SODOMY - Video Tribute Untuk Anwar Ibrahim Al Juburi Wal Liwati Al Suntuti

Monday, November 14, 2011Kes Liwat Anwar Ibrahim akan bersambung semula bagi kita mendengar pengulungan yang akan dilakukan oleh pihak Mahkamah pada 23hb November ini. Ops SALAH.... Tukar tarikh baru iaitu 8hb December atas alasan Peguam Anwar Ibrahim tak sempat nak siapkan kertas penggulungan.(Alasan Biasa Nak Tangguh Kes) Dan jika tepat apa yang Gomo rasakan ada besar kemungkinan keputusan sama ada Anwar Ibrahim Bersalah ataupun tidak bersalah akan diketahui dalam masa sekitar dua bulan iaitu keputusannya bulan January ataupun Febuary.

Malam ini Gomo mengajak semua mengimbau apa yang dinyatakan oleh Anwar Ibrahim tertuduh dalam kes liwat. Semoga apa yang ada didalam video dibawah ini dijadikan rujukan buat semua menilai sejauh mana Anwar Ibrahim ini dalam pembabitannya dalam kes Liwat.
Video diatas adalah suntingan AIDC DOT COM yang mana menghimpunkan segala kenyataan kenyataan yang Sahih lagi benar dan bukan nya satu rekayasa jahat. Penyokong PKR seharusnya bertanyakan kepada diri sendiri mengapa Anwar Ibrahim bersikap sedemikian......Renung renungkanlah.....

Psssttt.... Gua rasa Anwar Ibrahim akan tidak merayu bila keputusan dijatuhkan kelak

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Breaking News - Anwar Ibrahim Akui Pelaku Video Seks Adalah Beliau


Baru sahaja mendapat maklumat bahawa Anwar Ibrahim telah pun mengakui kepada Haji Hadi dan Kit Siang bahawa beliau pelaku video seks yang tersebar di internet.Namun Anwar Ibrahim menyalahkan Dato Eskay diatas apa yang berlaku.

Mengikut maklumat Anwar Ibrahim sudah berkira kira untuk mengundurkan diri dari politik setelah keputusan Kes Liwat diketahui Dalam masa beberapa bulan lagi.

Dalam pada itu: Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Hishammuddin Hussein berkata kertas siasatan ke atas Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim berhubung dakwaan memberi maklumat palsu ketika disoal siasat berkenaan video seks, yang dipertontonkan oleh “Datuk T” Mac lalu, telah diserahkan kepada Peguam Negara.

Bagaimanapun Hishammuddin berkata, beliau tidak mengetahui kes itu secara terperinci termasuk beberapa kes lain yang melibatkan Anwar dengan pihak polis.

Beliau menambah, polis hanya menjalankan tugas dalam konteks siasatan dan Peguam Negara akan memutuskan sama ada mahu membuat pendakwaan atau tidak.

“Sama ada ia dibawa ke mahkamah atau tidak akan ditentukan oleh Peguam Negara, saya tidak boleh mengulas lanjut, namun apa yang dimaklumkan oleh Tan Sri Ismail Omar (Ketua Polis Negara) kepada saya bahawa kertas siasatan itu telah dipanjangkan kepada Peguam Negara,” katanya pada sidang media selepas merasmikan Persidangan PJP/KP, Komander dan Komandan di Maktab Polis Diraja Malaysia (PDRM) di sini.

Siasatan terbaru itu dibuka selepas pegawai penyiasat kes video DSP Shanmugan Moorthy membuat laporan polis mendakwa Anwar dengan sengaja memberi maklumat palsu, yang diklasifikasikan sebagai satu kesalahan di bawah Seksyen 182 Kanun Keseksaan.

Siasatan itu dijangka akan memberi tekanan ke atas Anwar, yang sebelum ini telah menafikan bahawa pelaku dalam video seks dengan seorang pelacur itu adalah dirinya.

Anwar Al Juburi Harus Bertaubat.Psssttt. . . . Haji Hadi diam buat apa? Cakap lah pada penyokong PaS.Published with Blogger-droid v1.7.4

Read more...

Rompakan Wang Oleh Kerajaan PR Selangor Secara Besar Besaran BermulaPengumuman pentadbiran Tan Sri Khalid Ibrahim, MB Selangor yang menyebut selangor akan melaksanakan kadar gaji minima merupakan janji kosong kepada majoriti besar pekerja awam dan swasta di Selangor.

MB hanya mengumumkan gaji minima untuk dilaksanakan kepada 4 buah anak syarikat negeri selangor sahaja. Kenapa MB tidak mahu mewajibkan gaji minima ini kepada kesemua kakitangan anak syarikat negeri yang berdozen-dozen di selangor ?

Kenapa juga MB tidak melaksanakan kadar gaji minima kepada semua kakitangan awam selangor yang berkhidmat dipelbagai jabatan di negeri Selangor. Kenapa juga MB tidak mahu melaksanakan gaji minima ini kepada semua kakitangan PBT di negeri Selangor ini.

Dari segi pemberian bonus pula, MB juga memilih kasih dan bersifat berat sebelah antara kakitangan-kakitangan awam. Kakitangan Pkns yang juga kakitangan awam diberikan bonus sehingga 10 bulan. Manakala bonus kepada kakitangan awam yang lain dijabatan-jabatan kerajaan negeri dan PBT hanya setengah bulan gaji atau rm500 sahaja.

Timbul persoalan dimanakah keadilan yang diperjuangkan oleh kerajaan Pakatan Selangor untuk kakitangan awam kini? Adakah adil namanya jika layanan bonus dan gaji yang diterima oleh kakitangan awam ini dibeza-bezakan berdasarkan jabatan, PBT dan badan separa kerajaan.

GAPS mendesak kerajaan negeri Selangor memberikan bonus 10 bulan kepada semua kakitangan awam selangor seperti yang diberikan kepada kakitangan pkns pada tahun ini. GAPS juga mendesak kerajaan negeri selangor melaksanakan kadar gaji minimum kepada kesemua kakitangan awam dan swasta yang berkhidmat di negeri selangor.

Psssttt... Ni lah masanya nak rompak wang rakyat.. Pakatan Rompak Rakyat

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP