gomo dapat maklumat ini maka bertambah lagi keinginan Gomo untuk mengetahui siapa Shasha dan Joe.

Dalam masa ini juga bertalu talu Gomo lontarkan soalan dan juga permintaan mohon berjumpa dengan mana mana admin APC. Dan sehingga sekarang tidak ada admin yang sudi berjumpa dengan Gomo malah Admin yang menghantar mesej kepada Gomo juga langsung tidak menjawap permintaan Gomo untuk berjumpa bagi membuat pengesahan yang admin terdiri dari Pro Kerajaan.

Ameno World admin Kami Benci Saiful Bukhari juga telah mesej Papa Gomo melalui FB dan banyak hal yang sebenarnya memberikan lebih Iktizam untuk Gomo membongkarkan siapa disebalik APC ini. Cerita Ameno Admin KBSB atau namanya SIti Norashikin akan Gomo dedahkan nanti.

Siang hari Pages APC beroperasi kembali yang mana mereka admin APC bertindak seperti tidak ada pekara yang hangat berlaku pada sebelah malam sebelumnya. Mereka seakan cuba mendiamkan pekara tersebut namun para pejuang pro Kerajaan BN terus mengasak dengan soalan dan menuntut jawapan dari Admin APC.

Nak taknak APC menghentam Papa Gomo dan Padi Jantan malah disokong pula oleh Tun Faizal pengerusi Unit Media Baru yang memang anda tahu mempunyai permusuhan dengan Gomo sejak Pilihanraya Kerdau yang lalu. Tun Faizal sendiri telah menyokong Amenoworld Blogg Pembangkang bila meletakkan artikel tersebut diblogg nya.

Sebenarnya amat memalukan apabila seorang pengerusi Unit Media Baru tidak mengetahui cerita yang ada dalam kemelut APC ini. Malah lebih memalukan lagi bila beliau juga tidak mengenali siapa Admin APC termasuk Shasha. Bagaimana beliau menyokong APC jika beliau tidak tahu perjalanan cerita ini? Ini lah dinamakan BODOH BODOH SUAM yang

Namun amat menguntungkan Gomo dan Padi jantan dalam hal ini apabila Ameno World melalui blogg nya telah membuat Entry menafikan beliau adalah admin dalam APC yang mana jika kita cerdik dalam perang Saraf adalah satu tindakan Bodoh bagi pihak musuh menafikan apa yang dikatakan. Jika Cerdik Ameno yang telah kantoi sebagai admin APC seharusnya beliau mendiamkan diri dan sudah pasti Ribuan Fan dalam Pages akan terus bergaduh diatas apa yang Gomo dedahkan. Itu sebenarnya telah memberi keuntungan buat Pakatan pembangkang dalam memecahbelahkan penyokong Kerajaan.

Dan dalam menutup pekung APC maka admin APC telah mengambil kenyataan dari blogg Pembangkang Amenoworld untuk dikongsi diwall APC yang mana adalah tidak pernah berlaku dalam sejarah APC apabila meletakkan Link blogg Pembangkang untuk menjadi bahan rujukan kepada penyokong kerajaan BN.

Dengan segala yang berlaku ini maka semakin terkantoilah yang Amenoworld mempunyai kaitan yang amat rapat dengan Admin Anti PKR Club dan Gomo juga boleh sahkan 100% bahawa Acik didalam KBSB adalah Ameno yang juga merupakan nama Joe didalam Anti PKR Club.



So sejak Part 1,2 dan 3 ini anda telah dijelaskan sedetail yang boleh oleh Gomo dalam mendedahkan apa yang menyebabkan APC Gomo katakan sebagai milik Pembangkang. Benda yang kita kena ingat disini adalah:

1) Para admin tidak mengenali diantara satu sama lain sepanjang mana mereka ada didalam APC walaupun sudah hampir 2 tahun.

2) Shasha yang merupakan pembuka lama APC ini tidak dikenali oleh kesemua admin dan itu merupakan satu isu yang amat serius kepada admin admin lain (akan didedahkan maklumat ini)

3) Bila isu yang panas dalam menghentam Pembangkang Wall APC telah ditutup bagi menidakkan pelayar FB pro Kerajaan mengeluarkan kenyataan

4) Ramai yang dibanned apabila membuat sesuatu posting yang amat sensitif kepada pembangkang sepertimana yang Padi Jantan lakukan.

5) Sampai ke saat ini tidak ada admin dalam APC yang sanggup tampil kehadapan dalam menjelaskan siapa admin admin APC.

GOMO dan PADI JANTAN buat semua ni demi sayangkan para penyokong BN yang ada didalam Pages APC. Kami tidak ada niat untuk mempopularkan diri dan juga gila kuasa. Apa yang kami buat demi Barisan Nasional dan juga para penyokong BN.

Semoga apa yang Gomo dedahkan mengenai Anti PKR Club ini dapat membuka mata semua pihak terutama penyokong APC yang ada dalam pages tersebut. Kita semua sayangkan BN dan kita semua tidak mahu ditipu oleh Pakatan Pembangkang.


Shasha? He He He

Gomo akan dedahkan siapa dia Shasha yang merupakan pembuka laman Anti PKR Club ini dan dalam isu ini nanti Gomo akan mengajak para pejuang FB tahun 2008 mengenali siapa Shasha ini......


Psssttt... Gomo bercakap melalui penyiasatan dan risikan serta plan terancang dalam pendedahan ini.


BREAKING NEWS - TUN FAISAL KANTOI MELANCAP KLIK DISINI


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Ekslusif Part 2 - Rancangan Sulit Papa Gomo Dan Padi Jantan Dalam Aksi Membogelkan APC



Siapa Admin Anti PKR Club? Pro Kerajaan kah mereka? Pembangkang kah mereka?

Seperti dalam artikel sebelum ini Gomo nyatakan bahawa Gomo dan rakan Blogger lain malah pejuang Facebook juga yang wujud awal pada 2008 tidak mengenali siapa admin Anti PKR Club. Namun Gomo dan beberapa rakan FB lain nampak macam ada seorang yang Gomo boleh teka sebagai admin pada waktu itu. Admin tersebut adalah Padi Jantan.

Untuk makluman, pada bulan lepas Gomo telah ke Kedah atas urusan tugas dan waktu itu Gomo berjumpa dengan Padi Jantan. Gomo dan Padi Jantan bukan baru kenal malah kami telah berkawan dialam maya sejak 2008 lagi dan Dah acap kali bersua muka. Banyak juga pekara yang kami lakukan bersama dalam menentang pakatan pembangkang.

Pada waktu itu Gomo bertanyakan mengenai admin dalam Anti PKR Club dan Padi Jantan mengakui beliau salah seorang menggunakan nama Anti Chin Peng. Rakan Admin yang lain tidak mengetahui bahawa Anti Chin Peng adalah Padi jantan dan PJ telah menajadi admin dalam Anti PKR Club lebih kurang setahun lebih yang mana satu tempoh yang cukup lama sama sekali.

Gomo terus menyatakan pada PJ bahawa Gomo agak curiga dengan APC dan beliau menyatakan setakat ini semuanya berjalan lancar. Dan pada waktu ini juga Gomo menceritakan apa yang telah disampaikan oleh pelayar FB kepada Gomo dalam isu APC. Waktu ini Padi Jantan agak tergaman dan mengakui bahawa memang wujud beberapa pekara yang Gomo nyatakan.

Padi Jantan juga mengakui bahawa selama mana beliau menjadi Admin dalam Anti PKR Club sekali pun mereka tidak pernah berjumpa, malah beliau dan sesama admin lain juga tidak pernah berhubung selain dari chatting Admin Group. Waktu ini lah semakin timbul keraguan yang amat jelas kepada Gomo dan juga Padi jantan yang juga admin dalam APC.

Sebaik apa yang PJ nyatakan maka Gomo meminta agar beliau membuat posting yang kerap dalam APC dan mengeluarkan bahan bahan yang boleh menyentap penyokong Pakatan Pembangkang bagi melihat reaksi admin admin lain. Maka setiap hari PJ mengeluarkan Posting yang pelbagai di wall APC selaku admin yang mana ramai dilihat sudah mengesyaki Anti Chin Peng adalah Padi jantan pakar suntingan Video.

Pada 12 Oktober maka terpancarlah kebenaran yang selama ini ditunggu apabila pada awal pagi Padi Jantan telah membuat satu wall berserta video seperti dibawah ini:



“Sesungguhnya bila kamu melangkah di jalan dakwah ini dengan perasaan yang dingin, tanpa perasaan pada dakwah ini pada hati kamu seperti mana perasaanmu pada isteri, anak-anak dan ibu bapamu, maka kamu pasti akan menemui kegagalan. Kegagalan yang menjadikan generasi seterusnya tidak berani lagi untuk berfikir tentang gerakan dakwah ini sehinggallah sampai waktu yang cukup lama. Kerana itu, sebelum memulakan langkah yang besar, haruslah kamu mengukur kekuatan kamu, memeriksa bahagian mana dari niat dan akhlak yang mesti ditanamkan terlebih dahulu" ( As-Syahid Al-Maududi)

Harap anda dapat lihat video diatas dan dengar apa yang disampaikan dan anda baca pula apa yang dinyatakan dibawah nya.

Kerana posting video dan kata Nasihat ini maka sebanyak 5 kali Padi Jantan post diwall APC maka sebanyak 5 kali juga Posting tersebut telah diDELETE oleh Admin yang tidak dikenali. Malah lebih dasyat pada waktu itu juga Padi Jantan yang menggunakan akaun ANti Chin Peng telah diremove dari admin APC dan juga di BANNED terus dari APC.

Anda semua boleh fikir dan tanya dalam diri mengapa Video dan ayat tersebut menjadi kegusaran admin dalam APC. Anda juga boleh tahu ayat didalam video dan ayat Nasihat dibawahnya adalah ditujukan kepada seseorang yang memimpin Pakatan Pembangkang. Ayat dan video yang memang bagus dalam perang Saraf dalam menyedarkan rakyat siapa Anwar Ibrahim dan pemimpin pakatan Pembangkang yang lain.

Padi Jantan terus menghubungi Gomo dan menceritakan mengenai pekara tersebut dan Gomo kemudiannya melakukan pekara yang sebenarnya Gomo lakukan sejak hal APC diceritakan kepada PJ iaitu bulan lepas yang mana Gomo masih berusaha menghubungi pihak pihak pro Kerajaan BN yang ada kaitan dengan Anti PKR Club. Namun sehingga itu tidak ada seorang pun tampil menyatakan Admin dalam Pages tersebut adalah Pro Kerajaan BN.

Menjelang malam Gomo telah melakukan terjahan diwall Anti PKR Club bagi menuntut penjelasan mengapa Video dan kenyataan Nasihat tersebut dibuang dan admin tersebut diremove. Bila Gomo mengajukan soalan tersebut maka semakin ramai yang bertanyakan soalan yang sama dan waktu itu lah kekcohan tercetus di Wall Anti PKR Club.

Semakin ramai yang masuk dan kemudiannya seorang admin telah......Bersambung Malam nanti jam 8 malam


Psssttt.... Malam ni lagi dasyat....memang Dasyat beb, wajib saksikannya....


Anda Kenal dia ni?

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Ekslusif Part 1 - Pendedahan Siapa Disebalik Laman FB Anti-PKR Club




Dalam perang media maya kita akan gunakan apa sahaja cara untuk mempengaruhi pengundi dan ini memang tidak dapat disangkal lagi. Baik jentera pembangkang mahupun kerajaan pelbagai cara digunakan dalam meraih undi buat parti masing masing.

Gomo nak dedahkan mengenai Pages Facebook Anti-PKR Club yang telah Gomo nyatakan sebelum ini bahawa pages tersebut adalah milik Pakatan Pembangkang dalam mengumpulkan sebanyak mana ahli dan penyokong BN untuk berada dalam pages tersebut KLIK DISINI.

Pages tersebut kini mencapai 60 Ribu ahli yang terdiri dari pelbagai lapisan masyarakat. Ada juga didalam pages tersebut ahli Pembangkang yang bertindak mencetuskan Provokasi kepada ahli Pro BN yang lain.

Gomo bukan seorang yang suka nak menghentam sana sini tampa bukti dan fakta serta penyiasatan. Sebagaimana yang berlaku sebelum ini banyak isu yang Gomo dedahkan adalah hasil dari siasatan serta maklumat yang diberikan. Bukan main semberono dalam menerjah sesuatu isu. Boleh lihat artikel yang Gomo dedahkan sebelum ini sebagai rujukan.

Dalam isu Anti-PKR Club ini ianya bermula apabila terdapat keluhan dan rungutan dari para jentera Cybertroopers Pro Kerajaan BN yang hebat hebat dalam FB. Mereka ini cukup dikenali dalam FB dalam melawan Pakatan pembangkang dan mereka ini telah ada sejak tahun 2008 lagi dan bukan lah orang yang baru berjinak jinak dalam dunia Facebook.

Semuanya sampai kepada Gomo namun Gomo tidak ambil kesah mengenai perkembangan ini memandangkan banyak lagi isu besar yang Gomo perlu tumpukan terutama dalam isu mendedahkan siapa dia Anwar Ibrahim.



Namun sejak Demo Bersih 2.0 yang dilakukan tempoh hari semakin ramai yang mengadu kepada Gomo akan perkembangan kelab Anti-PKR Club ini. Apa yang mereka laporkan?

Pada waktu kecoh Demo Bersih 2.0 ramai memaklumkan dan Gomo juga melihat pages tersebut telah melakukan sesuatu hal yang amat pelik iaitu menyekat para pelayar FB lain meletakkan kenyataan, Gambar ataupun link di pages tersebut. Dan dalam waktu demo Bersih itu juga Admin yang bgertugas dilihat banyak mengeluarkan cerita cerita yang lain dari isu utama iaitu Demo Bersih 2.0. Jika ada hanya satu dua yang lain adalah isu isu lapok yang diulang ulang.

Waktu itu Gomo tergerak hati menyatakan Pages tersebut adalah milik pembangkang kerana jika Pages milik Pro Kerajaan BN sudah pasti pages tersebut menghentam secara total Demo Bersih 2.0 yang dianjurkan pakatan pembangkang. Malah para pelayar juga boleh berkongsi cerita mengenai Demo Bersih 2.0 yang terjadi.

Namun Gomo juga masih tidak ambil kisah kerana menumpukan pada tugas lain. Dan waktu ISA dimansuhkan oleh kerajaan BN maka sekali lagi Pages tersebut menyekat dari pelayarnya membuat posting diwall Anti PKR Club. Sekali lagi mereka admin APC mengalihkan tumpuan kepada isu isu lain yang pada Gomo waktu itu tidak relevan untuk dimainkan. Maka semakin ramai menyampaikan perkembangan APC kepada rakan Blogger dan Otai facebooker yang lain.

Waktu ini Gomo telah nampak apa yang mereka sebenarnya ingin lakukan, Gomo nampak bahawa ada sesuatu yang cuba dibuat oleh Anti PKR Club ini dalam perkembangan politik Malaysia.

Gomo nyatakan secara terus terang disini bahawa Gomo mengenali ramai pejuang FB yang hebat hebat, malah banyak Admin admin dalam satu Fan Pages yang Gomo kenal dan pernah berjumpa dengan mereka. Namun tidak pada Anti PKR Club. Gomo tidak pernah mengenali seorang pun dari mereka dan Gomo juga bertanyakan kepada rakan Pejuang yang lain dan jawapan yang sama mereka berikan iaitu TIDAK MENGENALI SEORANG PUN ADMIN APC.


Shasha???

Dari sini Gomo semakin rasa tak keruan, bagaimana sebuah Fan Pages yang pro kerajaan tetapi identiti mereka seorang pun tidak kenali? Malah lebih meragukan apabila ada yang pernah menjadi admin fan Pages tersebut mengakui pernah mencadangkan satu perjumpaan diantara para Admin APC namun ditolak malah pencadang yang juga admin itu telah diremove oleh SHASHA yang mana merupakan Pembuka Pages ANti PKR Club.

Seorang pun tidak mengenali Admin admin dalam APC, siapa mereka? Penyokong Kerajaan atau Pembangkang? Semua itu akan Gomo susuli artikel jam 3 petang ini.......bersambung



Psssttt...Nyatakan yang benar walaupun dilemparkan dengan Fitnah yang amat dasyat


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Marcus Anak Guang Eng Cucu Kit Siang Akui Ketagih Seks





Sesedap je mulut Guang Eng kata sebelum ni Johor negeri yang tak selamat dengan banyak aktivitijenayah lah, penculikan lah, Rogol lah itu ini memang sial punya Guang Eng Babi ni.

La ni anak dia pulak mencabul TETEK seorang gadis berumur 16tahun. Ehhh tak ke bangsat namanya tu Guang Eng Komunis? Sekarang ni Negeri mana yang tak selamat? Ketua Menteri sendiri pun anak melakukan kegiatan Cabul sana sini. Gomo yakin lepas ni akan ada lagi budak perempuan yang mengakui telah dicabul oleh Anak Ketua Menteri Pulau Pinang ni.

Apa pun kisah sebenarnya wajib anda ketahui, meh baca mana mana adengan Cabul Tetek ni berlaku..... Read more

Psssttt.. Pergh pegang tetek je tu baru dah dapat RM200k Kalau memburit agak lu orang berapa dapat? Mewah anak CM Pineng ni.....



DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP