Video Adun BN Diheret Keluar Sidang Dun Selangor

Wednesday, November 9, 2011

Tulah jadi pada pembangkang di Selangor bila soalan yang diajukan kepada kerajaan Pakatan Selangor Gagal dijawap oleh Khalid Gagap MB Selangor lalu dihalau keluar dewan.

Ini ke yang dibanggakan oleh Pakatan Pembangkang? Gagal jawap soalan lepas tu gunakan kuasa yang ada dengan menghalau keluar dari dewan.

Anda lihat dalam dewan Parlimen bukan main pemimpin pembangkang cerca dan fitnah kerajaan BN dan tidak pula Speaker menghalau keluar mereka ini melainkan ada isu yang benar benar tidak relevan dan terpaksa dihalau keluar.

Bila di Parlimen pemimpin pembangkang dihalau keluar dewan maka mereka kata kerajaan tidak telus dan tidak profesional. Tetapi bila tang depa semuanya profesional. Memang cam Kimak pembangkang Pakatan Haram ni.

Apa sekalipun bajet yang dibentangkan oleh kerajaan Pakatan Selangor adalah Gagal sama sekali dan adalah tidak relevan buat rakyat Selangor.

Mana janji janji Manifesto Pakatan Pembangkang sebelum Pilihanraya umum 2008? Sampai sekarang tidak ditunaikan.


Psssttt . . . Khalid Gagap dan pemimpin pakatan bachol.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Read more...

PANAS - Sejarah Hitam Razifi Ramli Kembali Menghantuinya

Siapa Rafizi Ramli? Apa kisah gelap yang disorokkan oleh beliau? Sejarah Hitam dalam hidup yang beliau tidak dapat lupakan? Mari kita Bongkar....

Lahir: 14 September 1977

Tempat Lahir: Besut, Terengganu

Membesar: di Kemaman dan Kuala Kangsar

LATAR BELAKANG PENDIDIKAN

Pendidikan awal @ Sekolah Rendah Sultan Ismail, Kemaman (1984 – 1989)

Kolej Melayu Kuala Kangsar (1990 – 1994)

Leeds University (1996 – 1999)

Apa yang berlaku di Leeds University ? Apa yang menyebabkan Rafizi Ramli mengelabah apabila beberapa Blogger mengeluarkan artikel mengenai sejarah lampau nya? Apa musibat yang beliau akan terima?

Gua cerita banyak tu taknaklah beb tapi Gua nak bagi sedikit nasihat pada Rafizi Ramli yang sekarang ini cuba menutup setiap lubang yang ada mengenai kisah Anwar Ibrahim dan dirinya sewaktu di England. Kisah apa? Jeng jeng jeng.......

Anwar Ibrahim sewaktu Rafizi di England merupakan Timbalan Perdana Menteri, pelajar kesayangan Anwar Ibrahim malah rakan Rafizi turut mengesahkan setiap kali kunjungan Anwar Ibrahim ke England akan disambut oleh Rafizi.

Apa yang Berlaku? Fuh.....ini Story maut punya lah..Hua Hua Hua.....Apa pun Gua nak ingatkan pada pembaca mengenai pekara ini.
Anwar Ibrahim merupakan Penasihat Ekonomi Selangor, manakala Rafizi Ramli pula adalah Ketua Esekutif di Pejabat Penasihat Ekonomi Selangor yang mana Anwar Ibrahim merupakan Boss nya. Apa cerita ni Kak Wan?

Apakah anda semua nampak apa yang Gua Hint ni? Tak nampak? Tak mengapa Gua bagi lagi Klu nya..... He hehe


Azmin Ali

Pada usia 23 tahun, Azmin telah dilantik sebagai pegawai khas kepada Anwar Ibrahim yang ketika itu Menteri Pelajaran. Beliau telah dinaikkan pangkat sebagai setiausaha peribadi Anwar pada tahun 1989, dan terus ketika Anwar menjadi Menteri Kewangan dan Timbalan Perdana Menteri 1998.

Wow 10 tahun bersama Anwar Ibrahim dalam satu pejabat. Apa depa buat? Apa yang berlaku? Emmm mungkin video dibawah ni boleh anda semua hayati......Masih lagi belum nampak kaitan antara Kerjaya Rafizi Ramli, dan Azmin Ali? Ok tak mengapa kita bagi satu lagi Klu.....Jeng Jeng Jeng....

Mohd. Saiful Bukhari bekerja sebagai pembantu Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai pemegang diari merah beliau. Mohd Saiful Bukhari juga dibawa oleh Dato Seri Anwar Ibrahim ke Hong Kong, Singapura dan lain lain lokasi.Pertemuan terakhir Anwar Ibrahim dan Saiful Bukhari secara tertutup adalah di kondo Mewah Damansara yang mana dalam masa tersebut Anwar Ibrahim telah meliwat Saiful Bukhari. Perbicaraan Mahkamah terus berjalan yang mana Pendakwaraya telah membuktikan bahawa AIR MANI yang ditemui dalam DUBUR Saiful Bukhari adalah milik Dato Seri Anwar Ibrahim.


So Rasanya dah faham tak? Kalau tak Faham jugak kita tunggu esok pulak...Hua Hua Hua....


Psssttt... Rafizi Ramli, Azmin Ali, Saiful Bukhari...emmmm Kemut ?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

You Fuck With Me, You Fuckin' With The Best! - Fuck U Rafizi Ramli

You fuck with me, you fuckin' with the best!

Gua cuba bersabar dalam menahan nafsu Politik, Gua cuba untuk menjauhi dari aktiviti berbicara mengenai politik tetapi kerana si bangsat bangsat pakatan Pembangkang yan sudah semakin keterlaluan maka Gua mengaku kalah dengan Ego yang ada dalam diri ni.Gua Cuba hayati lirik lagu ni:

Tak pernah sesaat daku meragui
Apa yang telah daku temui selama ini
Tak pernah sesaat daku menyesali
Apa yang telah aku nikmati
Apa ku alami
Selagi hayat dikandung badan

Takkan ku menyerah kalah walau mimpiku musnah
Harapanku hancur sayapku patah
Kan ku pancarkan cahaya seperti pelita
Ke serata dunia yang gelap gelita
Sehingga hembusan nafas yang terakhir

Tak pernah sesaat aku mencurigai
Apa yang telah aku kecapi setakat ini
Tiba saatnya kan ku tangisi
Pada yang pergi takkan kembali
Kembali lagi
Selagi hayat dikandung badan

Takkan ku menyerah kalah walau mimpiku musnah
Harapanku hancur sayapku patah
Kan ku pancarkan cahaya seperti pelita
Ke serata dunia yang gelap gelita
Sehingga hembusan nafas yang terakhir

Selagi jasadku belum terkubur
Selagi tubuhku belum ditimpa uzur
Pantang datuk nenek moyangku berundur

Takkan ku menyerah kalah walau mimpiku musnah
Harapanku hancur sayapku patah
Akan ku pancar cahaya seperti pelita ke seluruh dunia
Akan ku pancar cahaya seperti pelita ke serata dunia
Seperti cahaya

Gua hayati lirik lagu Pelita dari kumpulan API nyayian Azlan & The Typewriter, Butterfingers, Hujan / Lirik Pelita – A.P.I (OST Hooperz) ini dan bila Gua hayati dengan dalam maka Gua nampak pesanan dan maksud yang disampakan buat Gua dan juga rakan Blogger yang lain.

Bermula hari ini Gua akan memulakan semula pentas Opera Gua dalam menghentam kiri kanan atas bawah dan setiap sudut mana sekalipun puak puak pakatan Pembangkang. Dan mangsa yang pertama hari ini tepat jam 10 pagi adalah Rafizi.Jam 10 pagi akan dibongkar sejarah Hitam Rafizi
sewaktu berada di England.


Psssttt.... Kepada Bastard Politician, Our War belum selesai dan kami akan terus Bogelkan kegiatan anda dalam melacurkan Blogger!!!


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP