Video Yang Patut Umat Islam Hayati

Sunday, October 23, 2011
Jangan kita biarkan akidah umat Islam terus dipesongkan oleh mereka yang berselindung disebalik parti politik.


Psssttt . . . DAP perlu kita hapuskan
Published with Blogger-droid v1.7.4

Read more...

Individu Yang Memurtadkan Umat Islam Wajib DibunuhCukup dasyat dan semuanya adalah benar sepertimana yang dikatakan sebelum ini. Gomo yang telah menerima risalah sepertimana gambar diatas merasakan sudah sampai masaanya mereka yang terlibat dalam memurtadkan umat Islam DIBUNUH tampa rasa was was lagi.

Bunyi memang kasar apa yang Gomo nyatakan namun kepada mereka yang telah menerima risalah seperti gambar diatas semalam pastinya tahu apa yang terkandung dalam risalah tersebut. Bukti nyata serta gambar gambar anak Melayu Islam dimurtadkan oleh individu mewakili pihak Gereja DUMC haram terbukti benar dan bukanlah satu omongan kosong.

Setelah melihat segala yang ada dalam risalah ini Gomo juga berdetik hati bertanyakan mengapa PAS yang kononya memperjuangakan Islam masih lagi melindungi mereka yang sudah terbukti terlibat dalam memurtadkan umat Islam di Selangor? Mengapa PAS sanggup membelakangkan ugama Islam demi meraih Politik? Apakah PAS sudah hilang pertimbangan dalam hal ini sehingga sanggup merelakan umat Islam di Selangor dimurtadkan?

Ada rakan yang turun dalam Program Perhimpunan Sejuta Umat selamat menyatakan kepada Gomo apabila risalah tersebut diedarkan ada juga mereka yang namanya Islam Melayu telah bertindak memekik terlolong menyatakan risalah tersebut Fitnah UMNO ke atas Pakatan Rakyat. Tidak cukup dengan itu ada yang bertindak mengoyakkan risalah tersebut dan enggan menerima apa yang terkandung dalam risalah tersebut.

Ya Allah, betapa ego dan bongkak nya mereka ini kerana tidak mahu menerima kebenaran yang terkandung dalam risalah tersebut. Kita tahu isu Gereja Haram DUMC disokong oleh PAS namun takkan lah sampai begitu sekali mereka yang taksub pada PAS ini sanggup menutup mata akan kegiatan memurtadkan umat Islam di Selangor?

Gomo akan keluarkan Gambar gambar dan individu yang merupakan dalang disebalik aktiviti memurtadkan umat Islam di Selangor. Mereka ini sebenarnya layak di BUNUH bagi memberi peringatan kepada orang lain yang melakukan kerja memurtadkan umat Islam di Selangor dan juga Malaysia.Gomo tidak takut untuk menghasut rakyat MEMBUNUH Individu yang memurtadkan umat Islam di Malaysia ini kerana pada Gomo :

"Wahai orang orang Islam, bangunlah kamu menentang Kafir Lakhnat ini. Mari kita berjuang hingga ke Titisan darah yang terakhir. Jangan lah kita takut kerana mati. Dijalan ini adalah mati Syahid."

Malaysia ini negara Islam dan kita sudah memaklumkan beribu ribu kali kepada Agama lain bahawa jangan mencetuskan suasana yang tidak elok dalam keharmonian Malaysia ini. Dan apabila wujud aktiviti sebegini dalam Malaysia menjelaskan kepada kita semua ada pihak yang cuba menggugat keharmonian ugama yang ada sejak zaman berzaman di Malaysia ini.

Melayu di Malaysia Islam agamanya, pergi lah ke pelusuk dunia mana sekalipun tidak akan ada satu bangsa itu yang Islam agamanya selain dari orang Melayu di Malaysia. Itulah Malaysia yang mana dikawal oleh perlembagaan Negara yang jelas menyatakan Melayu nya seseorang itu maka Islam lah agamanya.PAS harus melihat dimana Moralnya mereka ini bila bercakap soal Islam


Psssttt.... Semoga anak anak kita tidak terjebak dalam aktiviti murtad ini....Amin


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP