Anwar Ibrahim Kaki Kencing

Friday, October 28, 2011Anwar Ibrahim siapa tak kenal kaki kencing paling berjaya dalam dunia. Gomo malas nak ulas panjang tapi pohon dengar apa yg dinyatakan oleh YB Zulkifli Nordin mengenai bekas pemimpin pujaannya Anwar Ibrahim.

Psssttt. . . 16 september berapa ramai kena kencing? Hahaha
Published with Blogger-droid v1.7.4

Read more...

Sultan Kelantan Menolak Perlaksaan Hudud PAS?


PAS akan laksanakan Hudud di Kelantan? Benar PAS akan laksanakan? Anda percaya?

Bukan niat Gomo malah UMNO sendiri nak memperkecilkan niat PAS dalam melaksanakan Hudud, tetapi harus anda ingat PAS sebenarnya mempermainkan Hudud ini dalam meraih undi politik buat mereka selama ini.

Gomo berani nyatakan demikian memadangkan sepanjang 20 tahun lebih PAS mentadbir Kelantan peluang cukup terbuka buat PAS dalam melaksanakan Hudud di negeri Kelantan. Ruang telah diberikan buat pentadbiran PAS dibawah Nik Ajis melaksanakan Hudud namun ianya tidak dilaksanakan sama sekali.

Terbaru bila PAS Kelantan bersedia untuk berjumpa PM Dato Seri Najib Razak dalam meminta hukum Hudud dilaksanakan dinegeri Kelantan. Kenapa perlu PAS berjumpa Najib Razak sedangkan PAS boleh membawa usul tersebut menghadap Tuanku Sultan Kelantan?Kenapa tidak dibawa menghadap Tuanku Sultan?

Ataupun Sultan Kelantan telah menolak usul Perlaksaan undang undang Hudud yang dibawa PAS bagi dilaksanakan di Kelantan maka PAS beralih pula meminta pertolongan Najib Razak dalam hal ini?

PAS menyatakan Kerajaan pusat yang menghalang undang undang Hudud terlaksana di Kelantan walhalkan Kerajaan Pusat tidak berupaya dalam perlaksanaan Undang undang tersebut. PAS sebenarnya boleh membawa usul Undang Undang Hudud menghadap Tuanku Sultan dan menyatakan mengenai hasrat akan perlaksanaan tersebut tampa melalui kerajaan Pusat.


"Dulu bukan Main Nik Aziz Menghormati Tuanku Sultan Ismail Petra Sekarang langsung tidak diendahkan Nik Ajis Nik Mat Keparat ni."


Kerajaan pusat yang diterajui BN disalahkan dalam hal ini walhalkan PAS mempunyai segala galanya dalam melaksanakan Hukum Hudud di Kelantan atas Titah Sultan Kelantan maka ianya akan terlaksana sama sekali. Tetapi apakah PAS membawa usul tersebut menghadap tuanku Sultan Kelantan?

Sekarang apabila semakin dekat PRU 13 maka isu Hudud dimainkan sekali lagi terutama di Kelantan yang mana kita tahu mempunyai penyokong dan ahli PAS yang teramai dalam Malaysia. Kenapa sekarang PAS beriya iya untuk menyatakan Hudud untuk Kelantan jika bukan untuk Pilihanraya?

Gomo amat yakin bahawa PAS Kelantan yang diketuai oleh Nik Aziz telah mengetahui akan sokongan kepada PAS Kelantan semakin merosot dan jauh berbeza sepertimana dahulu. PAS tahu negeri Kelantan akan terlepas ke tangan BN pada PRU 13 ini jika PAS tidak memainkan isu Hudud. Justeru itu PAS sekali lagi menjadikan Hudud sebagai modal mereka dalam meraih kepercayaan dan seterusnya undi dari rakyat Kelantan buat mereka pada PRU 13.Percayalah pada PRU 13 akan datang PAS akan memainkan isu Hudud di Negeri Kelantan secara agresif. Mereka tahu rakyat Kelantan sudah ditipu hidup hidup oleh PAS selama ini dalam pelbagai isu. Hudud menjadi jalan terakhir buat mereka memandangkan PAS tidak mempunyai modal lain selain Hudud.

Nik Ajis kata, dari tumpu tempat lain buat PAS memperluaskan empayar adalah lebih baik PAS menumpukan kembali negeri Kelantan dari jatuh ke tangan Barisan Nasional pada PRU13 nanti. PAS semakin terdesak dalam meraih sokongan pengundi Melayu yang sudah pasti nya Islam.

HUDUD adalah permainan Politik PAS dalam meraih kuasa Politik.


Psssttt... Nik Aziz sudah tidak relevan dalam mentadbir Kelantan, semakin tua semakin nyayok


"Ramai lagi Ahlol PAS yang sedang lena diulit mimpi"


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PANAS - Dokumen Sulit Bakal Merobek Jantung Pemimpin Pakatan
Dokumen sudah diperolehi dan sekarang berada ditangan Papa Gomo. Dokumen yang semestinya panas dan akan menyebabkan puak pakatan akan meroyan royan manakala pemimpin mereka akan terkedu bagaikan melihat Hantu Kak Limah balik rumah.

Dokumen apa? Semua nak tahu kan? Tak mengapa Gomo bagi hint sikit dalam nak merobekkan kegiatan penyalahgunaan Wang Rakyat yang mana Wang rakyat dirompak oleh Pemimpin Pembangkang.

Dokumen ini nanti pastinya yang akan dirobek jantungnya adalah orang orang PAS!!! Ingat tu Ahlol Ahlol PAS terutama nya datang di negeri Kelantan. Siap sedia lah dengan dokumen panas ni yang melibatkan jumlah Jutaan Ringgit dan Pakej pakej percutian ke Bandung serta pakej Umrah.

Siapakah gerangannya yang akan dikaitkan? Nik Aziz tahu siapa orangnya dan kita sama sama pastikan Ianya akan dibongkar dan dirobek jantung mereka Pemimpin PAS Kelantan.

Psssttt.... Dasyat depa ni beb, patutlah Habis duit rakyat rupanya depa dok buat menyundal....


Cer teka he he he

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP