Anwar Ibrahim Pancut Dalam - Zaid Mat Arip

Sunday, November 20, 2011
Setuju dengan kenyataan Zahid Mat Arip seperti mana yang dinyatakan didalam video diatas. Apa sahaja akan Anwar Ibrahim salahkan UMNO walaupun Air Mani beliau didalam Jubor orang lain. Itu lah Anwar Ibrahim yang sememangnya BACHOL dan penakut sama sekali berhadapan dengan realiti dunia.

Buat Anwar Ibrahim FUCK U MOTHER FUCKER!!!

Psssttt... Celako punya Anwar Ibrahim, percaya lepas ni dia berlakon lagi cari simpati rakyat


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

"Dakwat Kekal" - Mengapa Pemimpin Pembangkang Bersifat Pengecut?


Sejak Khamis sehingga ke hari ini seorang pun pemimpin Pembangkang tidak mengulas mengenai Dakwat Kekal yang bukan beriya iya mereka tuntut dari SPR. Kenapa pihak Pakatan Pembangkang senyap bisu? Kenapa?

Selepas Gomo keluarkan video cara cara menghilangkan dakwat kekal maka bagaikan dilanda Garuda kem pakatan pembangkang yang sebelum ini melalui pihak BERSIH menuntut penggunaan Dakwat Kekal dan menolak Biometrik. Bila mereka nak ulas ataupun jawap?Gomo nak nyatakan disini bahawa bila bila masa sahaja puak Pakatan Pembangkang dipersilakan tampil kehadapan dalam membuktikan Dakwat Kekal selamat digunakan dan mereka diminta untuk menafikan bahawa apa yang Gomo demo dalam video diatas adalah tidak tepat dan benar.

Amacam puak pakatan Pembangkang? Ada Berani?


Psssttt.... Senyap je depa ni, awat jadi lagu tu? ha ha ha

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP