PORNO 18 SX - "Usaha Khianat Fitnah Jahat Pemimpin UMNO Keatas Saya" - Anwar Ibrahim

Wednesday, November 16, 2011
"Muka Orang Takda Iman Akibat Kuat Berjubor"

"Kami nampak semua ini tidak masuk akal. Mereka menyiasat video seks ini di bawah Seksyen 182 Kanun Jenayah yang jelas tidak relevan sama sekali". Dalam pada itu Dato' Seri Anwar menjelaskan beliau diminta hadir untuk memberi keterangan bahawa ada laporan daripada pegawai polis terhadap beliau. ''Tapi ini satu lagi percubaan usaha khianat fitnah jahat pemimpin Umno untuk menghalang saya dari menjalankan tugas sebagai ketua pembangkang dalam kegiatan politik yang sah."

Selanjutnya KLIK DISINI

Kita memang sudah menjangkakan bahawa si Anwar Al Juburi ini akan menyalahkan UMNO diatas apa yang berlaku walhalkan beliau adalah pelaku Video seks yang tersebar.

Gomo tidak mahu bercakap panjang tetapi Gomo minta anda semua tonton Video KANTOI yang mana menjelaskan siapa pelaku video seks yang tersebar.

Dengan ini Gomo mewakili rakan rakan Blogger lain sekali lagi memohon agar Dato Seri Anwar Ibrahim MENYAMAN kami para Blogger Pro Kerajaan diatas mengeluarkan rakaman Klip Aksinya bersama China Doll.

Amacam ANwar Ibrahim dan para peguamnya? Ada berani? Hua hua hua...... Patut dalam sidang media tadi Anwar Ibrahim patut cakap " Saya akan ambil tindakan Mahkamah keatas Blogger Blogger Upahan UMNO" Ha ha ha Tu kan stail Anwar Brahim yang akan menyalahkan orang lain bila dah KANTOI.


Psssttt.. Air mani dia dalam Jubor Saiful yang disalahkan pun UMNO Juga.. Babi lah Nuar ni..


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

NFC - Bukti Bergambar Aktiviti Rafizi Ramli Di UK Didedahkan

Rafizi Ramli Jambu Anwar Ibrahim

Penyediaan tapak National Feedlot Centre

Jan ‘07 NFC Implementation Planning

Mar-Dec ’07 Infrastructure Development oleh Kementerian Pertanian dan Industri Asas TaniApr ‘07: Infrastructure Development in Gemas,Negeri Sembilan


Sept ‘07 : Land Clearing in Gemas,Negeri Sembilan


Jan ‘08 : Feedlots of National Feedlot Centre being constructed

Kronologi

2008
Pembinaan Tapak National Feedlot Centre

Jan-Apr ’08 Pembinaan National Feedlot Centre oleh National Feedlot Corporation Sdn Bhd

Jan ’08 Pengendalian shipment lembu ke Kluang

Operasi National Feedlot Corporation

Apr ’08 Pengelolaan projek NFC di Gemas (Batch 1)
Nov ’08: Penyembelihan bermula di rumah sembelih Senawang

Feb ‘08 : Feed Store of National Feedlot Centre being constructed


Feb ‘08 : Residential and Offices of National Feedlot Centre being constructed


Apr ‘08 : Completed Office Blocks of National Feedlot Centre


Apr ‘08 : Completed Residentials of National Feedlot Centre


Apr ‘08 : Completed Feed Store of National Feedlot Centre


Apr ‘08 : Completed Feedlot of National Feedlot Centre


Apr ‘08 : Feeding begins at National Feedlot Centre!


Apr ‘08 : Feeding begins at National Feedlot Centre!


Nov ‘08 : NFC at Senawang


Nov ‘08 : NFC at Senawang

Sambungan KLIK DISINI

Apa yang diberikan diatas ini belum lagi diberikan sepenuhnya dalam menjelaskan kepada rakyat Malaysia mengenai perkembangan yang sebenarnya dilakukan oleh Syarikat National Fiedlot Coporation yang dikatakan Gagal oleh Pakatan Pembangkang.

Susulan akan diberikan selepas ini bagi memberi Fakta yang nyata mengenai Syarikat NFC dalam menjana ekonomi negara dimasa akan datang setelah segalanya selesai dalam proses yang ada ini.

Projek yang diusahakan NFC ini memang besar kos nya, malah Risiko juga amatlah besar bagi memastikan Lembu lembu sentiasa sihat bagi dijual kepada pasaran tempatan.

Ingat dulu bila Tun Mahathir bina Putrajaya dan KLIA, puak pembangkang kata Membazir bla bla bla dan macam macam lagi. Tetapi bila sekarang ni mereka lah puak pembangkang yang beriya iya nak Tawan Putrajaya dan dok tersengih sengih di KLIA.

Projek NFC menelan Jutaan ringgit, dan wang tersebut adalah wang yang mana syarikat NFC meminjamnya dan bukannya wang yang diberikan begitu sahaja oleh kerajaan. Jika kita cerdik akal pasti kita nampak bahawa projek NFC ini adalah untuk jangka masa panjang yang amat berbaloi buat kita dalam masa mendatang.

Jangan kita dimomokkan dengan Pakatan Pembangkang yang akan mempolitikkan apa sahaja demi kepentingan beberapa Tauke besar Cina yang selama ini merupakan Taikun Import Daging tempatan.

Psssttt... Benda yang bagus mengapa kita perlu tolak? Patut melayu sokong NFC bukan hentak sama macam si DAP buat.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Ekslusif - Wang Komisyen RM700 Ribu Hasil Kayu Balak Kelantan Milik SIapa?


Siapa sebenarnya Yang meraih komisyen RM700 ribu ini?

Semalam Gomo dah mengeluarkan Dokumen berkaitan wang yang berjumlah RM700 Ribu ringgit. Wang yang mana merupakan Komisyen kepada orang tertentu dalam negeri Kelantan hasil dari Balak yang diberikan kepada tauke tauke Cina.

Ekslusif - Wang Komisyen RM 700 Ribu Didedahkan Kepada Rakyat

Namun demikian dokumen semalam tidak lah lengkap sepenuhnya kerana amaun yang tertera adalah tidak merangkumi jumlah keseluruhan yang dipamerkan dalam Dokumen tersebut. DI bawah ini Gomo berikan buat anda semua menilainya.KLIK IMEJ

Didalam dokumen diatas dinyatakan Tarikh dan jumlah Transaksi Amaun Wang Tunai yang telah dimasukkan kedalam akaun seseorang Individu yang amat berpengaruh di Kelantan. Individu ini dikatakan cukup hebat sampaikan tidak ramai yang boleh mengambil apa apa keatas Individu tersebut.

Turut dinyatakan didalam dokumen diatas adalah Individu yang yang berpengaruh itu turut menuntut bayaran Sponsor bagi pemergiannya ke Bandung Indonesia yang berjumlah RM27,312,00 iaitu RM Dua Puluh Ribu Tiga Ratus Dua Belas ringgit.

Turut diminta oleh Individu yang berpengaruh ini juga ialah Pakej Sponsor ke Umrah Tanah Suci Makkah iaitu sebanyak RM 21, 769.68 iaitu RM Dua Puluh Satu Ribu Tujuh Puluh enam sembilan enam puluh lapan ringgit.Hebat Individu yang berkuasa ini, boleh melakukan apa sahaja demi kerjaya politiknya. Siapa Individu tersebut? Gomo yakin sudah ada orang di Kota Bahru yang mengetahui Individu yang dimaksudkan itu.

Keseluruhan Dokumen Komisyen yang berjumlah RM700 Ribu yang didedahkan ini akan dibongkar semuanya esok bagi menjelaskan kepada rakyat Kelantan hakikat yang berlaku selama ini.

Psssttt ..... Segala galanya akan dibongkarkan demi Hak Rakyat Kelantan

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP