"Datuk Seri,Ni Senarai Para Bloggers Top Ranking. Semua Tu Budak Budak Saya"

Monday, November 7, 2011

"Bukan Sekali Tetapi Berkali Kali Kami Para Blogger
Dijadikan Modal Melancap Mereka Yang Berjawatan"


Diatas adalah senarai Blogg Blogg pro Kerajaan yang sejak terbina nya blogg mereka ini adalah dengan dasar menyokong kerajaan BN secara total terutamanya UMNO. Dalam Rangking yang terbaru ini kita sendiri dapat lihat begitu hebat Blogger Pro Kerajaan dalam menguasai medium Cyber sampaikan Blogger Pembangkang meroyan marah marah bila mereka tewas dalam pesada Blogg.

Apa yang Gua nak sampaikan disini mengenai senarai Blogg Blogg yang ada dalam kerajaan ni semua adalah PELCUR!!! termasuk dengan Papa Gomo sekali pun adalah Pelacur kerana kami dilacurkan kiri kanan atas bawah oleh mereka yang berkepentingan dalam Jawatan mereka dalam UMNO BN.

Cuma dalam list diatas tu Gomo boleh katakan Rangking ke 30,33,36 dan 38 sahaja yang tidak pernah dijadikan Pelacur kerana mereka hidup senang dan ada diantara yang dinyatakan tersebut menjalankan kegiatan Melacurkan Blogg Blogg Pro Kerajaan.

Gua ulas banyak taknak tetapi esok Gua akan Keluarkan HOT STORY mengenai Konspirasi Mereka yang berjawatan dalam melacurkan nama nama Blogg. Dibawah ini pula Sedikit luahan dari rakan Blogg:

1-"Datuk seri,ni senarai para bloggers top ranking,semua tu budak budak saya"

2. "Datuk, budak budak blogger perlukan bantuan,ikut senarai ni depa banyak bantu gerak kerja kita. Tak banyak cuma elaun bulanan dan bajet beli gajet laptop & kamera.ni sekian bajet pelincir untuk bantu serba sedikit bebudak tu"

3. " Datuk,ni senarai ranking blogger & salinan artikel blog blog BUDAK BUDAK SAYA untuk bulan ni"

4. "Jangan risau semua top blogger bawah saya,semua ikut arahan "

5. "bulan ni kena claim lebih sikit nak buat program untuk blogger,bolehlah aku buktikan pada semua orang bebudak blogger semua dibawah kawalan aku"

6."kasi diaorang gaduh,senang sikit kita buat kerja,kalau blogger bersatu susah nak cari makan nanti"

Read more: Pisau.Net


Pssstttt..... Bukan sorang yang buat kerja lacurkan Blogg ni tetapi ramai rupanya....cam Kimak


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP