Apa Motif PAS Wujudkan Kem Bersenjata Di Selatan Thai?

Wednesday, October 26, 2011


Video diatas menjelaskan mengenai kewujudan Kem Latihan Ketenteraan buat Ahlol PAS terutama yang menjawat jawatan Pengawal Keselamatan PAS di Selatan Thailand.

Mengikut apa yang dinyatakan oleh Ustaz Saidi, mereka yang mendapat latihan dikem tersebut diberi latihan pertempuran dan juga Senjata.

Apakah pihak Keselamatan Malaysia terlepas pandang dengan apa yang telah dinyatakan oleh Ustaz Saidi ini? APakah kita sebagai kerajaan yang berdaulat membiarkan pekara ini wujud?

Al Maunah merupakan ahli PAS yang juga mendapat latihan ketenteraan di Selantan Thai sebelum bergiat aktif dan kemudiannya melakukan peperangan ke atas YDP Agong dan Kerajaan Malaysia. Apakah kita lupa?

Isu Al Maunah turut disokong PAS dengan menyatakan sokongan mereka ke atas Al Maunah. Apakah kerajaan terutama pihak Keselamatan seperti PDRM, TENTERA, MKN, dan lain lain agensi hanya menutup mata diatas apa yang dilakukan PAS ini?

Gomo yakin jika Kelantan Tumbang pada PRU 13 ini dan negeri tersebut berada dibawah pentadbiran Barisan Nasional adalah tidak mustahil akan wujud persekentaan yang mana mungkin akan mengakibatkan kehilangan nyawa.

Pohon Pihak Keselamatan Negara PDRM,TENTERA, MKN dan mana mana agensi yang berkenaan menyiasat secara detail apa yang dinyatakan oleh Ustaz Saidi sepetimana didalam Video diatas.

Jangan Biarkan Pekara Ini Membawa Musibat kepada negara Malaysia.


Psssttt.. Dasyat depa gunakan duit untuk buat semua tu, Babi lah PAS ni


BREAKING NEWS - Dato Eskay Sertai PERKASA Klik Disini


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Selamat Hari Depavali Dan Minta Saksikan Video Dalam Kenangan Ini
Gomo mengucapkan selamat Hari Depavali kepada seluruh Rakyat Malaysia yang berbangsa India dan berugama Hindu. Semoga Depavali ini memberikan satu pengertian yang bermakna buat anda semua dalam menempuh kehidupan yang berbilang kaum di Malaysia.

Dalam sambutan Depavali ini juga Gomo nak mengambil kesempatan untuk berkempen kepada rakan rakan India agar teruskan bersama Barisan Nasional dan meninggalkan Parti pakatan Rakyat Haram.

Usah lah kaum India terus terusan ditipu oleh pemimpin Pembangkang ini dalam cubaan mereka meraih undi dalam mendapatkan kuasa politik. Mereka pandai berjanji namun tidak mampu melaksanakan apa yang dijanjikan.

Barisan Nasional telah terbukti meningkatkan taraf kehidupan masyarakat India di Malaysia dan itu merupakan satu pekara yang seharusnya kaum India di Malaysia hargai dan terus bersama BN dalam menghadapi era Mendatang.


" Si Bangsat Guan Eng"

Dibawah ini Gomo sertakan satu video buat seluruh masyarakat India untuk menghayatinya dan Gomo juga mengharapkan anda semua berfikir akan janji janji manis pemimpin Pakatan Pembangkang.
Bukan niat nak mendukacitakan masyarakat India dihari yang bahagia ini dengan Video kesedihan Kg Buah Pala. Namun menjadi kewajipan kita dalam memberikan kesedaran agar semua masyarakat India dan juga rakyat Malaysia mengetahui bahawa janji janji manis pemimpin Pembangkang adalah pembohongan semata mata.

Selamat Hari Depavali dan teruskan bersama Barisan Nasional!!!


Psssttt.... Sapa nak jemput Gomo pi open House Depavali ni?


Ini Dua Orang Kuat Tipu Kasi REJECT

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP