Guang Eng Akui Anaknya Diarahkan UMNO Untuk Meraba Nenen Remaja 16 Tahun

Wednesday, October 19, 2011

CM Pineng Ma..

Bila tercetus nya isu anak ketua Menteri Pulau Pinang meraba Tetek seorang remaja maka yang akan menjadi mangsa disebalik kekecohan ini adalah UMNO. Itu lumrah apabila sesuatu perbuatan yang tidak elok berlaku kepada Pakatan Pembangkang kerana UMNO menjadi mangsanya.

Sebenarnya sebelum kami semua para Blogger mendedahkan mengenai isu meraba tetek ini kita sudah dapat menjangkakan yang pakatan pembangkang tidak akan mampu menjawap mengenai isu ini. Lim Guang Eng selaku ayah kepada peraba tetek juga sehingga ke saat ini masih lagi membisu. Atoknya pula Lim Kit Siang juga terus menyalahkan UMNO mengenai pendedahan cucunya yang meraba tetek.

Semalan bila Portal milik pembangkang Malaysiakini melaporkan mengenai perbualan Twiiter diantara YB Rembau yang juga Ketua Pemuda UMNO Khairy Jamalludin:

@PapaGomo Mungkin dia roboh Kampung Buah Pala
sebab nak ganti dengan Kampung Buah Dada.”

Bukan main dihentam pemimpin UMNO kerana menyebut perkataan buah dada walhalkan jika kita buka minda dalam kenyataan YB KJ ianya adalah satu benda yang sopan dan bukan biadap sepertimana Gomo dan juga blogger lain keluarkan. Apa salah Buah Dada pada Kit Siang dan juga Guang Eng jika anak beliau tidak melakukan perabaan tersebut?

Kes Eli Wong Adun PKR Berbogel dulu pun yang disalahkan adalah UMNO, Adun PAS ditangkap main dengan isteri orang pun UMNO dipersalahkan, Fone Secx Mat Sabu pun UMNO disalahkan, video Seks Anwar Ibrahim pun UMNO disalahkan dan paling bangsat bila Air Mani Anwar Ibrahim dalam Jubor Saiful yang disalahkan pun UMNO juga. Tak ke semua tu satu bentuk Bangsat?Blogg blogg pro BN memainkan isu Anak Guang Eng meraba tetek remaja perempuan namun sehingga ke hari ini isteri Guang Eng Betty Chew enggan mengulas mengenai apa yang didakwa sebaliknya mengarahkan para wartawan bertanyakan Ketua Menteri yang juga suaminya. Kenapa seorang Ibu tidak menceritakan pekara yang sebenar kepada rakyat?

Terbaru bila dikatakan gambar yang dikeluarkan diblogg blogg bukan remaja wanita yang diraba itu. Jika bukan remaja yang diraba mengapa tidak mengambil tindakan Mahkamah kepada para Blogger yang mengeluarkan gambar tersebut? Kenapa hanya bercerita mengenai kehebatan seorang remaja Amerika yang handal bermain catur? Alih cerita?Walaupun portal milik pembangkang itu cuba menyelamatkan Lim Guan Eng dan Kit Siang namun dalam masa yang sama Portal tersebut mendedahkan akan kebenaran anak lim Guang mencabul tetek remaja perempuan. Lihat diatas apa yang dikatakan dalam portal Malaysiakini.

Gomo juga difahamkan Lim Guang Eng sudah menyelesaikan segala galanya keatas keluarga remaja perempuan yang dicabuli itu. Bayaran RM200 Ribu kepada keluarga mangsa sebenarnya dalah satu deposit sahaja dan itu tidak masuk lagi bayaran kepada Pengetua, dan Guru yang tahu mengenai kejadian tersebut.

Maklumat lanjut mengenai isu Anak Lim Guang Eng Ketua Menteri Pulau Pinang Meraba tetek seorang remaja perempuan boleh layari Pisau.Net"saya punya atok sama dady kaw tim itu amoi
rm200 ribu. Ketua Menteri ala luit punya"

Psssttt..rakyat perlu bijak melihat kebenaran yang ditonjolkan ini, jika kami salah kenapa tidak saman?

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP